Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmante Woning aan de Lodewijk Napoleonstraat 17 te Grave: Historie en Comfort in Perfecte Harmonie
Welkom bij de Lodewijk Napoleonstraat 17 in de betoverende vestingstad Grave! Ideaal gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt, is dit de perfecte plek voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een comfortabel en stijlvol thuis. Op letterlijk loopafstand van natuurgebied Maasuiterwaarden, Gemaal en Sluizen voor heerlijke wandelingen.
Kenmerken van de Woning
-Bouwjaar: 1962
-Woonoppervlakte: 107 m²
-Perceeloppervlakte: 182 m²
-Aantal Kamers: 3 (waarvan 2 slaapkamers)
-Vraagprijs: € 329.500 k.k.
-NHG en startersvrijstelling mogelijk
Indeling
Begane Grond: Bij binnenkomst in deze sfeervolle woning word je meteen gegrepen door de warme en uitnodigende atmosfeer. De ruime hal met trapopgang , fraai toilet en meterkast geeft toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen, met grote ramen en een lichtkoepel die zorgen voor veel natuurlijk licht. De moderne open keuken, compleet met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combioven, en inductiekookplaat, is perfect voor het bereiden van culinaire hoogstandjes. Vanuit de keuken loop je zo de zonnige achtertuin in, ideaal voor een kopje koffie in de ochtendzon. Over de volle breedte een zonneluifel. Zowel de voor als achterkant zijn uitgebouwd.
Eerste Verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime en lichte slaapkamers.(oorspronkelijk drie) De badkamer, uitgerust met een ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en een tweede toilet. Overal rolluiken/screens.
Zolder: De ruime zolder is een waardevolle toevoeging aan deze woning. Momenteel in gebruik als opslagruimte, door een grote dakkapel biedt deze verdieping talloze mogelijkheden. Denk aan een extra slaapkamer, een thuiswerkplek of een gezellige hobbykamer.
Buitenruimte
De woning beschikt over een royale en onderhoudsvriendelijke achtertuin, volledig omheind en daardoor zeer privé. Hier kun je heerlijk genieten van zomerse barbecues, ontspannen met een goed boek of spelen met de kinderen. De voortuin is onderhoudsvrij aangelegd.
Locatie
Lodewijk Napoleonstraat 17 is gelegen in een rustige en groene woonwijk. De straat is vernoemd naar de broer van Napoleon Bonaparte, wat een historisch tintje geeft aan de locatie. Binnen enkele minuten wandelen bereik je het sfeervolle centrum van Grave, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, gezellige terrassen en diverse winkels. In de directe omgeving vind je scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoersmogelijkheden, waardoor je van alle gemakken bent voorzien. Bovendien biedt Grave een uitstekende verbinding met omliggende steden zoals Nijmegen en 's-Hertogenbosch.
Waarom deze woning?
-Historische Charme: Beleef de unieke sfeer van een vestingstad.
-Moderne Gemakken: Geniet van de luxe van een recent gerenoveerde badkamer en een volledig uitgeruste keuken.
-Ruime Indeling: Voldoende leefruimte voor een gezin, met mogelijkheden voor uitbreiding op zolder.
-Ideale Ligging: Rustige buurt met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik en goede verbindingen naar omliggende steden.
-Gezellige Buurt: Een kindvriendelijke omgeving met een sterke gemeenschapszin.
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning aan de Lodewijk Napoleonstraat 17 te Grave! Spreek een voicemail in of stuur een email dan nemen wij contact op om een bezichtiging in te plannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 421
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 182
Tussenwoning Ja
Bestaande bouw Ja
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Parkeergelegenheid type gratis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 421
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 182
Tussenwoning Ja
Bestaande bouw Ja
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Parkeergelegenheid type gratis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Tulp Makelaars