Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN LEVENSLOOPBESTENDIGE DROOMWONING IN HARTJE STAD

Welkom in uw nieuwe paradijs aan de rand van de stad, een plek waar ruimte, comfort en rust in perfecte harmonie samenkomen. Dit ruime woonhuis is ideaal voor gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan extra ruimte, mensen die profiteren van de stadsvoorzieningen maar ook de vredige sereniteit van een rustige buurt waarderen, en iedereen die levensloopbestendig wil wonen. Hier vindt u het beste van alle werelden, met luxe en gemak altijd binnen handbereik.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Ruime tuin: geniet van lange zomerse dagen in je eigen groene oase.
- Fraai design: Elegante architectuur en verfijnde afwerking.
- Woonkeuken: De perfecte plek voor gezellige familieavonden en culinaire hoogstandjes.
- Badkamer ensuite: luxe en privacy in je eigen slaapkamer.
- Centraal gelegen: Alle voorzieningen van de stad binnen handbereik maar toch in een rustige buurt.

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN HET PARADIJS

Stel je voor, op een zonnige zaterdagmiddag, het vrolijke geluid van vogels zingen terwijl je ontspannen een boek leest in je prachtige, ruime tuin. Deze groene oase biedt niet alleen een serene plek om je dag te beginnen of af te sluiten, maar ook genoeg ruimte voor kinderen om te spelen, voor een barbecue met vrienden. De tuin is smaakvol aangelegd en biedt een schat aan mogelijkheden om jouw buitenleven te verrijken.

Zodra je door de voordeur stapt, word je verwelkomd door een sfeer van elegantie en verfijning. Het fraai ontworpen interieur combineert moderne architectuur met tijdloze elementen, waardoor elke hoek van het huis een lust voor het oog is. Van de met zorg gekozen materialen tot de doordachte indeling en hoge plafonds (3m), elk detail straalt vakmanschap en luxe uit.

De ruime woonkeuken is het kloppend hart van dit huis. Met voldoende ruimte voor een grote eettafel, moderne apparatuur en veel opbergruimte, is deze keuken ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn. Hier kun je genieten van gezellige ontbijtjes met het gezin, uitgebreide diners met vrienden en alles daartussenin. De woonkeuken is de perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden terwijl je tegelijk geniet van het gezelschap van je dierbaren.

De master bedroom is een ware oase van rust, compleet met een luxe badkamer ensuite. Stel je voor dat je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen in een grote, comfortabele badkuip, omgeven door de luxe van hoogwaardige materialen en een stijlvol ontwerp. De ensuite badkamer biedt niet alleen ultiem comfort maar ook de privacy die je verdient. Tevens is er nog een tweede ruime badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Hoewel deze woning zich in een rustige buurt bevindt, is de ligging ideaal voor diegenen die van het stadsleven willen genieten zonder de nadelen ervan. Winkels, scholen, parken en openbaar vervoer zijn allemaal op een steenworp afstand. Dit betekent dat je altijd dichtbij de actie bent, maar ook gemakkelijk kunt ontsnappen naar de rust van je eigen woning wanneer je dat nodig hebt.

Met een energielabel A+++ behoort deze woning tot de top op het gebied van energiezuinigheid. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk. De woning beschikt over een royaal woonoppervlak van 238 vierkante meter en vier ruime slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor elk gezinslid om zijn of haar eigen plekje te vinden. Of je nu een eigen kantoor nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen of een hobbyruimte, deze woning biedt het allemaal.

HIGHLIGHTS IN DETAIL

Deze woning heeft een prachtige ruime tuin waar je van de buitenlucht kunt genieten. Het fraaie design en aandacht voor detail zijn in elk aspect van de woning terug te vinden. De woonkeuken is perfect voor gezinsmaaltijden en gezellige avonden. De ensuite badkamer bij de master bedroom biedt luxe en comfort voor een ontspannen leefstijl. Bovendien is de woning centraal gelegen, waardoor je altijd dichtbij voorzieningen bent maar toch kunt genieten van rust en stilte. Kortom, een woning die perfect inspeelt op al jouw woonwensen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 238
Inhoud woonhuis 884

Overige

Perceel oppervlakte 963
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 238
Inhoud woonhuis 884

Overige

Perceel oppervlakte 963
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond