Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Korte Inleiding:
Welkom bij jouw toekomstige droomhuis in de gewilde buurt Biesdonk! Deze ruime hoekwoning biedt alles wat je nodig hebt en meer: een zonnige achtertuin, drie comfortabele slaapkamers, een royale zolderkamer en zelfs een garage. Perfect voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en mensen die hun bedrijf aan huis willen. Ontdek de perfecte balans tussen comfort, ruimte en een uitstekende ligging.

Hoogtepunten van de Woning:

- Ruime Hoekwoning: Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolderkamer.
- Zonnige Achtertuin: Geniet van de zon in je eigen tuin op het zuiden.
- Garage Aanwezig: Ruimte voor één auto, geen parkeerproblemen meer!
- Uitbouw Mogelijkheid: Creëer meer ruimte aan de achterzijde van de woning.
- Ideale Locatie: Dichtbij winkelcentrum Moerwijk Hoge Vught en een kinderboerderij.

Creatieve Beschrijving:
Stel je voor: je wordt wakker in je nieuwe thuis in het rustige, maar levendige Biesdonk. Het zonlicht stroomt door de ramen van je ruime hoekwoning, gelegen op een perceel van 171 vierkante meter. De drie slaapkamers op de eerste verdieping en op zolder een veelzijdige zolderkamer met nog een voorkamer. Al deze ruimtes bieden genoeg ruimte voor iedereen in het gezin. 

Buiten wacht een zonovergoten achtertuin op het zuiden, perfect voor zomerse barbecues en ontspannen middagen. Een garage met elektrische roldeur aan de achterzijde van het perceel biedt plaats aan bijvoorbeeld één auto, fietsen of figureert als opslagruimte. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je eenvoudig uitbouwen aan de achterzijde van de woning.

De locatie is perfect: op loopafstand van winkelcentrum Moerwijk Hoge Vught, bushalte, medisch centrum Zomergem en een kinderboerderij. Goede busverbindingen zorgen voor makkelijke bereikbaarheid. Met een woonoppervlakte van 122 vierkante meter biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt om comfortabel te leven en te groeien.

Uitgebreide Beschrijving van de Hoogtepunten:
Deze ruime hoekwoning beschikt over drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolderkamer. De achtertuin op het zonnige zuiden is ideaal voor zomerse activiteiten. De aanwezige garage aan de achterzijde van het perceel biedt plaats aan één auto. Daarnaast is er de mogelijkheid tot uitbouwen aan de gehele achterzijde van de woning. Deze woning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 171

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 171

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda