Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woonhub presenteert:

Een heerlijk appartement op een toplocatie! Dit charmante appartement, gelegen in de Palestrinastraat, heeft 75,2 m2 aan woonoppervlak. Met een royale woonkamer, twee slaapkamers, fijne keuken, goed sanitair en twee balkons, biedt dit appartement veel woonplezier. En dan woont u ook nog eens op een geweldige locatie, in een rustige en groene omgeving met alle denkbare voorzieningen op korte afstand. Wordt dit uw nieuwe thuis?

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Gesloten entree. Gemeenschappelijke hal met trappenhuis.

Eerste woonlaag:
Via een kleine trap (6 treden) bereikt u de eerste woonlaag van dit kleinschalige appartementencomplex, waar het appartement zich bevindt. Achter de voordeur vindt u de ruime entreehal. Deze entreehal biedt toegang tot de meterkast, keuken, twee slaapkamers, een toiletruimte met staand toilet en de woonkamer.

De woonkamer is gelegen over de gehele lengte van het appartement en is daardoor ruim opgezet. De ruimte is voorzien van een mooie laminaatvloer en de muren en het plafond zijn keurig afgewerkt in een rustige kleur. Er zijn drie grote raampartijen aanwezig, die voor een overvloed aan natuurlijk licht in de kamer zorgen. De grootste raampartij heeft een openslaande deur naar het balkon. Dit overdekte balkon ligt op het zuidwesten en heeft mooi uitzicht over een groot gazon. U heeft ruimte om hier klein meubilair te plaatsen, om optimaal van het zonnetje te genieten. Door de gunstige ligging profiteert u hier van veel zonuurtjes.

Na binnenkomst bereikt u vrijwel direct de keuken van het appartement. De keukenruimte is uitgerust met een lichte tegelvloer. De keuken zelf kenmerkt zich door de lichte keukenkastjes en het mooie werkblad. U treft hier de volgende apparatuur aan: inbouw gaskookplaat, afzuigkap en wastafel en kraan. Ook de aansluiting voor de wasmachine is hier te vinden.

De keukenruimte heeft een openslaande deur naar een klein balkon. Dit balkon op het noordoosten biedt fraai uitzicht over het Zuiderpark.

De entreehal biedt ook toegang tot de twee slaapkamers van het appartement, beide slaapkamers hebben een prachtig weids uitzicht op het Zuiderpark. De grote en wat kleinere slaapkamer zijn ruim opgezet en voorzien van een laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn in beide slaapkamers netjes afgewerkt. In de slaapkamers geniet u van een uitstekende lichtinval. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de badkamer.

De badkamer is keurig betegeld en kenmerkt zich door de lichte kleurstelling. U beschikt hier over een badmeubel met wastafel en douchecabine.

Parkeren:
Openbaar parkeren rondom het appartementencomplex. Er is een parkeervergunningensysteem van toepassing.

Kenmerken van het appartement:
• Fijn appartement met twee balkons
• Twee slaapkamers
• Veel lichtinval
• Berging in complex aanwezig
• Gelegen in een rustige en groene omgeving
• Centrum op fietsafstand
• Alle denkbare voorzieningen dichtbij
• Uitvalswegen snel bereikbaar

Over de ligging en de buurt:
Dit appartement, gebouwd in 1954, bevindt zich in de Palestrinastraat in ’s-Hertogenbosch. Het appartement is gelegen in een rustige en gewilde buurt. U woont op steenworp afstand van het Zuiderpark en ook natuurgebied Het Bossche Broek is op korte afstand gelegen. Hierdoor heeft u volop wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving.

Het levendige centrum van ’s-Hertogenbosch bevindt zich op 5 minuten fietsafstand. Dit centrum voorziet u van een groot winkelaanbod. U vindt hier winkels voor uw dagelijkse boodschappen, speciaalzaken, boetieks en ketens van bekende merken. Daarnaast biedt de binnenstad tal van gezellige restaurants, cafés en terrassen.

Lopend bereikt u de supermarkt, huisarts, kinderopvang, basisschool en het voortgezet onderwijs. U heeft toegang tot uitstekende openbaar vervoersverbindingen, met een treinstation op fietsafstand en een bushalte op loopafstand. Het appartement heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen. U woont vlakbij de A2, A59 en A65.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 75.2
Inhoud woonhuis 253
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 75.2
Inhoud woonhuis 253
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Woonhub Makelaars Den Bosch