Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
In Maastricht, presenteren wij u graag deze gunstig gelegen, half vrijstaande en instapklare woning. Deze charmante woning beschikt over drie slaapkamers, een zijingang en een tuin die minimaal onderhoud behoeft. Daarnaast beschikt de woning over een uitstekende bereikbaarheid van de belangrijkste uitvalswegen, het bruisende stadscentrum van Maastricht, maar ook het MUMC+ en de UM, allen binnen slechts 10 minuten rijden te bereiken.

Indeling:

-Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal van ca. 4 m² treft u de meterkast, een betegeld toilet en de toegangsdeur naar de woonkamer en keuken. De woonkamer, die naadloos aansluit op de halfopen keuken, beslaat ca. 25 m². Tevens bevindt zich in deze ruimte de trap naar de eerste verdieping. Natuurlijk licht stroomt de ruimte binnen via ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de kamer. Over de gehele begane grond draagt de hoogwaardige, lichtgekleurde laminaatvloer bij aan een onderhoudsarme omgeving en verbetert de algehele ambiance. Vanuit de woonkamer heeft u eenvoudig toegang tot de ruime en besloten achtertuin. De moderne keuken is doordacht ontworpen met een houtlook werkblad en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast met diepvriesvak, vaatwasser en een oven.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree is de eerste verdieping te bereiken. Hier treft u 2 slaapkamers, badkamer en een berging aan. Deze verdieping is eveneens voorzien van een mooie laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot.
• Badkamer: De betegelde badkamer is ca. 4 m² groot en voorzien van een ligbad met douche, een hangcloset en een wastafelmeubel.
• Berging: De berging is ca. 3 m² groot en praktisch te gebruiken als opbergruimte. Deze ruimte is nu in gebruik als wasruimte met bijbehorende aansluitingen.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de eerste verdieping is de tweede verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich slaapkamer 3.
• Slaapkamer 3: Deze ruime slaapkamer is ca. 18 m² groot. Er wordt veel lichtinval gecreëerd door de brede dakkapel.

-Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is te bereiken via de woonkamer en de afsluitbare zijingang en voorzien van een combinatie van een terras en plantenborders. Onder de overkapping, grenzend aan de woonkamer, is het heerlijk zitten in zowel de warme, als de koudere maanden. Tevens is aan de achterzijde van de tuin een berging aanwezig van ca. 6 m² groot, welke praktisch is voor het opbergen van materialen e.d. De tuin biedt voldoende privacy en kan worden aangepast naar ieders wensen.

Nadere bijzonderheden:
• Half vrijstaande, instapklare woning op een gunstige locatie in Maastricht.
• Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel beglazing. Enkel de achterzijde op de begane grond heeft houten kozijnen.
• Energielabel C (met nog eventuele verduurzaming mogelijkheden, zoals een airco en zonnepanelen)
• HR Cv-Ketel (2010, Nefit, Eigendom).
• Volledig voorzien van rolluiken.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning ligt ideaal gelegen dichtbij het NS station en het nieuw aangelegde, kleiner, station in de directe buurt. Verder is de gunstige ligging ten aanzien van winkels, wegen en openbaar vervoer, erg prettig aan deze woning. Het stadscentrum van Maastricht zijn op loop/fietsafstand. Uitvalswegen naar autosnelweg richting Eindhoven, België, Heerlen zijn dichtbij gelegen. Het stadscentrum is op zowel loop als fietsafstand te bereiken.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 340
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 117
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 340
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 117
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij