Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK JE NIEUWE LEVENSLOOPBESTENDIGE THUIS
Ben je op zoek naar een woning waar comfort en gemak centraal staan? Deze prachtige woning biedt alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen genieten van elke levensfase. Met een moderne keuken, een gerenoveerde badkamer en een ruime tuin is dit huis volledig instapklaar. Gelegen in een rustige buurt, is dit dé perfecte plek voor wie levensloopbestendig wil wonen. Mis deze kans niet om jouw nieuwe thuis te ontdekken!

BEGANE GROND: MODERN EN COMFORTABEL
Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de fijne lichtinval. De ruime woonkamer is de fijne plek om te ontspannen en biedt een vrije uitkijk. De moderne keuken, voorzien van de nieuwe apparatuur, sluit aan op de woonkamer en biedt via de achterdeur toegang tot de tuin. De begane grond beschikt ook over een ruime slaapkamer en een recent gerenoveerde badkamer. Hier geniet je van een gelijkvloerse woonervaring die perfect is voor levensloopbestendig wonen.

EERSTE VERDIEPING: PRAKTISCH EN FUNCTIONEEL
De eerste verdieping biedt nog meer ruimte en functionaliteit. De overloop is voorzien van een wasmachineaansluiting, waardoor je gemakkelijk al je huishoudelijke taken kunt doen. Daarnaast vind je hier een extra slaapkamer die ideaal is voor gasten, kinderen of als thuiskantoor. Tevens is er voldoende opbergruimte voor al je spullen, zodat je huis altijd netjes en georganiseerd blijft.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Rustig gelegen: Geniet van de rust in een vredige woonomgeving.
Levensloopbestendig: Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op de begane grond, waardoor het huis geschikt is voor elke levensfase.
Ruime tuin: De ruime tuin biedt volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven.
Moderne badkamer en keuken: Comfort en gebruiksgemak komen samen in de recent gerenoveerde badkamer en de moderne keuken.
Instapklaar: De woning is volledig instapklaar, waardoor je zonder zorgen direct kunt verhuizen en genieten.

DE OMGEVING VAN WIJCHEN
Wijchen is een levendige en veelzijdige plaats met voor ieder wat wils. Het charmante winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, van boetiekjes tot grote ketens, waardoor winkelen een waar genot wordt. Bovendien vind je hier horecagelegenheden waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een ontspannen drankje. Of je nu houdt van gezelligheid, winkelen of lekker eten, in Wijchen vind je het allemaal.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen