Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Liefhebbers van rust en paarden, opgelet:
Op een schitterend geheel omsloten perceel van 4.060 m2, compleet met dubbele woonfunctie, paardenstallen en zwembad, ligt dit levensloop bestendig droomobject.
Deze karakteristieke woonboerderij met gastenverblijf, gelegen in het geliefde Maasbracht – Beek en toch binnen vier minuten van het winkelcentrum, heeft een charmante uitstraling, is perfect gesitueerd op haar perceel en is erg geschikt voor dubbele bewoning en/of een samengesteld gezin. Met ruim 40 are eigen grond biedt dit een ideale omgeving voor het houden van paarden of andere hobby’s aan huis.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door een binnenplaats met diverse terrassen, aanplant, zwembad en gezellig overdekt terras. Net voorbij de woning ontvouwt zich een weids landschap. Hier geniet u van een prachtig uitzicht over de fantastische tuinkamer voorzien van praktische (vierde) keukenopstelling, eigen paardenstallen en omheinde weiden met fraaie loof bomen. Voor paardenliefhebber zijn paardenstallen en een zadelkamer gerealiseerd.

De woonboerderij zelf dateert oorspronkelijk uit 1921, maar is in 2006 volledig opnieuw opgetrokken, waarbij uitsluitend van kwalitatieve bouwmaterialen gebruik is gemaakt. Het oorspronkelijke karakter en de bijbehorende sfeer zijn daarbij zoveel mogelijk behouden gebleven. Bij binnenkomst ervaart u direct de unieke ambiance van deze woning.

Begane grond:
Entree via de zijkant van de woning met garderoberuimte, meterkast en een toilet met fonteintje.
Toegang tot de ruime woonkamer, met het eetgedeelte aan de voorzijde gesitueerd. Deze ruimte heeft openslaande deur naar de binnenplaats, waar u kunt genieten van het buitenleven en prachtig verwarmd zwembad.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het gastenverblijf, thans ingericht als sfeervolle zitkamer. Deze ruimte voelt knus aan en staat in verbinding met de fraaie tuinkamer welke door zijn enorme raampartijen veel lichtinval heeft.
De keuken heeft een L- opstelling en is uitgerust met een vaatwasser, koelkast, vier-pits inductiekookplaat en elektrische oven.
Vanuit de entree is er ook toegang tot de master bedroom, sanitaire voorzieningen en bijkeuken met alle witgoedaansluitingen.

Verdieping:
Royale overloop met dakraam en toegang tot drie ruime slaapkamers, enorme zolder en net afgewerkte moderne badkamer voorziening.
Buitenom:
Keurig afgewerkte, vrijstaande garage, welke middels overdekt terras ideaal als Poolhouse gebruik. Evenzo is hier de technische ruimte voor het zwembad voorzien.
Via brede doorgang naast de woning doorgang naar achtergelegen terrein waar grote schuur (ca 32m x 7m = 224 m2 groot) is gesitueerd, deze schuur is in 2006 voorzien van een nieuw dak.


– Energielabel A
– Karakteristieke woonboerderij, gerenoveerd en met oog voor detail uitgevoerd.
– Geheel omsloten, dus veilig voor eventuele paarden.
– Waterput aanwezig.
– Garage bouwjaar 2023 en geheel geïsoleerd.
– 28 zonnepanelen.
– Waanzinnige tuinkamer met houtkachel.
– Heerlijk rustig, doch centraal gelegen in Maasbracht.
– De aansluiting naar de A2 en A73 zijn op een steenworp afstand gelegen; steden als Maastricht, Eindhoven zijn in circa 30 minuten bereikbaar.
– Schitterende vergezichten over eigen weilanden.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak
eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de
mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende
notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed
inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Koper verklaart tenslotte uitdrukkelijk de hiervoor genoemde bepalingen en bedingen te hebben aanvaard en zich bewust te zijn van de daaraan verbonden risico’s en zich van de rechtstoestand en de feitelijke toestand van het verkochte voldoende op de hoogte te hebben gesteld.”

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 311
Inhoud woonhuis 1400
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 4060
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 311
Inhoud woonhuis 1400
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 4060
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!