Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING: DE PERFECTE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING IN EEN GROENE OASE

Welkom bij deze prachtige, levensloopbestendige woning, gelegen in de serene en groene omgeving aan de rand van Linne. Deze parel van een huis biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en zorgeloos wonen. Droom je van een ruime woning waarin je zowel nu als in de toekomst heerlijk kunt leven? Lees dan snel verder en ontdek waarom dit jouw toekomstige thuis kan zijn.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruime woonkamer: Geniet van de royale ruimte met een sfeervolle haard en een grote schuifpui die toegang biedt tot de tuin.
Fijne woonkeuken: Compleet uitgerust met moderne gemakken, ideaal voor gezellige kookavonden met familie en vrienden.
Levensloopbestendig: Slaapkamer en badkamer met douche, jacuzzi ligbad en dubbele wastafel, allemaal op de begane grond.
Veel slaapruimte: Vier ruime slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping, perfect voor een groot gezin.
Prachtige tuin: Verzorgd aangelegd met een gazon, meerdere terrassen en een ruime serre, ideaal voor buitenleven.
Extra's: Inpandige garage, ruime berging met vliering, handige bijkeuken en een ruime kelder.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING: EEN WARM THUIS OM NOOIT MEER TE VERTREKKEN

Stap binnen in deze magnifieke woning en laat je betoveren door de riante ruimtes en de warme sfeer die je hier direct omarmt. De ruime woonkamer is het hart van het huis, waar de sfeervolle haard je uitnodigt om met een goed boek en een glas wijn te ontspannen. De grote schuifpui zorgt voor een naadloze overgang naar de prachtige tuin, waardoor binnen en buiten harmonieus in elkaar overvloeien.

De woonkeuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van moderne apparatuur en voldoende werkruimte, biedt deze keuken alle gemakken voor het bereiden van culinaire hoogstandjes. Stel je voor: een gezellige avond met vrienden, de geur van verse kruiden in de lucht, en een prachtig uitzicht op de groene tuin.

Grenzend aan de woonkamer vind je de levensloopbestendige slaapkamer op de begane grond, compleet met een luxe badkamer. Deze badkamer is een ware wellness-oase, voorzien van een douche, een jacuzzi ligbad en een dubbele wastafel. Hier kun je na een lange dag heerlijk tot rust komen en genieten van een moment voor jezelf.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een tweede badkamer, wat deze woning perfect maakt voor een groot gezin of voor gasten. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte en licht, ideaal voor kinderen, logees of als thuiskantoor.

De tuin is een waar pronkstuk van deze woning. Met een verzorgde gazon, diverse terrassen en een ruime serre, is het de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen en zwoele zomeravonden. Of je nu een barbecue organiseert of gewoon wilt ontspannen met een boek, deze tuin biedt alle mogelijkheden.

Tot slot beschikken we nog over enkele praktische ruimtes zoals een inpandige garage en een ruime berging met vliering. De handige bijkeuken en de ruime kelder bieden extra opbergruimte en maken deze woning compleet.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOFDPUNTEN

Ruime woonkamer met schuifpui en sfeervolle haard: Deze royale woonkamer is het kloppend hart van het huis. De grote schuifpui zorgt voor een naadloze overgang naar de tuin, terwijl de sfeervolle haard een warme en uitnodigende ambiance creëert.
Fijne woonkeuken met alle gemakken: Deze volledig uitgeruste keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Moderne apparatuur, veel werkruimte en een gezellig eetgedeelte maken dit de perfecte plek voor culinaire creaties en samenzijn met familie en vrienden.
Levensloopbestendig wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond: Deze woning biedt alles voor comfortabel en zorgeloos wonen, met een slaapkamer en luxe badkamer (voorzien van douche, jacuzzi ligbad en dubbele wastafel) op de begane grond.
Vier ruime slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping: Ideaal voor een groot gezin of gasten. Elke slaapkamer is ruim en licht, en de tweede badkamer biedt extra comfort en gemak.
Verzorgde aangelegde tuin met gazon, diverse terrassen en ruime serre: Deze prachtige tuin is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Of je nu houdt van tuinieren, zonnebaden of gezellige barbecues, deze tuin biedt het allemaal.

Ruime woonkamer met schuifpui en sfeervolle haard: De royale woonkamer vormt het hart van deze woning. Met een grote schuifpui naar de tuin en een sfeervolle haard, creëert deze ruimte een warme en uitnodigende ambiance. Hier kun je heerlijk ontspannen met een goed boek, gezellig samenzijn met het gezin, of genieten van een filmavond. De schuifpui zorgt voor een naadloze overgang naar de prachtige tuin, waardoor binnen en buiten harmonieus in elkaar overvloeien.

Fijne woonkeuken met alle gemakken: Deze moderne woonkeuken is ideaal voor kookliefhebbers. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur, voldoende werkruimte en een gezellig eetgedeelte, biedt deze keuken alle gemakken voor het bereiden van culinaire hoogstandjes en gezellige kookavonden met familie en vrienden. De keuken vormt het bruisende hart van het huis, waar koken en samenzijn hand in hand gaan.

Levensloopbestendig wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond: Deze woning is perfect ingericht voor comfortabel en zorgeloos wonen. Op de begane grond vind je een ruime slaapkamer en een luxe badkamer met een douche, een jacuzzi ligbad en een dubbele wastafel. Dit maakt de woning levensloopbestendig, omdat je hier ook op latere leeftijd gemakkelijk kunt blijven wonen zonder trappen te hoeven beklimmen.

Vier ruime slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping: De eerste verdieping biedt vier royale slaapkamers, elk met voldoende lichtinval en ruimte voor persoonlijke inrichting. Daarnaast is er een tweede badkamer, wat ideaal is voor een groot gezin of gasten. De extra badkamer zorgt voor extra comfort en gemak, zodat iedereen zijn eigen plekje heeft.

Verzorgde aangelegde tuin met gazon, diverse terrassen en ruime serre: De prachtig aangelegde tuin is een waar paradijs. Met een mooi gazon, diverse terrassen en een ruime serre, biedt de tuin volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Of je nu wilt tuinieren, zonnebaden, of een gezellige barbecue wilt organiseren, deze tuin heeft het allemaal. De serre biedt beschutting bij minder mooi weer, zodat je toch van buiten kunt genieten.

Inpandige garage en ruime berging met vliering: De inpandige garage biedt niet alleen plek voor je auto, maar ook extra opbergruimte. De ruime berging met vliering is ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden spullen, gereedschap of hobbyartikelen. Hierdoor blijft je huis netjes en opgeruimd.

Handige bijkeuken en ruime kelder: De bijkeuken biedt een praktische ruimte voor het doen van de was, extra opslag of het opbergen van schoonmaakspullen. De ruime kelder biedt nog meer opslagcapaciteit en kan zelfs dienen als speelruimte, wijnkelder of hobbyruimte. Deze extra ruimtes maken de woning compleet en bieden veel flexibiliteit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 1043

Overige

Perceel oppervlakte 589
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 1043

Overige

Perceel oppervlakte 589
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond