Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JE PERFECTE START IN DE TROUWLAAN-UITVINDERSBUURT
Deze charmante eengezinswoning, gelegen in de leuke Trouwlaan-Uitvindersbuurt, biedt jou een uitstekende mix van ruimte, comfort en gemak. Met een sfeervolle woonkamer, ruime woonkeuken, en een grote zonnige achtertuin, is dit huis perfect voor starters op de woningmarkt. De ligging nabij het stadscentrum en de rustige straat met uitzicht over een groot plein maken deze woning een buitenkans.

Let wel op: deze woning staat op erfpacht, de maandelijkse canon bedraagt € 211,00. De erfpacht is eventueel af te kopen. Voor meer informatie hieromtrent kun je contact opnemen met ons kantoor.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Sfeervolle woonkamer: Een warme en uitnodigende ruimte waar je je direct thuis voelt.
- Separate woonkeuken: Keurig ingericht en voorzien van alle gemakken.
- Grote toiletruimte: Inclusief wasmachineaansluiting, handig en praktisch.
- Zonnige achtertuin: Op het zuid/oosten gelegen, perfect voor zonaanbidders.
- Vier slaapkamers: Drie ruime slaapkamers en een kleinere kamer op de eerste verdieping voor diverse woonwensen.
- Nette badkamer: Gelegen op de 1e verdieping en voorzien van een inloopdouche, closet en badmeubel.
- **Bergzolder**: Te bereiken via een vlizotrap, ideaal voor extra opslagruimte.

IDEAAL WONEN IN DE TROUWLAAN-UITVINDERSBUURT
Bij binnenkomst in deze woning voel je direct de huiselijke sfeer. De woonkamer van 21 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De ramen met kunststof kozijnen en dubbele beglazing (gehele woning) zorgen voor veel lichtinval en houden de warmte binnen, wat bijdraagt aan het relatief energiezuinige karakter van het huis.

De separate woonkeuken is een ideale plek voor elke kookliefhebber. De nette inrichting en inbouwapparatuur maken het koken een plezierige ervaring. Denk je eens in: je bereidt hier de heerlijkste maaltijden terwijl je uitkijkt over de zonnige achtertuin. De tuin, op het zuid/oosten gelegen, is een heerlijke plek voor zonliefhebbers. Of je nu geniet van een kopje koffie in de ochtendzon of een barbecue organiseert met vrienden in de namiddag, deze tuin biedt de perfecte setting. In de tuin is ook nog een grote berging aanwezig; hier kun je je fietsen en containers makkelijk kwijt

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een kleinere kamer, die je perfect kunt inrichten als thuiswerkplek, hobbykamer of inloopkast. De nette badkamer, compleet met inloopdouche, closet en badmeubel, biedt alle comfort die je nodig hebt om je dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten.

De bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap, biedt extra opslagruimte voor bijvoorbeeld al je seizoensgebonden spullen. Ideaal voor het opbergen van die kerstdecoraties of je kampeerspullen.

Deze woning is niet alleen praktisch, maar ook strategisch gelegen. Het ligt aan een rustige straat met uitzicht over een groot plein en is nabij het stadscentrum. Dit betekent dat je kunt genieten van de rust en ruimte, terwijl je toch binnen enkele minuten in de bruisende binnenstad bent.

Het keurige afwerkingsniveau en de HR combiketel zorgen ervoor dat je direct kunt genieten van een comfortabel en energiezuinig huis. 

SAMENVATTING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Een sfeervolle woonkamer en een separate woonkeuken met nette inrichting kenmerken deze woning. De grote toiletruimte met wasmachineaansluiting is praktisch voor dagelijks gebruik. De zonnige achtertuin op het zuid/oosten is perfect om te ontspannen. Het huis biedt vier slaapkamers op de eerste verdieping en een nette badkamer met inloopdouche, closet en badmeubel. Extra opslagruimte vind je op de bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Neem vandaag nog contact op en plan je bezichtiging via onze website! 

Met deze complete beschrijving hopen we dat je een duidelijk beeld hebt gekregen van deze fijne starterswoning. Wacht niet te lang, want huizen zoals deze zijn snel weg! Ga naar onze website en plan direct een bezichtiging.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg