Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een duurzame en moderne carréwoning (2007) met o.a. 4 slaapkamers, achtertuin, berging, vrije achterom en eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein? Maak dan een afspraak! Deze woning biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Het object is geheel geïsoleerd en heeft een energielabel A. Het door een hovenier onderhouden binnenterrein is gezamenlijk eigendom en wordt gezien als het verlengde van uw tuin. Hier kunnen kinderen spelen in een veilige omgeving.

Indeling.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, praktische trapkast, toiletruimte met hangcloset en fontein. Verder doorlopend betreedt u de woonkamer (ca. 29,5m2) en de open keuken (ca. 15,5m2) met modern keukenblok voorzien van onder- en bovenkastjes en diverse inbouwapparatuur (5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en diepvries). Veel lichtinval door de grote raampartijen en de achterzijde is voorzien van dubbele, openslaande deuren naar de achtertuin. De begane grond is afgewerkt met een parketvloer en een airco.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. ca. 15m2, 14,5m2 en 10m2) en de badkamer. De slaapkamers hebben een laminaatvloer De betegelde royale badkamer (ca. 10m2) heeft een ligbad, douchecabine met regendouche, een wastafel en 2e hangcloset.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken welke is verdeeld in 2 ruimtes. Deze verdieping heeft veel bergruimte en in één van de ruimtes zijn de Nefit cv-ketel, de wtw-installatie en de witgoedaansluitingen gesitueerd. Er is thans een gedeelte ingericht als werkplek maar dit zou uiteraard ook als slaapkamer kunnen dienen.

Tuin:
De geheel omheinde tuin is gericht op het westen en kunt u heerlijk genieten van de zon onder een wuivende palm in uw tuin. Er zijn verschillende plekjes waar u gezellige zitjes kunt creëren. Het is lekker vertoeven onder de overkapping van ruim ca. 15m2 of onder de, over vrijwel de gehele breedte van de woning hangende, zonnescherm (elektrisch bedienbaar) De tuin biedt toegang tot het gezamenlijke binnenterrein van het carré.

Algemeen:

Omstreeks 1938 is het oorspronkelijke carré gebouwd. In 2006/2007 heeft er een grondige renovatie plaatsgevonden en zijn de woningen verbouwd naar de hedendaagse wensen en eisen, echter met behoud van de karakteristieke uitstraling. Het carré bestaat uit 26 woningen met een gezamenlijk binnenterrein van maar liefst 1.698m2 groot! Het gezamenlijke binnenterrein is aangelegd met een royaal gazon met zandbak, verhard pad, hagen, grote (eiken)bomen en twee walnotenbomen. Rondom het gazon is een rijbaan en bevinden zich de parkeerplaatsen van de carrébewoners, waarvan er één eigendom is van Agnes Huijnstraat 4. Het geheel omsloten binnenterrein is enkel toegankelijk voor de bewoners en bereikbaar via een op afstand bedienbare, elektrische toegangspoort met aparte looppoort. Het binnenterrein kan gezien worden als het verlengde van uw tuin. Een ideale omgeving om uw kinderen naar hartenlust veilig buiten te laten spelen. Het binnenterrein wordt keurig onderhouden door een hovenier. Dus wel de lusten, maar niet de lasten.

Goed om te weten:

- De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met HR++ -beglazing
- Belangenvereniging Agnes Huyncarré: contributie € 250,- per jaar voor o.a. onderhoud, elektra, verlichting, verzekeringen en elektrische poort;
- Rolluiken overal aanwezig op de eerste verdieping. De openslaande ramen op deze verdieping hebben alle horren (behalve de badkamer);
- Schakelmateriaal in 2016 vervangen;
- Elektrische sfeerhaard in de woonkamer aanwezig, met ombouw.

Ideale ligging ten opzichte van diverse voorzieningen in de directe omgeving, winkelcentrum ‘Tref-Center’, scholen, speeltuintjes en het ‘Meeuwbeemdpark’. Op korte (loop)afstand van het stadscentrum, rivier ‘De Maas’ en natuurgebied ‘Zwart Water’. Binnen enkele autominuten bent u op een van de snelwegen richting Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Duitsland.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 518
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 171
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 29.5
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 518
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 171
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 29.5
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop