Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een rustig straatje ligt deze prachtig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, compleet met een zeer ruime vrijstaande en geïsoleerde garage.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Bij binnenkomst tref je een tochtportaal met meterkast, gevolgd door een hal met een modern zwevend toilet met fonteintje en een handige inbouwkast. De ruime, uitgebouwde woonkamer is verrassend licht en voorzien van een stijlvolle vloer, wat de ruimte een warme en open uitstraling geeft. De open keuken is uitgerust met een 1,5 spoelbak, inductiekookplaat, combimagnetron, afzuigschouw en een composiet aanrechtblad. Bovendien is er een airco geplaatst voor extra comfort.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping kom je uit op een overloop met een inbouwkast, die toegang biedt tot drie slaapkamers. Eén van de slaapkamers is uitgerust met een extra inbouwkast. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en kunststof kozijnen met dubbel glas. Voor extra comfort is er een airco geïnstalleerd. De vernieuwde badkamer is smaakvol ingericht en beschikt over een inloopdouche met schuifwand, een zwevend toilet, en een modern wastafelmeubel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping begint met een voorzolder waar de witgoedaansluitingen, de WTW-installatie en de nieuwe CV-ketel (2024) zijn geplaatst. Daarnaast bevindt zich hier een ruime zolderkamer met veel bergruimte, ideaal voor het opbergen van spullen of het inrichten van een extra werk- of slaapkamer.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een achterom. De grote vrijstaande garage biedt ruimte voor 2 auto’s, is volledig geïsoleerd en voorzien van een elektrische roldeur.

Uitstekende fiets- en openbaarvervoerverbindingen naar Nijmegen en de ziekenhuizen maken het woonplezier compleet. De uitvalswegen naar de A73 bieden een snelle en gemakkelijke route naar alle richtingen. Het winkelcentrum Malden voor alle dagelijkse voorzieningen, is op korte afstand bereikbaar.

Overige kenmerken:

Gebruiksoppervlak: woonruimte: ca. 117 m²

Perceeloppervlak: 203 m²

Badkamer 2021

Toilet 2020

Cv-ketel Intergas 2024

WTWe installatie

Zeer ruime garage van ca. 33 m²

18 zonnepanelen

Dakisolatie, dubbelglas, muurisolatie en vloerisolatie

Energielabel A

Tuin op het noordoosten

Oplevering kan snel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 203

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 203

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars