Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de meest gewilde buurt van Groesbeek ligt deze vrijstaande villa die volledig omgeven is door een vorstelijke voor- en achtertuin. Het woonoppervlak van ca. 210 m² is zeer ruimtelijk ingedeeld en gelegen op een perceel van 973 m². Met de Zeven Heuvelen, golfbaan Het Rijk van Nijmegen en uiteraard het Groesbeeks Bos is de natuur om de hoek. Het dorpscentrum met alle voorzieningen bevindt zich op loopafstand en ook Nijmegen met haar bruisende binnenstad is een korte autorit.

Indeling

Hal met glazen uitbouw. Vanuit daar direct toegang tot twee volwaardige studeer/werkkamers, ideaal voor degenen die vanuit huis werken. Naast de 2 kamers bevinden zich hier de entree tot een toilet, de (deels)vernieuwde meterkast en de garage. Via een massieve tussendeur bereik je de zeer ruimtelijke woonkamer met stenen vloer, en een jaren ’70 zitkuil met open haard (allesbrander). De grote raampartijen (aluminium kozijn, thermopane) aan de voor- en achterzijde zorgen voor de nodige lichtinval. Direct aan de woonkamer grenst de hoogwaardige (Leicht) keuken met voornamelijk Gaggenau inbouwapparatuur waaronder een koelkast met diepvriesvakje, inductiekookplaat met aparte wokbrander, afzuigkap en 2 ovens (hetelucht en stoomoven). Daarnaast bevindt zich een handige bijkeuken met de nodige extra bergruimte. De ruime inpandige garage maakt het geheel compleet.

De eerste verdieping biedt ruimte aan maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. De eerste badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafel en toilet, de tweede badkamer heeft een open verbinding met de master bedroom en is voorzien van een wastafelmeubel, toilet, ligbad en douchecabine. Deze gehele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas uit 2019.

De tweede verdieping is een zeer ruime bergzolder met beperkte stahoogte die zich uitstrekt over de hele eerste verdieping.

Het huis wordt omgeven door een royale en goed onderhouden tuin met een houten tuinhuis. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim en zonnig terras dat bereikt kan worden via de bijkeuken of de openslaande glazen deur in de woonkamer. Aan de voorzijde kent het huis een eigen oprit met carport.

Dit huis heeft alles aan boord voor een heerlijk en gelukkig thuis. Groesbeek, een charmant dorp gelegen te midden van prachtige natuur, biedt daarnaast een heerlijke woonomgeving voor jong en oud. Het wordt omringd door een adembenemend landschap van glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en schilderachtige wijngaarden. Natuurliefhebbers kunnen hier eindeloos wandelen, fietsen en genieten van de rustgevende omgeving. Ondanks de landelijke ligging, beschikt Groesbeek over alle nodige voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen, gezondheidscentra en sportfaciliteiten. Hierdoor hoef je voor het dagelijkse leven niet ver te reizen.

Maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen!

Overige kenmerken:

· Bouwjaar: 1974

· Gebruiksoppervlak woonruimte: ca. 210 m²

· Overige binnenruimte: 40 m²

· Externe bergruimte: 9 m²

· Perceeloppervlak: 973 m²

· 5 slaapkamers en 2 studeer/werkkamers

· Cv-ketel Vaillant 2015

· Mitsubishi Inverter voor razendsnel energiezuinig koelen. En ’s ochtends vroeg opwarmen! Na installatie 35% minder E-verbruik

· Spouwmuurisolatie, Begane grond thermopane dubbelglas, 1ste verdieping HR++ (2019)

· 12 zonnepanelen

· Garage, carport en tuinhuis

· Unieke ligging aan het einde van een doodlopende straat

· Op loopafstand van het centrum van Groesbeek, de golfbaan en de bossen

· Het centrum van Nijmegen is binnen 15 minuten autoafstand te bereiken

· Diverse lagere scholen en middelbare scholen in de buurt

· Dichtbij Duitsland (Kranenburg en Kleve)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 784

Overige

Perceel oppervlakte 973

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 784

Overige

Perceel oppervlakte 973

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars