Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ELEGANT EN COMFORTABEL WONEN IN DEUTEREN
Welkom aan de Oude Vlijmenseweg in de charmante wijk Deuteren! Deze karakteristieke jaren '30-hoekwoning biedt alles wat u zoekt: ruimte, comfort, en een locatie die zowel rustig als centraal is. Ideaal voor jonge gezinnen, twee persoons huishoudens, mensen die levensloopbestendig willen wonen en iedereen die rust en ruimte zoekt. Ontdek deze unieke woning en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Woonkeuken: De ruime en lichte woonkeuken is het hart van de woning, perfect voor gezellige familiemaaltijden en culinaire avonden met vrienden.
- Ruime woonkamer: Geniet van een sfeervolle woonkamer met een open trap en een knusse open haard, ideaal voor ontspannen avonden.
- Badkamer op de begane grond: Voorzien van een moderne inrichting, biedt de badkamer op de begane grond de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen.
- Serre: Een prachtige serre die het hele jaar door een lichte en serene ruimte biedt.
- 4 Slaapkamers: Ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin of extra werk-/hobbykamers.
- Diepe achtertuin met achterom en zeer veel privacy: De zuidoostelijke ligging zorgt voor zon de hele dag door, terwijl de diepe tuin rust en privacy garandeert.
- 9 Zonnepanelen.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein: De oprit langs de woning biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto's.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze schitterende hoekwoning en voel direct de warme, uitnodigende sfeer. De uitnodigende hal leidt naar een ruime woonkamer waar licht en ruimte de boventoon voeren. De open trap en de sfeervolle open haard vormen het middelpunt van de kamer, waar u heerlijke avonden kunt doorbrengen met familie en vrienden. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving en laten het zonlicht volop binnenstromen.

De woonkeuken is de droom van elke hobbykok. Met moderne apparatuur, voldoende kastruimte en een groot werkblad is dit de perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden. De gezellige eethoek nodigt uit om samen te komen en te genieten van fijne gesprekken en smakelijke gerechten.

De badkamer op de begane grond is een absolute troef voor wie gelijkvloers wil wonen. De moderne inrichting, met een ruime douche, wastafelmeubel, toilet en een ligbad zorgt voor optimaal comfort. 

Een van de meest opvallende kenmerken van deze woning is de prachtige serre. Deze lichte ruimte is perfect voor ontspanning, lezen, of genieten van het uitzicht op de schitterend aangelegde achtertuin. De serre biedt een heerlijke overgang tussen binnen en buiten en zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van de tuin.

De diepe achtertuin is een ware oase van rust en privacy. Door de ligging op het zuidoosten kunt u de hele dag door genieten van de zon. De tuin is aangelegd op verschillende niveaus, met een groot terras voor zomerse barbecues, een gazon voor de kinderen om op te spelen en prachtige plantenborders die kleur en geur toevoegen aan de buitenruimte. Er zijn 2 houten bergingen, perfect voor opslag of als creatieve werkruimte. De poort met achterom zorgt voor extra gemak en toegankelijkheid.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Of u nu een groot gezin heeft of behoefte heeft aan extra werk- of hobbyruimte, deze slaapkamers bieden alle mogelijkheden. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voor de kleine boodschap een extra toilet. De zolder verdieping herbergt de vierde slaapkamer met dakkapel, een knusse en rustige plek die veel privacy biedt.

Met een energielabel B is deze woning klaar voor de toekomst. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van moderne energiebesparende voorzieningen, wat zorgt voor een laag energieverbruik en een comfortabele leefomgeving. De woonoppervlakte van 109 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor het hele gezin, terwijl het perceel van 441 vierkante meter een ruimtelijk en vrij gevoel geeft.

DE OMGEVING
Gelegen aan de Oude Vlijmenseweg in ’s-Hertogenbosch, bevindt deze woning zich in de geliefde wijk Deuteren. Deze wijk staat bekend om zijn gemoderniseerde woningen met prachtige, authentieke jaren '30-details. De diepe percelen maken de woningen in deze straat tot een heerlijke plek voor jong en oud. Binnen een minuut loopt u naar de Lidl XL voor de dagelijkse boodschappen. Heeft u meer nodig? Dan bent u binnen vijf minuten fietsen op de Helftheuvelpassage, een uitgebreid winkelcentrum met diverse winkels en voorzieningen. Voor een dagje uit of een avondje uit kunt u binnen tien minuten fietsen naar de bruisende binnenstad van 's-Hertogenbosch. Hier vindt u tal van horecagelegenheden, culturele bezienswaardigheden zoals de Sint Janskathedraal, de gezellige Korte Putstraat, de Uilenburg en het prachtige Museumkwartier.

De wijk biedt diverse voorzieningen, waaronder meerdere basis- en middelbare scholen, het JBZ-ziekenhuis, goed openbaar vervoer en een uitstekende verbinding met de snelwegen A59 en A2. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken in deze omgeving. Het nabijgelegen natuurgebied De Moerputten is perfect voor een uitgebreide wandeling in het moerasbos met blauwgraslanden en biedt een schitterend uitzicht vanaf de gerenoveerde spoorbrug.

In 2012 is de woning voorzien van nieuwe knipvoegen, en vijf jaar geleden zijn de dakpannen vervangen. De woning beschikt tevens over een moderne airconditioner, geïnstalleerd in 2024, waardoor u altijd verzekerd bent van een aangenaam binnenklimaat.

SAMENVATTING
Deze woning aan de Oude Vlijmenseweg in Deuteren heeft alles wat u zoekt: ruimte, comfort, karakter en een uitstekende locatie. Met een ruime woonkeuken, sfeervolle woonkamer, badkamer op de begane grond, prachtige serre, diepe achtertuin met veel privacy en vier ruime slaapkamers, is dit de ideale woning voor jonge gezinnen, twee persoons huishoudens, mensen die levensloopbestendig willen wonen en iedereen die rust en ruimte zoekt.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 441

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 441

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch