Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

UNIEKE KANS IN ALMERE – STRIPHELDENBUURT
Altijd al gedroomd van een woning die rust, ruimte en modern comfort biedt? Dan is deze royale vrijstaande woning in de gewilde Stripheldenbuurt, Almere, precies wat je zoekt! Ideaal voor gezinnen en mensen die verlangen naar een groene, waterrijke omgeving met alle moderne gemakken. Deze woning heeft alles: van een energielabel A met 16 zonnepanelen tot een tuin met sfeervolle terrasoverkapping en vrij uitzicht aan de voorzijde.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
* Royaal woonoppervlak 191m²
* Vrijstaande woning: Geniet van optimale privacy en rust.
* Energielabel A en 16 zonnepanelen: Duurzaam wonen met lage energiekosten.
* Moderne afwerking: Strakke en hedendaagse inrichting, klaar om direct van te genieten.
* Groene en waterrijke omgeving: Prachtige locatie nabij het Kotterbos en Oostvaardersplassen

VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING
Welkom in de Stripheldenbuurt in Almere, waar deze prachtige vrijstaande woning je hart zal veroveren. Dit is een plek waar luxe en duurzaamheid hand in hand gaan. Met een woonoppervlakte van maar liefst 191 vierkante meter plus aanpandige garage en een perceeloppervlakte van 337 vierkante meter, biedt deze woning een zee van ruimte. Ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan meerdere slaapkamers en een nog flexibel in te delen zolderverdieping.

Bij binnenkomst valt direct de moderne afwerking op. De ruime hal met vloerverwarming op de begane grond geeft je een warm welkom, letterlijk en figuurlijk. De L-vormige woonkamer is licht en ruim, perfect voor gezellige avonden met het gezin of het entertainen van gasten. De open keuken is voorzien van alle moderne gemakken en voorzien van alle benodigde apparatuur. Door de vele raampartijen geniet je van een prachtig uitzicht op de groene en waterrijke omgeving.

Stap je naar buiten, dan word je begroet door een zeer verzorgde en onderhoudsvriendelijke tuin. Dankzij de noord-oostelijke ligging kun je hier heerlijk genieten van de ochtendzon met je kopje koffie. De sfeervolle terrasoverkapping maakt het mogelijk om ook bij minder weer comfortabel buiten te zitten. De tuin biedt daarnaast voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl jij ontspant met een goed boek. Ook is er nog een extra losstaande houten berging aanwezig voor de nodige extra bergruimte.

De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers en een ruime badkamer. De master bedroom beschikt over een inloopkast en biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en extra meubels. Twee van de 3 slaapkamers beschikken over een airco. De badkamer is modern en ruim, voorzien van vloerverwarming, een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel,

De zolderverdieping is nog geheel naar eigen inzicht in te delen en biedt meerdere mogelijkheden. Of je nu een extra slaapkamer, een thuisbioscoop of een speelkamer voor de kinderen wilt creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een dakkapel zouden hier nog 2 kamers gerealiseerd kunnen worden. Op deze verdieping bevindt zich ook nog een sauna om te kunnen ontspannen.

Parkeren is geen enkel probleem, want je hebt ruimte voor twee auto's op je eigen terrein, erg handig indien je elektrisch wil laden. Daarnaast is er een ruime garage, ideaal voor extra opslag of het stallen van fietsen. De ligging van het huis is werkelijk perfect: dichtbij de A6, waardoor je binnen no-time in het centrum van Almere of Amsterdam bent, en op steenworp afstand van de Oostvaardersplassen en het recreatiegebied het Kotterbos.

EEN THEMA VAN RUIMTE EN LUXE
Deze woning ademt luxe en comfort. Van de vloerverwarming op de begane grond tot de ruime garage en het vrije uitzicht aan de voorzijde – hier vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. De zolderverdieping biedt nog meer mogelijkheden; misschien wil je hier een extra slaapkamer, een thuiswerkplek of een speelkamer voor de kinderen realiseren. De keuze is aan jou.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
De woning biedt een royaal woonoppervlak van 191 vierkante meter, verdeeld over de eerste verdieping met drie slaapkamers en een flexibele zolderverdieping. De tuinligging op het noord-oosten zorgt voor een prettige ochtendzon, en de onderhoudsvriendelijke tuin met sfeervolle terrasoverkapping biedt een heerlijke buitenruimte. Met energielabel A en 16 zonnepanelen ben je verzekerd van een duurzame en kostenbesparende woning. Moderne afwerking en een prachtig groene en waterrijke omgeving maken dit tot een unieke kans.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN
Stel je voor: Je wandelt door de lichte, ruime woonkamer waar de geur van verse koffie je tegemoet komt. Je voelt de warme vloerverwarming onder je voeten terwijl je naar de open keuken loopt, waar de nieuwste apparatuur klaarstaat om je culinaire creaties tot leven te brengen. De ochtendzon schijnt door de raampartijen en je hoort het zachte ruisen van de bladeren buiten. Op het sfeervolle terras geniet je van de frisse lucht en het vrije uitzicht aan de voorzijde. Dit kan jouw nieuwe thuis worden. Wacht niet langer, en plan direct je bezichtiging!

ACTIE
Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog je bezichtiging via onze website. Beleef zelf het comfort en de luxe die deze woning te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 765

Overige

Perceel oppervlakte 337
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 765

Overige

Perceel oppervlakte 337
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere