Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OBJECT:
Een prachtig 2-kamer appartement nabij het levendige centrum van Breda. Het comfortabel ingedeelde appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het appartementencomplex Cosun I, wat in 2023 is opgeleverd, op de locatie Cosunpark in Breda. Dit hoogwaardig afgewerkt en modern ingericht tweekamerappartement heeft een woonkamer met een moderne keuken, een luxe badkamer, een slaapkamer, een inpandige berging en een eigen parkeerplaats. Het appartement heeft energielabel A en is voorzien van vloerverwarming en verkoeling.

VRAAGPRIJS:
€ 425.000,- k.k.

GEBRUIKSOPPERVLAKTE:
73 m2

INHOUD:
circa 244 m3

BOUWJAAR:
2022

AANVAARDING:
In overleg

DE INDELING IS ALS VOLGT:

APPARTEMENTENCOMPLEX:
Cosun Park transformeert de komende tijd in een moderne, levendige wijk waar hoogwaardig woongebouwen in het groen staan, de mobiliteit op de toekomst gericht is en de natuur een grote rol speelt. Cosun 1, het voormalig hoofdkantoor van de Suiker Unie, vormt het iconische uitgangspunt voor deze ontwikkeling.

Met respect voor de indrukwekkende architectuur van Cosun I, zijn hier 39 hoogwaardige koopappartementen gerealiseerd. Het transformatie appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex. De verdiepingshoogte van tussen de 3 en 3,5 m en de grote puien zorgen voor een heerlijke lichtinval en veel zicht op het omringende parklandschap.

BEGANE GROND:

In de centrale entree van het appartementencomplex zijn de brievenbussen, het bellentableau en de intercominstallatie aanwezig. De centrale hal geeft toegang tot het trappenhuis en de lift naar de appartementen en de bergingen in de kelder . Naast de centrale entree is de ingang naar de parkeergarage.

INDELING APPARTEMENT:

Hal met video-intercominstallatie, pvc-vloer, stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafond.

Meterkast met 9 groepen incl. een kookgroep en 3 aardlekschakelaars.

Technische-/wasruimte met een warmte-terug-winsysteem, een wasmachine- en drogeraansluiting en extra bergruimte. Het appartement heeft een WKO (Warmte-Koude Opslag). Er is sprake van vloerverwarming en vloerkoeling. Hierdoor zijn er geen verwarmingselementen in het appartement aanwezig.

Toiletruimte met een zwevend toilet, tegelvloer, tegelwerk waarboven stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafond. Voorzien van een fonteintje met kastje.

Woonkamer met een pvc-vloer, stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafond. Voorzien van grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is. Vanuit de woonkamer is er zicht op de Grote Kerk aan de Grote Markt in het bruisende centrum van Breda. Middels harmonicadeuren is het mogelijk om de glazen wand in de woonkamer te openen, waardoor je optimaal kunt genieten van het mooie weer.

Open keuken met een pvc-vloer, stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafond. Moderne anti-fingerprint coating keukeninrichting (2023) met een composiet aanrechtblad met spatwand, stucwerk achterwand, verlichting en een roestvrijstalen zwarte spoelbak. Voorzien van een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Bosch vaatwasmachine, grote koel-en vriescombinatie, combi-magnetron oven en een zwarte Quooker.

Slaapkamer (ca. 15m 2) met een pvc-vloer, stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafond. Voorzien van grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is. Vanuit de slaapkamer is er zicht op de Grote Kerk aan de Grote Markt in het bruisende centrum van Breda.

Luxe betegelde badkamer (2023) met tegelvloer, tegelwerk wandafwerking en een stucwerk plafond.
Inloopdouche met een stortdouche en een thermostaatkraan, een zwevend badkamermeubel met vaste grote wastafel met twee kranen, een spiegelkast met stopcontacten en verlichting en een elektrische radiator.

NOEMENSWAARDIGHEDEN:

Inpandige berging/technische ruimte.

Berging (ca. 6 m 2) in de kelder met verlichting en stopcontacten.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (nummer 9) in de ondergrondse privé parkeergarage. Waar je, als bewoner, ook je fiets in de fietsenrekken kunt plaatsen.

Het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met HR++beglazing.

Het appartement heeft een WKO (Warmte-Koude Opslag). Er is sprake van vloerverwarming en vloerkoeling. Hier door zijn er geen verwarmingselementen in het appartement aanwezig.

Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen!

Rondom dit complex en de andere appartementencomplexen is er een parklandschap aangelegd. Op steenworp afstand bevinden zich alle voorzieningen. Op fietsafstand bevinden zich de levendige binnenstad van Breda en het Centraal station. Ook is er een winkelcentrum en de oude dorpskern van Princenhage met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen plus horeca vlakbij.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt circa € 183,86 (appartement ca. € 113,44 en parkeerplaats ca. € 70,24) per maand. Hierin zijn onder andere de opstalverzekering, de reservering voor groot en klein onderhoud, de schoonmaakkosten en de elektra van de algemene ruimten inbegrepen.

In de gemeente Breda is de Huisvestingsverordening Breda 2022 inzake de Opkoopbescherming en de Huisvestingswet 2014 (deze verplichting houdt onder andere in dat er een vergunningsplicht geldt voor bijvoorbeeld splitsing in appartementsrechten) van toepassing. Voor meer informatie verwijzen wij naar de gemeente Breda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 244
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
ElektrischeCV Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 244
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
ElektrischeCV Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Boeren Kuijpers Makelaars BV