Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte Inleiding
Welkom in het bruisende hart van het Paleiskwartier, waar stedelijk leven en modern comfort samenkomen. Dit prachtig afgewerkte appartement is ideaal voor starters op de woningmarkt, eenpersoonshuishoudens en iedereen die houdt van het levendige stadsleven. Geniet van een ruime woonkamer met veel lichtinval, een luxe keuken en een zonnig balkon op het westen. Op slechts een steenworp afstand van het Bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch en het Centraal Station, biedt deze woning een perfecte balans tussen ontspanning en gemak. Ontdek alles wat dit pareltje te bieden heeft!

Hoogtepunten van de Woning
- Ruime woonkamer: De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en biedt toegang tot de moderne open keuken en het riante balkon gelegen op het zonnige westen. De grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval en bieden een prachtig uitzicht over de Onderwijsboulevard.
- Luxe keuken: De hoogglans keuken met een elegant hardstenen aanrechtblad is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductiekookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, oven, magnetron en een koelkast. Een praktische bergkast biedt plaats aan de mechanische ventilatie, cv-ketel en ruimte voor provisie. De onder- en bovenkasten zorgen voor voldoende opbergruimte.
- Slaapkamer: Vanuit de hal is de ruime slaapkamer toegankelijk, waar je voldoende ruimte vindt om een gezellige werkplek te creëren.
- Moderne badkamer: De stijlvol betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en radiator. De separate toiletruimte, uitgevoerd in dezelfde elegante kleurstelling, is voorzien van een wandcloset en fonteintje. In de ruime hal bevindt zich een volledig betegelde berging met aansluitingen voor wasapparatuur.
- Eigen berging: Via de gemeenschappelijke hal/entree bereik je - via het trappenhuis en de lift - het bijbehorende souterrain met een separate berging. De huidige eigenaar huurt hier momenteel een parkeerplaats. Met de auto bereik je de parkeergarage via een hellingbaan en een op afstand bedienbare toegangspoort.
- Binnentuin: Het appartementencomplex Markiezenhof beschikt over een fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Hier kunnen de bewoners van Markiezenhof heerlijk genieten en tot rust komen.

Uitgebreide Beschrijving
Stap binnen in dit schitterende appartement en laat je verrassen door de ruimte en het comfort dat het te bieden heeft. Met een woonoppervlakte van 63 vierkante meter en een inpandige berging van 2 vierkante meter voelt elke hoek van deze woning ruim en luchtig aan. Zodra je de woonkamer betreedt, word je verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote raampartijen naar binnen stroomt. De laminaatvloer voegt een warme, huiselijke sfeer toe, terwijl de moderne open keuken het hart van de woning vormt. Deze hoogglans keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een droom voor elke kookliefhebber, met inbouwapparatuur en een chic hardstenen aanrechtblad.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het riante balkon op het westen, waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zonsondergang. De slaapkamer biedt rust en ruimte, perfect om een knusse werkhoek in te richten. De moderne badkamer, volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel en radiator, biedt alle comfort die je nodig hebt. De separate toiletruimte en de praktische berging in de hal maken het plaatje compleet.

Het appartementencomplex Markiezenhof biedt ook een gemeenschappelijke binnentuin, een oase van groen en rust midden in de stad. De eigen berging in het souterrain zorgt voor extra opslagruimte.

Bijzonderheden
- Het appartement is zeer goed onderhouden en instapklaar.
- Het balkon is via de woonkamer te bereiken en is gesitueerd op het westen.
- Het appartement is voorzien van een moderne, hoogglans keuken met hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.
- Het appartement is gelegen nabij het Bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch.
- De ‘Paleisbrug’, gelegen naast de sfeervolle Hofvijver, zorgt voor een perfecte verbinding met de Bourgondische binnenstad.
- Het appartement is gelegen in het toonaangevende Paleiskwartier, opgebouwd uit hoogwaardige architectuur.
- Het appartement heeft een eigen praktische berging in het souterrain.

Kortom, alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging in om je toekomstige thuis te ontdekken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 225

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 225

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch