Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze fijne tussenwoning in Geleen, ideaal gelegen voor iedereen die van gemak houdt. Hier woont u op een steenworp afstand van winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en sportverenigingen. Daarnaast zit u zo op de A76 en de westelijke randweg, perfect voor snelle verbindingen naar omliggende steden.
De woning biedt een ruime woonkamer en eetkamer, waar de openslaande deuren u uitnodigen naar een gezellige patio met overkapping, de perfecte plek voor uw ochtendkoffie. Deze patio is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt er naartoe vanuit de woonkamer, via de hal die achter de keuken ligt, en vanuit de hobbyruimte. Daarnaast is er een handige gang die direct leidt naar een grote poort naast de voordeur, waardoor de patio ook eenvoudig vanaf de straat toegankelijk is.
De gesloten keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, zodat u direct aan de slag kunt.
Op de begane grond vindt u ook een badkamer met zowel een douche als een ligbad, en een separaat toilet.
Vanuit de badkamer heeft u toegang tot vier persoons sauna. Daarnaast is er een veelzijdige hobbykamer, die u bijvoorbeeld als thuiskantoor, praktijkruimte, atelier of speelkamer kunt gebruiken. Deze ruimte heeft openslaande deuren naar zowel de patio als naar een overdekt terras en de grote groene achtertuin. De hobbykamer beschikt bovendien over twee grote lichtkoepels, die zorgen voor een prettige hoeveelheid daglicht, en een eigen meterkast, wat de ruimte nog functioneler en flexibel inzetbaar maakt.
De ligging van de badkamer en hobbyruimte op de begane grond maakt deze woning levensloopbestendig. Via deze extra ruimte heeft u ook toegang tot de wasruimte met aansluitingen voor uw witgoed.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, perfect voor een gezin of extra werkruimte.
Via een vlizotrap heeft u toegang tot een praktische bergzolder.
De grote, groene tuin achter de hobbyruimte is een heerlijke plek om van zomerse dagen te genieten. Kortom, een comfortabele woning met veel mogelijkheden, op een toplocatie in Geleen!

Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal met een tegelvloer. Hier vindt u een handige garderobe en de meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.
De woonkamer en eetkamer zijn afgewerkt met een prachtige eikenhouten parketvloer, die zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Door de grote raampartijen komt er veel daglicht naar binnen, wat de ruimte heerlijk licht en open maakt. Het raam aan de straatzijde van de woning heeft een elektrisch zonnescherm voor optimale zonwering. De openslaande deuren geven toegang tot de gezellige patio, een ideale plek om buiten te zitten. Deze patio met overkapping heeft een eigen toegang via een gezamenlijke brandgang, bereikbaar vanaf de straatzijde, wat het extra handig maakt. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot een provisiekelder, perfect voor het opslaan van voorraad.
De keuken is praktisch ingedeeld, met een tegelvloer en twee lange keukenblokken die zorgen voor veel kastruimte. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, heteluchtoven, koelkast en vaatwasser. Boven de spoelbak heeft u een mooi uitzicht over de patio, wat de keuken een extra fijne plek maakt om te koken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een tussenportaal met toegang tot de patio, de badkamer en een separaat toilet met zwevend closet en fonteintje.
De badkamer is ruim en geheel betegeld, voorzien van een douche met glazen wand en deur, een ligbad en twee wastafels met spiegels. Daarnaast is er een designradiator voor extra comfort.
Vanuit de badkamer stapt u zo een ontspanningsruimte binnen waar een luxe 4-persoons sauna op u wacht.
Vanuit deze ontspanningsruimte heeft u bovendien directe toegang tot de aangrenzende hobbyruimte.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de ruime hobbykamer. Deze kamer is voor meerdere doeleinden te gebruiken, zoals een thuiskantoor, praktijkruimte, atelier, speelkamer, slaapkamer of tuinkamer. De kamer is afgewerkt met een grindvloer en heeft aan beide zijden openslaande deuren: één set deuren leidt naar de patio met overkapping, en de andere set geeft toegang tot de groene achtertuin. Daarnaast zorgen twee grote lichtkoepels voor een overvloed aan daglicht, wat de ruimte extra aangenaam maakt. De hobbykamer beschikt ook over een eigen meterkast en een wasruimte met CV-installatie, boiler en aansluitingen voor witgoed, wat deze ruimte extra veelzijdig maakt.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, allemaal voorzien van een laminaatvloer, veel daglicht en rolluiken voor extra comfort. Twee van de vier kamers zijn uitgerust met handige inbouwkasten, ideaal voor extra opbergruimte.

Via een vlizotrap heeft u toegang tot de zolder, waar u nog meer bergruimte vindt.

De achtertuin is een groene oase, bereikbaar via de openslaande deuren van de hobbykamer. De tuin is voorzien van meerdere terrassen, waarvan één terras overdekt is en voorzien van verlichting—een perfecte plek om lange zomeravonden door te brengen. De tuin is verder aangekleed met diverse borders vol beplanting en een kleine kapschuur voor het opbergen van tuingereedschap. Ook heeft de tuin een eigen achterom, wat altijd handig is.

Deze gezellige achtertuin biedt volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven in alle rust en privacy.

*** Tuinmaten zijn circa maten ***

• Levensloopbestendig indeling: Met de badkamer, toilet en hobbyruimte op de begane grond is deze woning levensloopbestendig te maken.
• Veelzijdige hobbykamer: Deze kamer kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals een thuiskantoor, praktijkruimte, speelkamer, slaapkamer of tuinkamer.
• Vier slaapkamers: Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers
• Centrale locatie in Geleen: met winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en sportverenigingen op loopafstand. Ook de uitvalswegen A76 en de westelijke randweg zijn snel bereikbaar.

Bent u enthousiast geworden over deze veelzijdige woning met al zijn extra's? Wacht dan niet langer en plan snel een bezichtiging! Dit huis biedt tal van mogelijkheden voor gezinnen, thuiswerkers en iedereen die op zoek is naar ruimte en comfort.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 661
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 20
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 377
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Tuin breedte 4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1999
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 661
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 20
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 377
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5
Tuin breedte 4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1999
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goossens Vastgoed

Wooninfluencers

Laden..