Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. Onze excuses hiervoor.

Deze nette eengezinswoning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie met vrij uitzicht in de wijk "Doornbos" op zo'n 5 minuten fietsen van het Centraal Station en centrum. De gedeeltelijk gemoderniseerde woning ligt aan een groen pleintje, op rustige/kindvriendelijke locatie aan de rand van de woonwijk. Scholen, openbaar vervoer, winkelcentra, speelmogelijkheden en de natuur zijn op korte afstand bereikbaar. De snelwegen A16 en A27 zijn snel te bereiken.

Globale indeling: Begane grond: Royale entree/hal met een hardhouten zwarte voordeur, een garderobe nis, een praktische trap-/kelderkast en een moderne meterkast. Vanuit de hal zijn het toilet met fonteintje, de dichte inbouwkeuken en de verrassend ruime moderne woonkamer te bereiken. Vanuit de woonkamer bereikt u middels een deur de achtertuin. De woonkamer is v.v. een laminaatvloer en geïsoleerd. De wanden zijn glad gestuct.

De nette/lichte inbouwkeuken is uitgerust met o.a. een RVS afzuigkap, een inductiekookplaat, vaatwasmachine, oven, koelkast en een diepvriezer. De dichte keukenruimte heeft ook een loopdeur naar de tuin aan de achterzijde.

Eerste verdieping Overloop (betonvloer) met inbouwkast, 3 slaapkamers en badkamer. Slaapkamers 1 & 2 liggen aan de achterzijde en slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde. Vloer overloop en slaapkamers zijn v.v. tapijt en laminaat. Wanden gestuct/behangen.

De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap, bestaat uit een "open" overloop en een semi-open 4e slaap-/hobbykamer. De overloop heeft een uitzetraam, de opstelplaats van de C.V. combiketel (2015), de omvormer van de zonnepanelen (2020). De extra werk-/speel-/slaapkamer beschikt over een uitzetraam. Het dak is recent na geïsoleerd en het plafond is fraai glad gestuct en v.v. diverse inbouwspots.

Tuin Nette, onderhoudsvriendelijke, diepe achtertuin gericht op het Noorden.

Achterin de tuin staat de stenen berging v.v. elektra. Middels een poort is de brandgang toegankelijk. De woning heeft ook aan de voorzijde een forse tuin. De woning kijkt voor vrijuit over een groen pleintje met speeltoestellen.

Algemeen: - onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbelglas; - 10x zonnepanelen van 2020; - vloer woonkamer in 2023 v.v. vloerisolatie; - woning v.v. spouwmuurisolatie in 2023; - woning v.v. dakisolatie in 2023; - oplevering vanaf 1 december 2024.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 156

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 350

Overige

Perceel oppervlakte 156

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout