Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben jij op zoek naar een stijlvol appartement in het hart van Breda? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement in de wijk Schorsmolen biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel stadsleven. Met één slaapkamer en een balkon in een hotelchique sfeer, een aparte werkruimte en een volledige renovatie van 3,5 jaar geleden, ben je hier helemaal aan het juiste adres. Bovendien ligt de bruisende binnenstad van Breda op loopafstand!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Hotelchique appartement met 1 slaapkamer en balkon: Geniet van de luxe en het comfort van dit stijlvol ingerichte appartement.
- Aparte werkruimte: Ideaal voor thuiswerken of als rustige studieplek.
- Centrumlocatie in Breda: De bruisende binnenstad en haar voorzieningen liggen op slechts enkele minuten lopen.
- Totaal gerenoveerd 3,5 jaar geleden: Alles is vernieuwd en in uitstekende staat.
- Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig, wat resulteert in lagere maandelijkse kosten.
- Visgraat houten vloer: Chique en tijdloos, door het hele appartement gelegd.
- Luxe ingerichte keuken met diverse inbouwapparatuur: koud, bruisend en kokend water, Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging en ingebouwd koffie/espresso/latte-apparaat (met 3 verschillende bonenreservoirs).
- Eigen parkeerplaats (in eigendom) op de begane grond: Midden in het centrum gratis parkeren!

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Dit appartement in de Schorsmolen ademt luxe en comfort. De visgraat houten vloer, die door het hele appartement is gelegd, geeft een elegante uitstraling. De woonkamer, gelegen op het oosten, vangt 's ochtends heerlijk zonlicht, perfect om van je ochtendkoffie te genieten op het balkon.

De moderne keuken is een waar genot voor elke kookliefhebber. Uitgerust met een koel-vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat, BORA afzuiging, Quooker (kokend en bruisend koud water), een combi-oven en een inbouw koffie/esspresso/latte apparaat (met 3 verschillende bonenreservoirs) , biedt deze keuken alles wat je nodig hebt. De keuken is voorzien van Miele apparatuur en in zijn geheel in het zwart uitgewerkt.

De luxe badkamer nodigt uit tot ontspanning met een groot ligbad en een inloopdouche. Het wastafelmeubel biedt veel opbergruimte, en alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt rust en comfort, ideaal voor een goede nachtrust. Er is ook een aparte werkruimte, perfect voor thuiswerken of studeren.

Gelegen in het hart van Breda, met zicht op de Grote Kerk, ben je binnen enkele minuten in de bruisende binnenstad. Gasten kunnen in overleg met medebewoners vaak op eigen terrein parkeren.

HIGHLIGHTS HERHALING
Dit appartement in de Schorsmolen biedt een hotelchique sfeer met één slaapkamer en een ruim balkon, perfect voor diegene die op een rustige locatie in het hart van Breda willen wonen. Een aparte werkruimte maakt thuiswerken comfortabel en efficiënt. Het bruisende centrum van Breda ligt op loopafstand, waardoor je altijd dichtbij winkels, restaurants en cultuur bent. Bovendien is het appartement 3,5 jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van een energielabel A, wat bijdraagt aan lage energiekosten en duurzaam wonen.

Kom en ervaar zelf de luxe en het comfort van dit fantastische appartement. Mis deze kans niet – plan vandaag nog een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat dit pareltje te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 227

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 227

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda