Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN PERFECT BEGIN VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS OP DE WONINGMARKT
Op zoek naar jouw droomhuis? Dit instapklare pareltje met zonnepanelen, vier slaapkamers en een veelzijdig tuinhuis is precies wat je zoekt. Perfect voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. Geniet van een zonnige tuin op het zuidwesten en een huis dat je zo kunt betrekken.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Zonnepanelen: Bespaar op energiekosten en verduurzaam je levensstijl.
Vier slaapkamers: Ideaal voor een groeiend gezin of een thuiswerkplek.
Instapklaar: Geen verbouwingen nodig, direct genieten.
Tuinhuis met vele mogelijkheden: Perfect voor hobby's, opbergruimte of zelfs een thuiskantoor.
Tuinligging Zuidwest: Geniet van lange zonnige middagen en avonden.

WELKOM THUIS! Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd door een lichte en ruime hal, die direct een gevoel van thuiskomen oproept. De woonkamer, met zijn grote raampartijen, baadt in natuurlijk licht en biedt een warm en uitnodigend gevoel. De knusse hoek, perfect voor een comfortabele bank en een goed boek, nodigt je uit om heerlijk te ontspannen. De moderne open keuken is een ware droom voor iedere thuiskok. Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en een stijlvolle afwerking, maakt het koken hier een feestje. Denk je in hoe je hier jouw favoriete recepten bereidt, terwijl je geniet van het uitzicht op de zonnige tuin.

DE SLAAPKAMERS. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed, een bureau en voldoende opbergruimte. De master bedroom is een oase van rust, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. Op de zolderverdieping bevindt zich de vierde slaapkamer, een perfecte plek voor oudere kinderen of als logeerkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

DE TUIN. Stap naar buiten en je wordt begroet door een zonovergoten tuin op het zuidwesten. Dit is dé plek voor lange barbecue-avonden, tuinfeesten of simpelweg genieten van de zon. Het tuinhuis biedt extra opbergruimte, maar kan ook worden omgetoverd tot een gezellige hobbyruimte of een rustig thuiskantoor.

INSTAPKLAAR. Dit huis is volledig instapklaar. Alles is met zorg en aandacht afgewerkt, zodat jij je alleen maar hoeft te richten op het inrichten van jouw nieuwe thuis. Stel je voor dat je hier, zonder enige klus, meteen je intrek kunt nemen en kunt genieten van al het comfort dat deze woning te bieden heeft.

ZONNEPANELEN. Met de geïnstalleerde zonnepanelen ben je niet alleen klaar voor de toekomst, maar bespaar je ook nog eens aanzienlijk op je energierekening. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
De woning beschikt over moderne zonnepanelen waarmee je flink kan besparen op energiekosten. Met vier ruime slaapkamers, biedt dit huis voldoende ruimte voor een jong gezin of starters die wat extra ruimte zoeken. Het huis is volledig instapklaar, wat betekent dat je direct kunt genieten zonder gedoe. De tuin op het zuidwesten is ideaal voor lange zonnige dagen, en het tuinhuis biedt talloze mogelijkheden, van opbergruimte tot thuiskantoor.

INSTAPKLAAR
Een van de grootste voordelen van deze woning is dat hij volledig instapklaar is. Geen gedoe met verbouwingen of renovaties; je kunt direct verhuizen en genieten. De stijlvolle afwerking en moderne voorzieningen maken het huis meteen bewoonbaar. Denk aan strakke vloeren, frisse verf en een moderne keuken en badkamer. Stel je voor dat je meteen na de sleuteloverdracht je meubels kunt neerzetten en je nieuwe thuis kunt inrichten. Dit huis biedt je de luxe van tijd en gemak, zodat je je kunt concentreren op het creëren van mooie herinneringen in je nieuwe leefruimte.

TUINHUIS MET VELE MOGELIJKHEDEN
Het tuinhuis in deze woning is een ware kameleon. Of je nu op zoek bent naar extra opbergruimte, een gezellige hobbyruimte of een rustig thuiskantoor, dit tuinhuis biedt het allemaal. Beeld je in hoe je je favoriete hobby’s beoefent in alle rust, of hoe je vanuit je eigen tuin efficiënt kunt werken zonder afleiding. Misschien wordt het wel een speelhuis voor de kinderen of een plek voor je tuingereedschap. De veelzijdige mogelijkheden van dit tuinhuis maken het een waardevolle aanvulling op de woning, die je woonervaring nog aangenamer maakt.

Dit huis wacht op jou om er de mooiste herinneringen te maken. Wacht niet langer en plan direct je bezichtiging – je nieuwe thuis wacht op je!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 182

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 182

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen