Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe wonen en werken gecombineerd met een prachtig zwembad!

Een plek waar wonen en werken perfect samenkomen. Deze moderne woning (ca. 242 m2) in Lienden biedt jou de unieke kans om dagelijks in luxe te leven én je eigen bedrijf te runnen. Van een sfeervolle woonkamer met vloerverwarming, stijlvolle woon-/leefkeuken, keurig sanitair en 3 slaapkamers tot een compleet uitgeruste bedrijfshal met kantoor– hier vind je alles wat je nodig hebt. En het mooiste? In je eigen achtertuin wacht een verwarmd zwembad met verlichte overkapping, een stijlvolle veranda met jacuzzi en een bar met 3-deurs koeling, waar je het hele jaar door kunt ontspannen. Het zwembad draait volledig op de 103 zonnepanelen, waardoor het geen extra kostenpost vormt. Samen met de warmtepomp en een warmteboiler van 270l, die bijna gloednieuw en in perfecte staat zijn, is ook aan de toekomst gedacht. Het afgesloten terrein met elektrische toegangspoort (2023), op afstand bedienbaar (ook met smartphone) en voorzien van een camera, bieden samen met het alarmsysteem met 8 camera’s uit 2023 optimale veiligheid en gemak. Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 8 airconditioners, die zich bevinden in de woonkamer, kantoor, twee slaapkamers, het poolhouse, de overkapping met jacuzzi en de loods, zodat elke ruimte comfortabel gekoeld en verwarmd kan worden. Wonen en werken kunt u hier perfect combineren.

Op een rustige locatie in het groene Lienden, omringd door landelijk uitzicht en toch alles binnen handbereik. De supermarkt, scholen en sportclubs liggen om de hoek, en voor een uitgebreider aanbod rijd je in een paar minuten naar omliggende dorpen. Dankzij de snelle verbinding met de Provincialeweg en de A15 ben je zo in Culemborg of richting Arnhem en Utrecht. Heb je openbaar vervoer nodig? Ook dat is eenvoudig geregeld, met bushaltes in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond
Bij binnenkomst valt direct de ruimte en luxe afwerking op. De hal biedt toegang tot de handige bijkeuken, waar de warmtepomp en witgoedaansluitingen aanwezig zijn. Ook is er een modern toilet met hangend closet aanwezig. Vanuit de hal bereik je de moderne woonkamer, die in open verbinding staat met de stijlvolle woon-/leefkeuken. In de tuingerichte woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen smelten comfort en stijl samen. De visgraat pvc-vloer met warme houttint en voorzien van vloerverwarming en de hoogwaardige afwerking maken het een fijne plek om te ontspannen. Hier is ruimte genoeg voor een sfeervolle zithoek en een ruime eethoek plaats je eenvoudig in de open leefkeuken. De keuken (2024) is het hart van gezelligheid en praktisch gemak. Hier kook je met plezier dankzij de luxe inbouwapparatuur en meer dan voldoende werkruimte. Alles is hier perfect op elkaar afgestemd, van de hoogwaardige afwerking tot de moderne apparatuur.

De leefkeuken nodigt uit om uitgebreid te tafelen. Met een schuifpui die de keuken verbindt met het poolhouse loop je zo door naar het zwembad, dat met zijn verlichte overkapping elk seizoen een uitnodiging tot ontspanning biedt. Via een tweede ingang naast de voordeur heb je toegang tot het bedrijfsgedeelte, met een ruime werkkamer en de grote bedrijfshal.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie lichte slaapkamers. De overloop verbindt alles mooi met elkaar, en geeft toegang tot de royale badkamer en het separate toilet. In de badkamer kom je helemaal tot rust. Het meerpersoons ligbad is perfect om in weg te zakken na een lange dag, terwijl de ruime wastafel en de strakke afwerking het allemaal net dat beetje extra geven.

Buitenruimte
Buiten is het écht genieten. Het overdekte zwembad, met een verschuifbare overkapping van 8 bij 12 meter, is een pareltje op zich. Met een bar en verlichting, in en rondom het water, is dit de plek om na een drukke dag volledig te ontspannen, zomer én winter. Daarnaast biedt de tuin voldoende ruimte voor gezellige zitplekjes, zoals onder de veranda die je compleet kunt afsluiten met glazen schuifdeuren. Hier ontspan je in de jacuzzi terwijl je naar je favoriete serie of voetbalwedstrijd kijkt. Een perfecte tuin voor zonnige dagen met familie en vrienden. En voor de zakelijke kant van het verhaal is er veel berg-/opslagruimte in de tuin, driedubbele carport en een grote bedrijfshal.

Bedrijfshal
De bedrijfshal (ca. 97 m2) is opgetrokken in damwandprofielen en rust stevig op een stenen borstwering. Dankzij de isolatie blijft het binnenklimaat aangenaam, ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten. De hal is verder uitgerust met krachtstroomaansluiting, LED Tl-verlichting en een robuuste, gevlinderde vloer, wat zorgt voor een duurzame en praktische werkomgeving. De grote overheaddeur van 3,20 bij 4,00 meter biedt gemakkelijk toegang voor voertuigen en groot materieel. Met een hoogte van ongeveer 4 meter biedt de hal voldoende ruimte voor opslag of machines. Bovendien is er, volgens het huidige bestemmingsplan, al rekening gehouden met een mogelijke uitbreiding van 80 m². De heipalen voor deze uitbreiding zijn reeds aangebracht, waardoor toekomstige uitbreidingsplannen eenvoudig te realiseren zijn. De eigen ingang en kantoorruimte maken dit tot een ideale bedrijfsruimte.

Conclusie
De Hofstede 36 is een unieke kans om wonen en werken op een bijzondere manier te combineren. Hier geniet je van luxe, ruimte, en alle voorzieningen die je nodig hebt, terwijl je je werk dicht bij huis kunt houden. Een woning en bedrijfsruimte van dit kaliber zie je niet vaak. Kom zelf de sfeer proeven en ontdek de mogelijkheden!

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande woning met bedrijfsruimte
- Bouwjaar: 1998
- Verbouwjaar: 2023/2024
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: in de bedrijfshal, onder de carport (3x), op eigen terrein en in de directe omgeving
- Aanwezig: bedrijfshal, kantoor, carport, veranda met jacuzzi, verwarmd zwembad en berging.
- Ligging tuin: zuidoost
- Tuin bereik: via een achterom en via de woning
- De woning is in 2023 gestuct en buiten geschilderd

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: warmteboiler 270l, bj 2023
- Verwarmvoorziening: warmtepomp en airco's, bj 2023
- Vloerverwarming: aanwezig op de begane grond
- Zonnepanelen: 103 stuks
- Voorzieningen: airco’s, alarminstallatie met camera’s en buitenzonwering
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak-, spouw- en vloerisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 242
Inhoud woonhuis 1258
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 951
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 242
Inhoud woonhuis 1258
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 951
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij