Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Wervelende Hoekwoning in Boshoven Voor Twee persoons huishouden en Jonge Gezinnen

Ben jij op zoek naar een droomhuis in een kindvriendelijke en rustige omgeving? Ontdek deze fantastische hoekwoning in Boshoven, waar stijl en comfort samenkomen! Met z’n vier ruime slaapkamers, een in 2022 gerenoveerde badkamer en een diepe achtertuin met houten overkapping, is dit dé plek waar jonge gezinnen en twee persoons huishoudens zich direct thuis zullen voelen.

De Hoogtepunten van deze Woning:

Vier Ruime Slaapkamers: Ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen of voor het inrichten van een thuiskantoor.
Renovatie Badkamer in 2022: Geniet van moderne luxe in je eigen spa-achtige badkamer.
Doorzonwoonkamer met Open Keuken: Perfect voor gezellige familiedagen en avonden met vrienden.
Diepe Achtertuin met Houten Overkapping: Een plek waar je het hele jaar door kunt ontspannen.
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen, minder kosten, meer comfort.
Woonoppervlakte van 107 m² op een Perceel van 281 m²: Ruimte genoeg voor al je woonwensen.
Een Thuis met Stijl en Comfort

Stap binnen in deze schitterende hoekwoning en laat je verrassen door de ruimte en de moderne afwerking. De doorzonwoonkamer verwelkomt je met een overvloed aan natuurlijk licht, dat door de grote ramen naar binnen stroomt. Hier koppel je moeiteloos gezelligheid aan functionaliteit, met genoeg plek voor een grote bank waar je lekker kunt relaxen na een lange dag. De open keuken is een waar kookparadijs, voorzien van genoeg werkruimte om je culinaire creaties tot leven te brengen.

De eerste verdieping biedt onderdak aan drie riante slaapkamers en een badkamer die voelt als een mini-spa. De badkamer, gerenoveerd in 2022, straalt luxe uit met zijn strakke tegelwerk, inloopdouche en modern sanitair. Hier begin je elke dag fris en uitgerust. De vierde slaapkamer bevindt zich op de zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap. Perfect als logeerkamer, speelkamer of thuiskantoor.

De tuin is een echte blikvanger. Met een ligging op het zuidoosten profiteer je de hele dag van de zon. De diepe achtertuin is ideaal voor kinderen om te spelen of om te tuinieren. De houten overkapping biedt een fijne beschutte plek waar je zelfs op regenachtige dagen buiten kunt zitten.

Deze woning beschikt over energielabel A, wat betekent dat je hier niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam woont. De zonnepanelen op het dak zorgen voor een lagere energierekening en dragen bij aan een beter milieu.

Laat je verrassen door de ruimte en de luxe die deze woning te bieden heeft. Met een woonoppervlakte van 107 m² en een perceel van 281 m² is er meer dan genoeg plek voor al je woonwensen.

Highlights Uitgebreid

Stap in de wereld van luxe en ruimte met vier royale slaapkamers, ieder een eigen toevluchtsoord voor rust en privacy. De in 2022 gerenoveerde badkamer is een moderne oase van ontspanning, met stijlvol tegelwerk en een luxe inloopdouche. De doorzonwoonkamer met open keuken biedt een zee van licht en ruimte, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. Buiten wacht een diepe achtertuin met houten overkapping, je eigen groene paradijs voor ontspanning en plezier. Met een energielabel A wonen je hier duurzaam en energiezuinig, terwijl je geniet van al het comfort dat deze woning te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 281

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 281

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert