Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK DIT UNIEKE APPARTEMENT IN SCHORSENMOLEN
Zoek je een sfeervolle plek om te wonen in het hart van de stad? Dit charmante appartement in de populaire buurt Schorsmolen is dé ideale optie voor starters op de woningmarkt, eenpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens. Met twee balkons, twee slaapkamers en een hoog plafond, biedt dit appartement zowel comfort als stijl. Bovendien ben je binnen vijf minuten lopen bij de Grote Markt, winkels en nog veel meer!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
- Sfeervol appartement met 2 slaapkamers: Perfect voor eenpersoonshuishoudens of jonge stellen.
- Ruimtelijk gevoel dankzij het hoge plafond en puntdak: Dit unieke kenmerk zorgt voor een open en luchtige ambiance.
- Twee balkons aan de oost- en westzijde: Geniet van zowel de ochtendzon als de middagzon. Zon en schaduw, afhankelijk van het tijdstip van de dag.
- Uitstekende ligging: Slechts 5 minuten lopen naar de Grote Markt, de singels en diverse winkels.
- Moderne keuken en badkamer met ligbad en wastafelmeubel: Voor die ontspannende momenten na een lange dag.
- Gelegen op de 4e verdieping: Rustig en met prachtig uitzicht.
- Voldoende bergruimte in het appartement en een kelder.

CHARME IN HET HART VAN DE STAD
Welkom bij je nieuwe thuis! Stap binnen in dit prachtige appartement van 71 vierkante meter en laat je verrassen door de slimme indeling en het gevoel van ruimte dat het hoge plafond en het puntdak bieden. De woonkamer is een opvallend lichte ruimte, ideaal om samen te komen met vrienden of om te ontspannen na een drukke dag. De grote ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte nog groter aanvoelt.

De keuken is modern en volledig uitgerust, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Denk eens aan koken met verse ingrediënten van de nabijgelegen markt en daarna genieten op een van de twee balkons – een aan de oostzijde voor de ochtendzon en een aan de westzijde voor de avondzon. Hier heb je altijd een plekje om te ontspannen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Beide slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende opbergruimte voor al je spullen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft directe toegang tot het balkon aan de oostzijde, wat ideaal is voor een ochtendkoffie. De badkamer heeft een mechanisme afzuiging en is een oase van rust met een ligbad en een modern wastafelmeubel. Sluit je ogen en ontspan in een warm bad na een vermoeiende dag.

Dit appartement ligt op de vierde verdieping, weg van het straatlawaai en met een prachtig uitzicht over de stad. Ondanks de rustige ligging, ben je slechts vijf minuten verwijderd van alles wat Schorsmolen te bieden heeft, inclusief de Grote Markt, de singels en allerlei winkels. Daarnaast is parkeren eenvoudig met een parkeervergunning.

ALLES IS PERFECT GEORGANISEERD
Bij de aankoop van dit appartement word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE). De VvE is zeer gezond en goed georganiseerd. De maandelijkse servicekosten bedragen ongeveer €220, inclusief opstalverzekering, voorschot water, reservering voor groot en klein onderhoud, en elektra van de algemene ruimten. Alles wordt voor je verzorgd, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je nieuwe thuis.

HIGHLIGHTS
Dit appartement heeft echt alles wat je zoekt:
- Twee ruime slaapkamers, perfect voor een startend gezin of als thuiskantoor.
- Hoog plafond en puntdak zorgen voor een ruimtelijk gevoel.
- Twee balkons aan weerszijden van het appartement, voor zowel zon als schaduw.
- Slechts 5 minuten lopen naar de Grote Markt, de singels, winkels en meer.
- Moderne badkamer met ligbad en wastafelmeubel.

Sluit je ogen en stel je voor: je start de dag met een kop koffie op je balkon in het ochtendzonnetje, terwijl je de stad langzaam ziet ontwaken. Het geluid van vogels op de achtergrond en de frisse lucht die je longen vult. Dit is het leven in Schorsmolen. Wacht niet langer en maak deze droom werkelijkheid. Plan vandaag nog je bezichtiging en ontdek wat dit fantastische appartement te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 234

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 234

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda