Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

**INTRODUCTIE**

Welkom bij een unieke verborgen parel in het pittoreske Heel, waar luxe en functionaliteit hand in hand gaan. Deze woning biedt niet alleen een overvloed aan ruimte en comfort, maar ook ongeëvenaarde mogelijkheden voor bedrijvigheid aan huis, dubbele bewoning of zelfs een mantelzorg- of kangoeroewoning. Gezinnen met oudere kinderen zullen de extra ruimte en mogelijkheden die dit huis biedt zeker waarderen. Bereid je voor om verliefd te worden op een huis dat aan al je wensen voldoet én meer.

**HOOFDKENMERKEN**

- **Zwembad verwarmd met warmtepomp:** Geniet het hele jaar door van een heerlijk verwarmd zwembad.
- **Souterrain:** Extra leef- en opslagruimte onder de woning, ideaal voor diverse doeleinden.
- **Dubbele bewoning mogelijk:** Perfect voor gezinnen die samen willen wonen, maar toch hun eigen ruimte nodig hebben.
- **Gasloze woning:** Modern en milieuvriendelijk, volledig voorbereid op de toekomst.
- **Luxe afwerking:** Hoogwaardige materialen en verfijnde details zorgen voor een luxueuze sfeer.

**VOLLEDIGE BESCHRIJVING**

Stap binnen in dit majestueuze woonhuis en voel je direct thuis. De voortuin is onderhoudsvriendelijk en sierlijk beplant, de tuin nodigt je uit om de drempel over te stappen. Eenmaal binnen, valt je oog direct op de ruime entreehal met zijn hoge plafonds en elegante afwerking. De eerste indruk is slechts een voorproefje van wat deze woning te bieden heeft.

De zonnige woonkamer, op het zuiden gelegen, baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Het uitzicht op de prachtig aangelegde tuin en het verwarmde zwembad is adembenemend. Hier kun je elke dag genieten van de zon, of je nu binnen zit of buiten op het brede terras. De moderne open keuken, uitgerust met de nieuwste apparaten, nodigt uit tot culinaire hoogstandjes. 

De woning beschikt over een souterrain dat volledig is afgewerkt en voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Of je nu een thuisbioscoop wilt, een fitnessruimte of extra opslagruimte nodig hebt; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een van de grootste troeven van deze woning is de mogelijkheid tot dubbele bewoning. Met aparte ingangen en voldoende voorzieningen kunnen hier makkelijk twee gezinnen samen wonen zonder in te leveren op privacy. Dit maakt het huis ook ideaal voor het creëren van een mantelzorgwoning of een kangoeroewoning.

Deze woning is volledig gasloos en nulopdemeter, wat betekent dat je niet alleen voorbereid bent op de toekomst, maar ook direct kunt profiteren van het gebrek aan energielast en daarmee de ecologische voetafdruk beperkt tot het absoluut minimum. Het energielabel A getuigt van de energie-efficiëntie en duurzaamheid van de woning.

De luxe afwerking is overal terug te zien. Van de hoogwaardige vloeren tot de verfijnde afwerking van de muren en plafonds, alles is tot in de puntjes verzorgd. De badkamers zijn als mini-spa’s met hun luxe voorzieningen en hoogwaardige materialen.

Daarnaast beschikt de woning over een privé sauna, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag. De zeer riante garage met sectionaalpoort biedt plaats aan meerdere voertuigen en biedt tevens opslagruimte voor al je hobby’s en gereedschap.

**UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE KENMERKEN**

- **Zwembad verwarmd met warmtepomp:** Duik in het kristalheldere water van je eigen verwarmde zwembad, ongeacht het seizoen. Deze luxe voorziening is perfect voor ontspanning en recreatie, en biedt een oase van rust en plezier in je eigen achtertuin.
- **Souterrain:** Het souterrain biedt een overvloed aan extra ruimte die je naar eigen wens kunt benutten. Denk aan een thuisbioscoop, een fitnessruimte of een speelkamer voor de kinderen. Het is een veelzijdige ruimte die je wooncomfort aanzienlijk verhoogt.
- **Dubbele bewoning mogelijk:** Met twee aparte ingangen en voldoende voorzieningen is deze woning perfect voor dubbele bewoning. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen die graag dicht bij elkaar willen wonen, maar toch hun eigen ruimte willen behouden.
- **Gasloze woning:** Deze woning is volledig gasloos en nulopdemeter door het gebruik van duurzame energiebronnen. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een significant kleinere ecologische voetafdruk. Het energielabel A benadrukt de energiezuinigheid van de woning.
- **Luxe afwerking:** Overal in de woning vind je hoogwaardige afwerkingen en luxe details. Van de vloeren tot de badkamers, alles is met zorg en oog voor detail uitgevoerd, wat zorgt voor een gevoel van luxe en comfort in elke kamer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 249
Inhoud woonhuis 1126

Overige

Perceel oppervlakte 622
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 249
Inhoud woonhuis 1126

Overige

Perceel oppervlakte 622
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond