Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

RUST, RUIMTE EN LUXE IN HET PRACHTIGE DORP HEEL

Welkom in deze energieneutrale oase van rust en ruimte! Gelegen in het pittoreske dorp Heel, biedt dit schitterende huis met blijvend vrij en groen uitzicht een ultieme ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Geniet van het comfort van het uitstekend geïsoleerde woonhuis en vloerverwarming (die ook kan koelen), terwijl je omringd wordt door overvloedig natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Deze woning is een droom voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en een heerlijk leefklimaat.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Prachtige locatie: Gelegen in het gezellige dorp Heel met een blijvend vrij en groen uitzicht.
Energieneutraal: Goed voor het milieu en je portemonnee.
Houtskeletbouw en vloerverwarming: Voor een optimaal leefklimaat.
Grote ramen: Voor veel licht en een prachtig uitzicht op de groene tuin en omgeving.
Ruime opslag: Voldoende bergruimte in de woning en garage.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in een wereld van comfort en duurzaamheid! Dit prachtige huis, met een woonoppervlakte van 170 m², biedt alles wat je hart begeert. De woning, gebouwd in houtskeletbouw, heeft een energielabel A+++ en is volledig energieneutraal. Dit betekent niet alleen dat je een positief steentje bijdraagt aan het milieu, maar ook dat je geniet van extreem lage energiekosten.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die direct toegang biedt tot deenorme woonkeuken. Dankzij de grote ramen stroomt het daglicht rijkelijk binnen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De vloerverwarming op beide verdiepingen zorgt ervoor dat je in de wintermaanden nooit koude voeten hebt, terwijl het in de zomer heerlijk koel blijft.

De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt uitzicht op de prachtig aangelegde tuin, die op het zuidwesten ligt. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon en 's avonds ontspannen met een goed glas wijn terwijl de zon langzaam ondergaat. Via de hippe zwarte deuren bereik je de ruime zitkamer met aangrenzend nog een extra ruimte (ideaal als speelkamer of thuiskantoor). De tuin is een ware oase van rust, met voldoende ruimte voor een moestuin, een speelplek voor de kinderen of simpelweg een gezellig terras waar je kunt genieten van de natuur om je heen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met grote ramen die uitzicht bieden op het groene landschap rondom de woning. De master bedroom is een waar toevluchtsoord, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote luxe inloopkast. De badkamer is modern en stijlvol, met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Aan de andere zijde van de ruime hal vind je het aparte toilet.

Daarnaast beschikt de woning over voldoende bergruimte in de vorm van ingebouwde kasten, een ruime bijkeuken en een garage. Of je nu veel spullen hebt of gewoon houdt van een opgeruimd huis, hier heb je altijd voldoende ruimte om alles netjes op te bergen.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze prachtige woning in Heel is een droom voor wie rust, ruimte en duurzaamheid zoekt. Met een energielabel A+++ en een woonoppervlakte van 170 m² biedt dit huis alles wat je nodig hebt: een energieneutrale opzet, houtskeletbouw, vloerverwarming, grote ramen voor veel licht en een groene tuin op het zuidwesten. Drie ruime slaapkamers, een moderne keuken en voldoende bergruimte maken het plaatje compleet. Gelegen op een schitterende plek met blijvend vrij uitzicht, is dit de ideale woning voor wie comfort en een duurzame levensstijl hoog in het vaandel heeft staan.

SLUIT JE OGEN EN VOEL DE RUST

Stel je voor: je komt thuis na een drukke dag en wordt verwelkomd door serene rust en het zachte gefluister van de wind door de bomen. Je ademt diep in en ruikt de frisse geur van het groene landschap om je heen. Binnen voel je direct de warmte van de vloerverwarming onder je voeten, terwijl het licht zacht door de grote ramen valt, wat je een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Dit is meer dan een huis; dit is jouw toevluchtsoord, je eigen stukje paradijs.

Wacht niet langer! Bezoek onze website en plan direct je bezichtiging. Dit fantastische huis wacht op jou om er een thuis van te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 542
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 542
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond