Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

JOUW DROOMAPPARTEMENT IN BRABANTPARK WACHT OP JE

Op zoek naar een royaal en licht appartement met alle gemakken binnen handbereik? Gelegen aan het levendige Brabantplein, biedt dit appartement alles wat een twee persoonshuishouden, eenpersoonshuishouden of starter nodig heeft. Geniet van ruimte, comfort en de binnenstedelijke dynamiek, met het hartelijke Brabantse leven letterlijk om de hoek.

HOOGTEPUNTEN VAN JOUW NIEUWE THUIS

Ruimtelijke opzet met twee slaapkamers, een gezellige woonkamer en een aparte eetkamer voor culinaire avonden;
Praktische berging in het souterrain voorzien van elektra, ideaal voor jouw voorraad of fiets;
Zonnig balkon op het westen waar je kunt genieten van de ondergaande zon met een drankje in je hand;
Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik: winkels, scholen en uitvalswegen nodigen je uit de omgeving te verkennen;
Het comfort van een lift, geen gesleep met boodschappen of meubels de trap op.

THUISKOMEN IN BRABANTPARK

Stap binnen in dit lichte en ruime appartement van 76 m² aan het Brabantplein. Het biedt een woon- en eetkamer die uitnodigen tot ontspanning en gezelligheid, en twee slaapkamers voor privacy en rust. Het balkon op het westen is de perfecte plek om te genieten van de avondzon. Het complex heeft een centrale entree met een camera-beveiligd bellentableau en een lift voor jouw comfort.

Gooi die balkondeuren open en laat de frisse Brabantse lucht je woonkamer vullen. De twee slaapkamers bieden een rustige, privé-omgeving waar je je terug kunt trekken na een drukke dag. 

In het souterrain vind je de berging, ruim genoeg om je bezittingen veilig op te bergen en voorzien van elektra voor extra gemak. En wat dacht je van die lift? Verhuisstress behoort tot het verleden, want jouw nieuwe thuis is toegankelijk en praktisch.

DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Zodra je het complex betreedt, ervaar je de veiligheid van de centrale entree met brievenbussen- en bellentableau, inclusief camerafunctie. Ook het trappenhuis en het souterrain zijn moeiteloos bereikbaar, zodat je altijd makkelijk en veilig thuis kunt komen.

Voor wat betreft de VvE kosten, deze zijn transparant en overzichtelijk: ca. € 314,32, waarvan € 294,88 voor het appartement en € 19,44 voor de berging. Hierin zijn de gebruikelijke verzekeringen, het beheer, zowel de reservering voor groot gezamenlijk onderhoud als het gezamenlijk klein onderhoud opgenomen. Het voorschot voor de stookkosten is € 103,20. 

Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Ook de voordeuren zijn van hout met grotendeels dubbele beglazing. Slechts twee kleine bovenlichten herinneren aan het verleden met enkele beglazing. 

Gelegen op slechts enkele minuten fietsen van het bruisende centrum van de stad, het park om de hoek en de gezelligheid van Brabantpark binnen handbereik, is dit een locatie die leeft.
De verkoper heeft de woning niet zelf bewoond, waardoor er een niet-bewoningsclausule opgenomen zal worden.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 250

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 250

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda