Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BEZICHTIGINGEN ZITTEN VOL

Ruime bovenwoning gelegen in de gewilde wijk ´Zandberg`. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, ruime badkamer en moderne keuken. Verder heeft de woning een leuke patio. Het gezellige centrum van Breda en de Ginnekenmarkt zijn op fietsafstand bereikbaar.

Via de voordeur heb je met een vaste trap toegang naar de eerste verdieping. Op de overloop is een vaste kast en heb je toegang naar de verschillende vertrekken.

Aan de achterzijde van de woning ligt de badkamer (ca. 2.80 x 2.30 m). Deze is voorzien van een ruimte inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel met meubel.

De ruimte en lichte woonkamer (ca. 4.95 x 3.50 m) is voorzien van inbouwspots en staat in open verbinding met de keuken. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een gaskookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.

De woning heeft twee slaapkamer. Eerste slaapkamer (ca. 3.90 x 3.15 m) is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een vaste kast en aansluiting voor de wasmachine. De tweede slaapkamer (ca. 2.90 x 3.20 m) is aan de achterzijde gelegen.

Algemeen: - De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de badkamer en het toilet - De servicekosten bedragen € 35,- per maand, inclusief opstalverzekering en groot onderhoud.

Huurprijs per maand: - Kale huurprijs € 1.200,- - Servicekosten € 35,- - Voorschot elektra en gas € 120,- - Voorschot water € 20,- De totale huurprijs bedraag € 1.375,- per maand.

Toewijzingscriteria: U dient minimaal 4 keer de kale huur per maand te verdienen, een vast dienstverband of jaarcontract te hebben. U wordt gevraagd hiervan bewijs te leveren. Geen studenten, geen woningdelers die geen duurzame gemeenschappelijke huishouding voeren en geen borgstellingen. Beschikbaar vanaf 15 juli 2024

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars