Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Namens Fidus Makelaardij bieden wij aan dit beleggingspand gelegen in hartje centrum van Maastricht, aan het Onze Lieve Vrouweplein 28 (appartementsrecht). De bedrijfsruimte (200m2 BVO) bestaande uit keuken en koelruimtes en een kleine berging op de eerste verdieping, alsmede een terrasruimte (groot 120m2) op het OLV. Het gaat hier over de verkoop van de onroerende zaak in verhuurde staat!!!!!

Hierbij de omschrijving van de huidige huurder:

GELEGEN IN MAASTRICHT BEVIND ZICH DE GOEDLOPENDE HORECAZAAK VAN DE KAART:

Bij ons kun je 7 dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, borrel & diner. Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op ons zonnig terras. Klassiekers zoals saté, zuurvlees en kabeljauw typeren onze kaart. Maar ook voor vegetarische gerechten en frisse salades kun je bij ons terecht. Kinderen mee? Ook van harte welkom. Frietjes met kroket, spaghetti of kipfilet. Wat gaat het worden….? Ondertussen zorgen wij voor de kleurplaat...

U hoort het al. Iedereen is welkom bij Van De Kaart. Ons interieur is hip en warm. Geel staat voor optimisme en energie, dat is wat wij willen uitstralen. Wij streven naar een plek waar jong en oud samenkomen om te genieten. Jupiler komt uit de tap. Gin-tonic met rode vruchten is onze specialiteit. Liefhebber van speciaal bieren? Check dan onze bierkaart.

Bij een goede borrel hoort natuurlijk ook een hapje. Daar hebben wij bij Van De Kaart uiteraard ook aan gedacht. Ga jij voor de Van De Kaart plank? Of toch een portie tortilla’s? Neem alvast plaats en geniet!

Website: https://vandekaartmaastricht.nl/


Object:
Bouwjaar: 1900
Recent renovatiejaar: 2019
Monument: Nee
Totale BVO m2: 200
Totale VVO m2: 175
Pleinterras m2: 118
Looptijd terrasvergunning: kerstvakantie 2028/2029
Netto huur: op aanvraag
Alle benodigde documenten worden op aanvraag aangeleverd.
Looptijd huurovereenkomst: 10 jaar
Ligging: Uitstekend.

Object beoordeling:
Bouwkundige staat: Goed
Onderhoud buiten: Goed
Onderhoud binnen: Uitstekend
Functionaliteit: Goed
Courantheid verhuur: Goed


Omschrijving gehuurde:
De bedrijfsruimte gelegen te 6211HE Maastricht, aan het Onze Lieve Vrouweplein 28, kadastraal bekend als gemeente Maastricht, sectie B nr 4436 A! bestaande uit bedrijfsruimte met keuken en koelruimtes en een kleine berging op de eerste verdieping, alsmede een terrasruimte terrasruimte (groot 120m2) op het OLV.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning garagebox
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Overigog
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning garagebox
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Overigog
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Fidus Makelaardij