Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben jij op zoek naar een toekomstbestendige woning in een rustige, groene wijk? Dan hebben we goed nieuws voor je! Deze charmante woning in de geliefde buurt Abersland biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en zorgeloos wonen. Perfect voor senioren, mensen die levensloopbestendig willen wonen, of starters op de woningmarkt.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
- Toekomstbestendig: Deze woning is uitgerust voor de komende jaren en biedt de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen.
- Fijne tuin: Geniet van een heerlijke, goed onderhouden tuin.
- Rustige wijk: Abersland is een vredige woonwijk met een sterke gemeenschapszin. Hier voel je je meteen thuis.
- Grote supermarkt om de hoek: Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan. Een grote supermarkt bevindt zich op loopafstand.
- Eenvoudig te personaliseren: Deze woning biedt een solide basis die je volledig naar je eigen smaak kunt inrichten.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze charmante woning, gelegen in het hart van de rustige en groene wijk Abersland. Wanneer je de voordeur opent, stap je binnen in een hal die meteen de toon zet voor wat je binnen kunt verwachten. De woning ademt een sfeer van rust en comfort, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een toekomstbestendig huis.

De woonkamer is ruim en uitnodigend, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Stel je voor hoe je hier je ochtenden doorbrengt met een kop koffie, terwijl de eerste zonnestralen van de dag je woonkamer binnenstromen. De open indeling biedt de perfecte gelegenheid om de ruimte naar eigen wens in te richten. De vloer is eenvoudig te onderhouden en straalt een warme, huiselijke sfeer uit.

De keuken, eenvoudig maar zeer functioneel, biedt voldoende ruimte voor al je kookavonturen. Denk aan lange avonden koken met familie en vrienden, terwijl je geniet van het uitzicht op je prachtige tuin. De keuken is uitgerust met de nodige voorzieningen en biedt genoeg opbergmogelijkheden. Hier krijg je de kans om je kookkunsten te verfijnen in een omgeving die uitnodigend en praktisch tegelijk is.

Het huis beschikt over twee ruime slaapkamers, beide voorzien van grote ramen die zorgen voor een aangename lichtinval. De slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een comfortabel bed en hebben voldoende opbergruimte. De  ene slaapkamer vindt zich op de begane grond. Ze zijn fijn van formaat, wat je de vrijheid geeft om ze volledig naar je eigen smaak aan te passen.

De badkamer is praktisch ingericht en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Ook hier is alles netjes onderhouden en klaar voor gebruik.

De tuin is een absoluut pluspunt van deze woning. Geheel naar eigen wens ook groen in te richten. Gelegen op het zuiden, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Stel je voor hoe je hier je avonden doorbrengt met een goed boek, terwijl je luistert naar het zachte geruis van de bladeren. De tuin biedt genoeg ruimte voor een moestuintje, een gezellige zithoek en misschien zelfs een kleine vijver. Ook is hier een goede stenen berging en een achterom.

EENVOUDIG MAAR FIJN
Deze woning is eenvoudig, maar dat maakt het juist zo charmant. Het biedt een solide basis waar je je eigen stempel op kunt drukken. Of je nu houdt van een moderne inrichting of meer klassiek, deze woning biedt alle mogelijkheden om het volledig naar je eigen smaak te maken.

Oproep tot actie
Plan direct een bezichtiging en ontdek zelf de charme en mogelijkheden van deze bijzondere woning. Wacht niet te lang, want een kans als deze komt maar zelden voorbij. Ga naar onze website en maak van dit huis jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 249

Overige

Perceel oppervlakte 115

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 249

Overige

Perceel oppervlakte 115

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen