Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST IN LINNE

Ben je op zoek naar een serene woonomgeving met alle gemakken binnen handbereik? Dit prachtige appartement in Linne biedt jou de perfecte combinatie van luxe, comfort en een adembenemend uitzicht over de Maas. Ideaal voor senioren, mensen die levensloopbestendig willen wonen of een tweepersoons huishouden. Maak kennis met jouw nieuwe thuis waar elke dag voelt als vakantie.

HIGHLIGHTS VAN HET APPARTEMENT

- Verstrekkend Maaszicht: geniet dagelijks van een panoramisch uitzicht op de Maas, een schilderij dat nooit verveelt.
- Balkon op het Zuiden: perfect voor zonnige ochtendkoffies en zwoele zomeravonden.
- Ruime woonkamer: een royale leefruimte die uitnodigt tot knusse avonden en gezellige bijeenkomsten.
- Open keuken: modern en volledig uitgerust, ideaal voor de culinaire liefhebber.
- Drempelvrij: toegankelijk en comfortabel, zonder obstakels.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit prachtige appartement en laat je verrassen door de ruimte en het licht dat je meteen omarmt. De entree leidt je naar een ruime hal die je leidt naar het hart van de woning: de royale woonkamer. Deze uitnodigende leefruimte biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Dankzij de grote raampartijen stroomt er volop natuurlijk licht naar binnen, waardoor de ruimte nog groter en lichter aanvoelt. Het uitzicht op de Maas is werkelijk adembenemend en verandert elke dag, elk seizoen.

De open keuken is een waar paradijs voor elke kookliefhebber. Voorzien van moderne apparatuur en voldoende werkruimte, is dit de plek waar je de heerlijkste maaltijden bereidt. Of je nu een uitgebreid diner kookt voor vrienden of een snelle lunch voor jezelf, deze keuken maakt het allemaal mogelijk. 

Aan de zuidkant van het appartement vind je een ruim balkon, dé plek om te genieten van de zon. Begin je dag met een kop koffie terwijl je de boten voorbij ziet varen of sluit de dag af met een glas wijn in de avondzon. Het uitzicht op de Maas brengt rust en een gevoel van vrijheid, iets wat je niet snel ergens anders vindt.

Comfort en toegankelijkheid zijn sleutelwoorden in dit appartement. Het is volledig drempelvrij, wat een groot pluspunt is voor senioren of mensen die levensloopbestendig willen wonen. Geen obstakels, alleen gemak en comfort.

De actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) zorgt ervoor dat het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes altijd tiptop in orde zijn. Onderhoud en beheer worden goed geregeld, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 371

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 371

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond