Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

BETOVEREND HERENHUIS MET VEEL RUIMTE EN CHARME
Ben je op zoek naar de ideale woning voor je gezin, een plek waar ruimte, licht en comfort hand in hand gaan? Zoek dan niet verder! Dit buitengewoon ruime en zeer sfeervolle herenhuis midden in het dorp heeft alles wat je hart begeert. Van een schitterende tuinkamer tot een riante zolderruimte, deze woning biedt alles wat jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en gezinnen met oudere kinderen nodig hebben. En het beste van alles? De woning is vrijwel geheel gerenoveerd en zo goed als instapklaar!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Buitengewoon ruim en zeer sfeervol herenhuis: Geniet van de luxe van een herenhuis vol karakter en charme.
Fraaie locatie, midden in het dorp en tóch een grote tuin: Combineer het gemak van het dorpsleven met de rust van een ruime tuin op het noordwesten.
Schitterende tuinkamer: De tuinkamer vormt een prachtige verbinding tussen de woonkamer en de keuken, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van de tuin en het licht.
Grote zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap: Ideaal voor het creëren van extra slaapkamers, een thuiskantoor of een speelkamer voor de kinderen.
Vrijwel geheel gerenoveerd en instapklaar: De woning is tot in de puntjes verzorgd en direct klaar voor bewoning.

BETOVERENDE OMSCHRIJVING
Stap binnen in dit adembenemende herenhuis en laat je verleiden door de speelse indeling en de overvloed aan ruimte. Met een woonoppervlakte van maar liefst 241 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 664 vierkante meter, biedt deze woning alle ruimte die je je maar kunt wensen. De riante woonkamer straalt gezelligheid uit met zijn grote ramen die het zonlicht heerlijk naar binnen laten stromen. Hier kun je je avonden doorbrengen met familie en vrienden, genietend van een goed glas wijn en een ontspannen sfeer. Laten we ook de fraaie werkkamer danwel speelkamer aan de voorzijde niet vergeten, wat een heerlijke ruimte!

De schitterende tuinkamer, die de woonkamer en keuken met elkaar verbindt, is zonder twijfel een van de pareltjes van deze woning. Het biedt een serene plek om te ontspannen met uitzicht op de lekker grote tuin, die perfect op het noordwesten ligt. Denk je eens in: zomerse avonden, gezellig barbecuen terwijl de zon langzaam ondergaat en de kinderen in de tuin spelen.

De keuken is sfeervol en praktisch ingericht, met alle benodigde apparatuur om de lekkerste maaltijden te bereiden. De keuken nodigt uit tot culinaire experimenten, terwijl er in de tuinkamer voldoende ruimte is voor een gezellige ontbijthoek waar je de dag kunt beginnen met een kopje koffie en de krant.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, elk met zijn eigen unieke charme. De master bedroom biedt een oase van rust en comfort met een romantisch ligbad op de kamer, terwijl de andere twee kamers perfect zijn voor kinderen of gasten. Maar dat is nog niet alles! De enorme zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap, biedt eindeloze mogelijkheden. Maak hier één of twee extra slaapkamers, een thuiskantoor, of misschien wel een speelkamer voor de kinderen. De keuze is aan jou!

Wat deze woning extra bijzonder maakt, is dat het vrijwel geheel gerenoveerd is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over klussen of verbouwen. Zo goed als alles is tot in de puntjes verzorgd en instapklaar, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe thuis.

Deze woning combineert het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een grote tuin met het gemak van wonen midden in het dorp. Hier heb je alle voorzieningen binnen handbereik, van winkels en scholen tot gezellige cafés en restaurants. Bovendien biedt de fraaie ligging voldoende privacy en rust, terwijl je toch onderdeel bent van een levendige gemeenschap.

HOOGTEPUNTEN UITGEBREID UITGESCHREVEN
Buitengewoon ruim en zeer sfeervol herenhuis Deze woning ademt karakter en charme, met voldoende ruimte voor elke gezinssamenstelling. Van de ruime woonkamer tot de grote zolder, hier voel je je meteen thuis.

Fraaie locatie, midden in het dorp en tóch een grote tuin Geniet van het beste van twee werelden: het gemak van dorpsvoorzieningen en de rust van een grote, prachtig aangelegde tuin op het noordwesten.

Schitterende tuinkamer De tuinkamer vormt de perfecte verbinding tussen woon- en keukenruimtes, met een prachtig uitzicht op de tuin en volop daglicht.

Grote zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap De zolder biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamers, een kantoor aan huis of een speelkamer.

Vrijwel geheel gerenoveerd en instapklaar De woning is zorgvuldig gerenoveerd en direct klaar voor bewoning, zodat je zonder zorgen kunt verhuizen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1924
Woon oppervlakte 241
Inhoud woonhuis 1067

Overige

Perceel oppervlakte 664
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1924
Woon oppervlakte 241
Inhoud woonhuis 1067

Overige

Perceel oppervlakte 664
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond