Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Ben je op zoek naar een droomhuis dat ruimte, stijl en comfort biedt? Deze unieke woning is perfect voor een twee persoons huishouden of gezinnen met kinderen die behoefte hebben aan extra ruimte. Hier vind je een betoverende woonkeuken, een enorme tuin met zwembad in aanbouw en een prachtig uitzicht over de "Lange Vlieter". De eigenaren hebben het huis omgetoverd tot een luxe toevluchtsoord en je zult versteld staan van de indeling van de eerste verdieping. Dit huis is een perfect voorbeeld van hoe modern wonen eruit kan zien!

HOOFDHIGHLIGHTS

Sfeervol verbouwd: Deze woning is met veel liefde en oog voor detail gerenoveerd en ademt luxe en comfort.
Stijlvolle woonkeuken en woonkamer: Een droomkeuken die overloopt in een sfeervolle woonkamer en een groot overdekt terras.
Diepe achtertuin met zwembad: Een enorm perceel met een af te bouwen zwembad en een prachtig uitzicht over de "Lange Vlieter".
Bijzondere eerste verdieping: Een master-bedroom met open badkamer en kleedkamer, plus twee slaapkamers met slaapruimte op een vide.
Luxe en ruim: De eigenaren, voormalige uitbaters van een exclusieve woonwinkel, hebben deze woning tot een waar toonbeeld van luxe en ruimte getransformeerd.
Grote garage en droge kelder: Bergruimte in overvloed, ideaal voor een gezin met veel spullen.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in deze schitterende woning, waar elke hoek je zal verrassen met zijn charme en functionaliteit. Met een woonoppervlakte van 141 m² en een perceeloppervlakte van maar liefst 623 m², biedt dit huis de perfecte balans tussen ruimte en gezelligheid.

Stap binnen en laat je direct betoveren door de stijlvolle woonkeuken, een culinaire droom voor elke hobbykok. De keuken is niet alleen enorm, maar ook bijzonder sfeervol ingericht met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Hier geniet je niet alleen van het koken, maar ook van gezellige avonden met vrienden en familie. Via de keuken loop je door naar de ruime woonkamer, die zich perfect leent voor ontspanning en gezelligheid. De glazen schuifdeuren geven toegang tot een groot overdekt terras, waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

De achtertuin is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Met een diepe tuin die naar eigen inzicht kan worden aangelegd, heb je hier alle vrijheid om je eigen groene oase te creëren. Het zwembad, waarvan de ruwbouw en het leidingwerk al gereed zijn, wacht alleen nog op jouw persoonlijke touch. Stel je voor: warme zomerdagen doorbrengen in je eigen zwembad, met een schitterend uitzicht vanaf een terras achter in de tuin over de "Lange Vlieter" op de achtergrond.

De eerste verdieping biedt een unieke indeling die je niet snel elders zult vinden. De master bedroom is een ware suite met een open badkamer en een ruime kleedkamer. Hier ontwaak je elke ochtend in luxe. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee extra slaapkamers, elk voorzien van een slaapvide. Deze indeling biedt niet alleen extra ruimte, maar ook een speels en dynamisch karakter aan de slaapkamers.

Het huis is niet alleen mooi en ruim, maar ook praktisch. De grote garage biedt voldoende ruimte voor je auto en extra opslag, terwijl de droge kelder perfect is voor het bewaren van al je spullen. Kortom, aan ruimte geen gebrek in deze woning!

HOOFDHIGHLIGHTS UITGEBREID

Dit sfeervol verbouwde huis is het toonbeeld van luxe en comfort. Met een enorme woonkeuken die overloopt in een stijlvolle woonkamer en een groot overdekt terras, is dit dé plek om te genieten van het goede leven. De diepe achtertuin met een af te bouwen zwembad en een prachtig uitzicht over de "Lange Vlieter" biedt een oase van rust en ontspanning. Op de eerste verdieping vind je een unieke indeling met een master bedroom, open badkamer en kleedkamer, plus twee slaapkamers met slaapruimte op een vide. De woning is met liefde omgetoverd door de vorige eigenaren en beschikt over een grote garage en droge kelder voor optimale bergruimte.

HOOFDHIGHLIGHTS UITGEBREID

Sfeervol verbouwd: De woning is volledig gerenoveerd met aandacht voor detail en kwaliteitsmaterialen. Elk element in het huis straalt elegantie en comfort uit. De voormalige eigenaren, specialisten op het gebied van interieurdesign, hebben ervoor gezorgd dat elke kamer zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het resultaat is een harmonieuze mix van moderne luxe en klassieke charme, waardoor je je direct thuis voelt.

Stijlvolle woonkeuken en woonkamer: De woonkeuken is een paradijs voor de culinaire liefhebber en voorzien van de nieuwste apparatuur en materialen. De open lay-out zorgt voor een natuurlijke overgang naar de ruime en sfeervolle woonkamer. Hier vind je een uitnodigende plek voor ontspanning en entertainment. Het grote overdekte terras is ideaal voor barbecues en buiten dineren, waardoor je het hele jaar door van de buitenruimte kunt genieten.

Diepe achtertuin met zwembad: De achtertuin is een waar toevluchtsoord, met voldoende ruimte om je eigen paradijs te creëren. Het zwembad, waarvan de ruwbouw en het leidingwerk al zijn afgerond, kan naar eigen wens worden afgewerkt. Daarnaast biedt de tuin een adembenemend uitzicht over de "Lange Vlieter", wat zorgt voor een serene en rustgevende ambiance. De tuin ligt op het oosten, zodat je elke ochtend kunt genieten van de opkomende zon.

Bijzondere eerste verdieping: De eerste verdieping heeft een unieke en doordachte indeling. De master bedroom fungeert als een luxe suite met een open badkamer en een ruime kleedkamer. De twee extra slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van slaapvide, wat zorgt voor een speelse en efficiënte ruimte-indeling. Deze bijzondere opzet maakt de woning extra speciaal en biedt zowel privacy als verbondenheid.

Luxe en ruim: Met een woonoppervlakte van 141 m² en een perceeloppervlakte van 623 m², biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. De vorige eigenaren, voormalige uitbaters van een exclusieve woonwinkel, hebben een ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit in de woning gebracht. Elke kamer is een toonbeeld van stijl en comfort, waardoor je in elke hoek van het huis kunt genieten van een weelderige levensstijl.

Grote garage en droge kelder: Naast de overvloed aan woonruimte biedt de woning ook praktische voordelen. De grote garage biedt voldoende ruimte voor een auto en extra opslag, terwijl de droge kelder perfect is voor het bewaren van seizoensgebonden items, wijncollecties of sportuitrusting. Dit maakt de woning niet alleen mooi, maar ook buitengewoon functioneel voor elk huishouden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 623
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 623
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond