Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in Schinveld, een charmant kerkdorp bekend om zijn gezellige terrassen, uitstekende winkelvoorzieningen en de nabijgelegen Schinveldse bossen met schitterende wandel- en fietspaden en vrij loslopende hooglanders in het landschap. Een perfecte locatie voor natuurliefhebbers, met gevarieerde accommodaties zoals; sportvelden, zwembaden, speeltuinen, visvijvers en een eigen zweefvliegveld.

Deze indrukwekkende vrijstaande woning is perfect gesitueerd voor zij die luxe en comfort waarderen.
Bij aankomst treft u een vijverpartij aan, met loopbrug naar de voordeur. De indrukwekkende ontvangsthal met een elegant trappenhuis leidt u naar de diverse vertrekken. De grote woonkamer is voorzien van een sfeervolle erker die veel natuurlijk licht binnenlaat en een warme ambiance creëert. Je hebt vanuit de woonkamer een goed zicht op de architectonische voortuin en terras met veel privacy. Voor de koudere dagen is er een moderne sfeerhaard op gas.
De gesloten keuken in landhuisstijl is van alle gemakken voorzien, ideaal voor het bereiden van maaltijden voor familie en vrienden. Aangrenzend is er een bijkeuken, met extra diepvries-, ijskast (ter overname) en voorraad kasten.
Op de begane grond vindt u tevens een ruime werkkamer te gebruiken als thuiskantoor, praktijk- /bedrijfsruimte of extra slaapkamer, wat deze woning levensloopbestendig maakt. Het grote souterrain beschikt over een kantoor ruimte met bar, magazijn en een provisieruimte.
De eerste verdieping herbergt drie grote slaapkamers. Een grote badkamer met bubbelbad, douche en WC. De aangrenzende was- en strijkruimte complementeert deze verdieping.

De tweede verdieping voegt veel opbergmogelijkheden en praktische ruimte toe aan het huis en is eventueel geschikt te maken als 4e slaapkamer.
De inpandige garage biedt plaats aan een auto en twee fietsen. De zeer goed verzorgde achtertuin met veel privacy is een oase van rust waar u heerlijk kunt ontspannen aan het water.
Deze woning in Schinveld combineert grootse architectuur, met praktisch woongemak en is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruim en comfortabel thuis in een vriendelijke gemeenschap. De locatie heeft een snelle ontsluiting op de N300, de A2 en op de Duitse autobanen A46 en A4.

INDELING:

egane grond
De verzorgde voortuin, met kostbare terrassen van Vietnamese graniet en natuursteen verwelkomen u en bieden veel privacy door zijn labyrint vormige hagen. Een mooie brug leidt u naar een indrukwekkende ontvangsthal die uitgerust is met een trappenhuis met eikenhouten balustrade.

De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle erker en deur die toegang geeft aan een overdekt terras in de voortuin, waarbij het daglicht rijkelijk binnenstroomt door de vele ramen.

De gesloten, keuken in landhuis stijl is het perfecte samenspel van functionaliteit en stijl. Uitgerust met een kookplaat, wandschouwkap, combi heteluchtoven, koelkast en vaatwasser, voldoet de keuken aan alle behoeften. Ruimte voor een grote eettafel, centraal geplaatst en omringd door grote ramen, zorgt voor een lichte en uitnodigende sfeer waar het gezellig samenzijn met familie en vrienden centraal staat. De keuken biedt ook veel kastruimte voor optimale organisatie en geeft direct toegang tot de bijkeuken en de inpandige garage, wat het dagelijks gebruik extra gemakkelijk maakt. De keuken heeft een mooi uitzicht op de achtertuin.

De werkkamer / bedrijfsruimte / slaapkamer op de begane grond is ruim en licht, met volop natuurlijk daglicht dat de ruimte een open en luchtige uitstraling geeft.

De begane grond van deze woning is prachtig afgewerkt met stijlvolle natuursteen en voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Souterrain
Het souterrain biedt nog meer mogelijkheden met multifunctionele ruimtes die perfect kunnen dienen als kantoor, magazijn of voorraadruimte. Ideaal voor wie een eigen bedrijf wil runnen vanuit huis.

Eerste verdieping
Bereikbaar via een elegante eikenhouten trap, leidt de eerste verdieping naar een ruime overloop. Deze verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, elk afgewerkt met een praktische laminaatvloer met houtlook en voorzien van veel daglicht dankzij de vele ramen. De badkamer is compleet uitgerust met meerdere voorzieningen waaronder een bubbelbad, een douche, een toilet, en een ruime wastafel met spiegel. De badkamer is tevens voorzien van een aangename vloerverwarming.

Tweede verdieping
De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap is voorzien van een laminaatvloer. Het bied veel extra opbergruimte en een technische plek voor de cv-installatie met boiler. Eventueel is hier een vierde slaapkamer realiseerbaar.

Tuin
De verzorgde achtertuin is de ideale plek voor ontspanning en vermaak. Uitgerust met een speelse Koi-vijver met granieten stapstenen en sfeervolle borders vol diverse planten, biedt de tuin een kleurrijke en natuurlijke uitstraling. Twee mooi aangelegde terrassen met zonnescherm zorgen voor de nodige schaduw op zonnige dagen. De privacy wordt gewaarborgd door de omringende hagen en bomen, waardoor u ongestoord kunt genieten. De achtertuin is een perfecte plek voor zomerse avonden om lekker te barbecueën met familie en vrienden. En een sfeervolle verlichting complimenteert het geheel bij avond.

- Een fraaie voor-en achtertuin met veel idyllische plekjes, waar je steeds weer wordt verrast wat er komen gaat.
- De architectonische tuin is afgewerkt met duurzame materialen zoals, Vietnamees graniet en Flagstones van natuursteen.
- Vloerverwarming op de begane grond en het souterrain. Voor extra comfort tijdens koudere dagen beschikt de badkamer en wasruimte op de eerste verdieping ook over vloerverwarming, wat zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verwarming van de ruimtes.
- Voor sfeervolle avonden is er een moderne gaskachel, met “love flames” bedienbaar via een afstandsbediening.
- De woning kenmerkt zich door een goed doordachte indeling en praktische multifunctionele ruimtes. Waardoor de woning geschikt is voor grote gezinnen en bedrijfsmatig gebruik. De woning bied mogelijkheden als praktijkruimte, kantoor aan huis of hobbyruimtes.
- De woning bied ook de juiste ruimtes om ongestoord te kunnen werken als thuiswerkplek.
- De woning is zeer goed onderhouden en instap klaar.
- De locatie van de woning is gelegen aan de grens van het dorp, hierdoor is er een snelle verbinding mogelijk met de N300, de A2 en de Duitse autobanen A46 en A4.
- Definitief Energielabel B.

***** Tuin maatvoeringen zijn circa maten! *****

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 960
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 144
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 575
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Garage water Ja
Tuin breedte 18
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1997
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 960
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 144
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 575
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Garage water Ja
Tuin breedte 18
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1997
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goossens Vastgoed