Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

CHARMANT FAMILIEHUIS MET UITZONDERLIJKE LUXE

Welkom in je toekomstige droomhuis! Deze prachtwoning, gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt, is perfect voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar extra ruimte en comfort. Met een ruime uitbouw, een splinternieuwe keuken en badkamer, en energiezuinige zonnepanelen, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een moderne en duurzame levensstijl. Mis deze kans niet om je eigen stukje paradijs te bemachtigen!
HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:

• Nieuwe keuken: Uitgerust met de modernste apparatuur en stijlvolle afwerking.
• Airconditioning: Dubbele unit zorgt voor koelte in de zomer en warmte in de winter.
• Nieuwe badkamer: Luxe badkamer voorzien van hoogwaardige materialen en strakke lijnen.
• Ruime uitbouw: Extra leefruimte voor het hele gezin.
• 12 Zonnepanelen: Levering van 3100 Watt piekvermogen, goed voor het milieu en je portemonnee.
• Vloerverwarming: De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze schitterende woning word je direct begroet door een gevoel van licht en ruimte. De entree is ruim en uitnodigend, met een prachtige tegelvloer die naadloos overgaat in de rest van de begane grond, waar vloerverwarming zorgt voor een aangenaam warm welkom, ongeacht het seizoen.

De woonkamer, uitgebreid met een royale uitbouw, biedt een zee van ruimte voor gezellige familieavonden. De grote raampartijen laten overvloedig daglicht binnen, waardoor de ruimte heerlijk licht en luchtig aanvoelt. Stel je voor: een comfortabele zithoek waar je met het hele gezin kunt ontspannen voor de tv, of een knus hoekje waar je je kunt terugtrekken met een goed boek en een kop thee.

De splinternieuwe keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Uitgerust met de modernste apparatuur, van een inductiekookplaat van Bora met geïntegreerde afzuiging, combi-oven tot een stille vaatwasser en een ruime koelkast. De strakke, moderne kasten en het frisse werkblad bieden niet alleen veel opbergruimte, maar ook een chique uitstraling. Hier tover je met gemak de heerlijkste maaltijden op tafel, of het nu gaat om een uitgebreid familiediner of een snelle doordeweekse maaltijd.

Grenzend aan de keuken vind je de eetkamer, een perfecte ruimte voor lange, gezellige etentjes met familie en vrienden. De ruimte is groot genoeg voor een flinke eettafel, waar je comfortabele stoelen omheen kunt plaatsen. Hier geniet je van heerlijke gerechten terwijl je uitkijkt op de fraai aangelegde tuin, bereikbaar via grote openslaande deuren.

De luxe badkamer, recent volledig vernieuwd, straalt elegantie en comfort uit. Met hoogwaardige materialen zoals natuursteen en glanzend chroom, en een design dat het midden houdt tussen modern en tijdloos, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Denk aan een ruime inloopdouche, een stijlvol badkamermeubel met wastafel, de ideale kamer waarin je de stress van je af kunt laten glijden.

Op de eerste verdieping bevinden zich meerdere slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een comfortabel bed, een kledingkast en een werk- of studeerhoek. De kamers bieden flexibiliteit en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van je gezin, of het nu gaat om kinderkamers, een logeerkamer of een thuiskantoor.

De 12 zonnepanelen op het dak leveren een totaal piekvermogen van 3100 Watt, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je energierekening. Dankzij deze duurzame energiebron profiteer je van lagere maandelijkse kosten en draag je bij aan een groenere toekomst.

Tot slot zorgt de dubbele unit airconditioning ervoor dat je huis het hele jaar door op de perfecte temperatuur is. In de warme zomermaanden geniet je van een heerlijk koele woning, terwijl je in de winter profiteert van extra verwarming. Dit klimaatbeheersingssysteem maakt je wooncomfort compleet.

BELANGRIJKE KENMERKEN OP EEN RIJ

- Volledig gerenoveerd in 2022, alles is splinternieuw.
- De airconditioning bestaat uit een dubbele unit voor optimaal comfort.
- De 12 zonnepanelen leveren totaal 3100 Watt piekvermogen.
- Vloerverwarming op de gehele begane grond zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, zelfs in de koudste maanden.

UITGESCHREVEN HOOFDKENMERKEN
Deze woning is volledig voorzien van een nieuwe keuken, uitgerust met de modernste apparatuur en een stijlvolle afwerking. De dubbele unit airconditioning zorgt voor een optimaal klimaat in alle seizoenen. De luxe badkamer, vernieuwd in 2022, biedt hoogwaardige materialen en een moderne uitstraling. De ruime uitbouw biedt extra leefruimte voor het hele gezin. Met 12 zonnepanelen die een totaal piekvermogen van 3100 Watt leveren, geniet je van energiezuinige voordelen. Daarnaast zorgt de vloerverwarming op de begane grond voor extra comfort.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 379

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 379

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond