Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PERFECT VOOR STARTERS OP DE WONINGMARKT

Op zoek naar je eerste woning? Deze instapklare woning in Wijchen biedt alles wat een starter zich kan wensen. In een kindvriendelijke buurt, dicht bij het centrum, met een ruime tuin en energiezuinige voorzieningen, is dit de ideale plek om je thuis te maken. Comfort en gemak staan hier centraal.

BEGANE GROND

De begane grond verwelkomt je met een ruime en lichte woonkamer. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een open gevoel. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt voldoende kastruimte voor al je kookspullen. Naast de keuken bevindt zich een wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Op deze verdieping is ook een apart toilet aanwezig. Vanuit de bijkeuken heb je directe toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het noordoosten, waar je heerlijk kunt ontspannen.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt een rustige plek om te ontspannen, terwijl de andere twee kamers perfect zijn voor kinderen, logees of als kantoorruimte. De moderne badkamer is uitgerust met een bad, een douche en een wastafel. Er is een apart toilet voor extra gemak.

ZOLDER

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap en biedt veel extra opslagruimte. Hier kun je gemakkelijk seizoensgebonden spullen, koffers of andere items die je niet dagelijks nodig hebt opbergen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Deze mooi afgewerkte woning in Wijchen is perfect voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele en makkelijk te onderhouden woning. De buurt is kindvriendelijk met volop speelgelegenheden en scholen in de buurt. Het centrum van Wijchen, met diverse winkels en restaurants, is slechts enkele minuten fietsen. De ruime achtertuin op het noordoosten is ideaal om het hele jaar door van te genieten. De voortuin is recent aangelegd.

Met energielabel A ben je verzekerd van lage energiekosten en een comfortabele leefomgeving. Moderne isolatie en energiezuinige installaties zoals dubbel glas zorgen voor een efficiënte energiehuishouding. De woonoppervlakte van 86 vierkante meter biedt genoeg ruimte voor een gezin of om thuis te werken.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Instapklare woning: Geen kluswerk nodig, direct klaar voor bewoning.
Kindvriendelijke omgeving: Speelpleintjes en scholen op loopafstand.
Nabij centrum van Wijchen: Winkels, restaurants en andere voorzieningen binnen handbereik.
Ruime tuin: Oppervlakte van 97 vierkante meter en gelegen op het noordoosten.
Energiezuinige woning: Lage energiekosten dankzij energiezuinige installaties.

Deze nette, goed onderhouden woning in Wijchen is ideaal voor starters. Geen verbouwingen nodig, je kunt er direct in trekken. De kindvriendelijke buurt biedt volop speelgelegenheden en scholen in de buurt. Het centrum van Wijchen, met winkels en restaurants, ligt op slechts enkele minuten fietsen. De ruime, tuin op het noordoosten biedt een fijne plek om te ontspannen. Met energielabel A geniet je van lage energiekosten en een comfortabele leefomgeving. Plan snel een bezichtiging en ontdek deze unieke kans!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 183

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 183

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen