Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INSTAPKLARE BOVENWONING (ENERGIELABEL B) IN NIJMEGEN OOST MET MAAR LIEFST 3 SLAAPKAMERS.

Stel je voor: een lichte bovenwoning, perfect onderhouden en gelegen in een van de meest geliefde buurten van Nijmegen. Hier, in Nijmegen-Oost, ontdek je een oase van rust en ruimte, omgeven door alle gemakken die de stad te bieden heeft. Deze unieke woning heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ontspannen leven.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime gang, waar een gevoel van warmte en gastvrijheid je direct omarmt. De woonkamer, met zijn hoge plafond en gezellige sfeer, nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid en vanuit de keuken, met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap, heb je toegang tot een klein balkon, perfect voor een kopje koffie in de ochtendzon. Deze verdieping beschikt over een moderne laminaatvloer.

Op de tweede verdieping vind je drie comfortabele slaapkamers, waarvan alle met een dakkapel, elk met hun eigen karakter en charme. De moderne badkamer met inloopdouche voorzien van een regendouche en handdouche, biedt een oase van ontspanning na een drukke dag. En met een separaat toilet en een handige wasruimte op de 1e verdieping is aan alles gedacht voor jouw comfort en gemak. Met een ruime bergvliering, waar ook de cv-ketel staat (2018), heb je voldoende ruimte voor al je spullen.

En met de populaire wijk Nijmegen-Oost voor de deur, ben je slechts een steenworp verwijderd van alle voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, onderwijs, sport- en recreatiefaciliteiten die de stad te bieden heeft. De uitvalsweg A325 is op 5 minuten autoafstand bereikbaar.

Dit is jouw kans om te wonen in een charmante bovenwoning op een toplocatie in Nijmegen-Oost. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en het comfort van deze prachtige woning aan de Somerenstraat 10 in Nijmegen.

Gebruiksoppervlak wonen: ca. 86 m2 Geheel geïsoleerd Energielabel B HR++ glas Alle ramen voorzien van kunststof draai/kiepramen Keuken 2018 Badkamer 2018 Mechanisch ventilatiesysteem badkamer Fraai stucwerk Zonnig balkon Unieke ligging; op loopafstand van het centrum van Nijmegen VvE is slapende

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 302

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 302

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars