Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze schitterende eindwoning, strakke afwerking, moderne keuken en badkamer, 5 (slaap) kamers en een gezellige tuin. de perfecte plek om uw woondromen waar te maken!

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1964 - Woonoppervlakte 88 m2 en 23 m2 inpandige ruimte op de tweede verdieping - Recentelijk tweede verdieping verbouwd met dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde, nu ingedeeld met twee slaapkamers - Moderne keuken met inbouwapparatuur van 2018 - Strakke badkamer vernieuwd in 2018 - Instapklare woning met moderne afwerking - Nabij spoorpark - Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt en centraal gelegen

Omgeving: De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met diverse voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vindt u het prachtige Spoorpark, een groene oase waar u heerlijk kunt wandelen, sporten of ontspannen. Daarnaast bevindt zich op korte afstand een AH XL en diverse winkels, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Ook zijn er scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabije omgeving, waardoor de woning zeer gunstig gelegen is.

Indeling:

Begane Grond: De entree van de woning biedt toegang tot een ruime hal met trapopgang en een toilet met extra bergruimte. De royale en lichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle kachel (eventueel ter overname), welke in de wintermaanden veelvuldig gebruikt is, houten vloer en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De moderne lichte keuken heeft aan twee zijden een keukenblok en is uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser, koelkast en veel bergruimte, vanuit de keuken is ook een loopdeur naar de achtertuin.

Eerste Verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De royale slaapkamer aan de voorzijde heeft een laminaatvloer, strakke wanden en plafond, houten kozijnen met dubbel glas en elektrisch rolluik, ook heeft deze slaapkamer twee inbouwkasten. De achterslaapkamer heeft dezelfde afwerking, alsmede houten kozijnen en dubbel glas en elektrische rolluiken, als de slaapkamer aan de voorzijde en is ook ruim van opzet en heeft een vaste kast. De derde slaapkamer is ook aan de achterzijde en is ideaal als slaapkamer of werkkamer. De nette badkamer is volledig vernieuwd in 2018 en voorzien van een douchecabine, toilet en wastafelmeubel en is in lichte kleurstellingen.

Tweede Verdieping: De totaal vernieuwde (2023) tweede verdieping biedt een overloop met wasruimte en de opstelling van de CV-ketel. Dankzij de twee recent geplaatste dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde, is de tweede verdieping ruim van opzet en voorzien van een overloop en twee slaapkamers. Beide slaapkamer zijn voorzien van elektrische rolluiken en de gehele verdieping heeft dakisolatie, op de voorzolder hangt een airco-unit voor koeling van de gehele verdieping.

Tuin: De zonnige tuin op het oosten is een ware oase van rust en biedt volop mogelijkheden voor buitenleven. In de tuin biest ruimte voor een grote eettafel, wat uitnodigt tot gezellige diners in de open lucht. Verder is in de hoek van de tuin een grote kippenren aanwezig. Over de volledige breedte van de tuin vind je een stenen berging met een achterom naar de brandgang.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Laat u verrassen door de ruimte, het comfort en de moderne afwerking van deze prachtige eindwoning aan de Arent van ‘s Gravesandestraat. Bel naar ERA Content+ Marlies van Rossum 013-2132277 voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 126

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 126

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum