Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Stel je voor: een ruim en stijlvol toevluchtsoord nabij het bruisende hart van Weert. Deze vrijstaande woning biedt de perfecte mix van comfort en functionaliteit voor een tweepersoonshuishouden of een jong gezin dat op zoek is naar meer ruimte. Hier vind je het ideale decor voor het creëren van mooie gezinsherinneringen, met scholen, winkels en parken op steenworp afstand. Met zijn vier riante slaapkamers en een serene serre is dit huis een echt familieparadijs. Ontdek de vrijheid van een onderhoudsvriendelijke tuin waar je thuis kunt komen en ontspannen na een drukke dag.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

Vier ruime slaapkamers: Perfect voor een groeiend gezin of thuiswerken.
Woonkamer met serre: Geniet het hele jaar door van natuurlijk licht en een prachtige overgang tussen binnen en buiten.
Vrij zicht vanuit de woonkamer: Geniet van een adembenemend uitzicht dat zorgt voor een rustgevende sfeer in de woonkamer.
Onderhoudsvriendelijke achtertuin: Meer tijd om te genieten en minder tijd voor tuinonderhoud.
Nabij het centrum van Weert: Ervaar de luxe van alles binnen handbereik, van winkels tot restaurants.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze uitnodigende woning en voel de warmte van een écht thuis. Met een woonoppervlakte van 140 vierkante meter en een perceel van 192 vierkante meter, biedt deze woning ruimte en comfort in overvloed. De open en lichte woonkamer, verbonden met een charmante serre, is de perfecte plek om te ontspannen met een boek, terwijl je kinderen spelen in de achtertuin. Met maar liefst vier royale slaapkamers, is er volop ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en te genieten van privacy.

De woonkamer is het stralende middelpunt van het huis, waar zonnestralen door de grote ramen naar binnen dansen en zorgen voor een aangename ambiance. De serre voegt een speelse toets toe, die uitnodigt tot gezellige avonden met vrienden of een rustige ochtend met een kop koffie, terwijl je de wereld rustig wakker ziet worden.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is de ultieme plek om te genieten van zonnige dagen zonder je zorgen te maken over tuinieren. Denk aan gezellige barbecues, spelende kinderen of gewoon relaxen met een goed glas wijn. Hier is het leven eenvoudig en zorgeloos.

Met vier ruime slaapkamers aan je zijde, inclusief een master bedroom die een luxe toevluchtsoord biedt, is er ruimte genoeg voor iedereen in het gezin. Of je nu een thuiskantoor, speelkamer of extra logeerkamer nodig hebt, deze woning biedt de flexibiliteit die je zoekt.

Vergeet niet de praktische voordelen van deze locatie: de levendige stad Weert ligt op slechts enkele minuten afstand. Of je nu een avondje uit wilt, een snelle boodschap moet doen, of de kinderen naar school wilt brengen, alles is binnen handbereik.

EXTRA KENMERKEN

De woning is ontworpen met het oog op gemak en comfort, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een harmonieuze balans tussen werk en privé. De strategische ligging maakt het een perfecte uitvalsbasis voor zowel dagelijkse bezigheden als recreatieve activiteiten.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek een ruim en stijlvol huis met vier grote slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin. Geniet van de lichte woonkamer gekoppeld aan een serene serre, met een adembenemend vrij uitzicht dat rust brengt. De onderhoudsvriendelijke tuin biedt een ideale plek voor ontspanning en plezier zonder zorgen. Gelegen nabij het hart van Weert, heb je alles binnen handbereik, van winkels tot scholen. Deze woning biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook de perfecte plek om mooie gezinsherinneringen te maken. Wacht niet langer, deze droomwoning wacht op jou!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 542

Overige

Perceel oppervlakte 192
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 542

Overige

Perceel oppervlakte 192
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert