Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Betaalbaar wonen in HilversumWe hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Hilversum. Er komt een fijn appartement beschikbaar aan de rand van het centrum. Deze bieden we aan op basis van een tijdelijk verhuurcontract op basis van de Leegstandwet. Daarmee kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

Over de woningDe woning heeft ongeveer 60 m² woonoppervlakte en 2 kamers. Verder is een een woonkamer, basic keuken, badkamer en een balkon!

De ligging en bereikbaarheid van HilversumDe ligging van deze woning is ideaal, direct naast het Centraal Station Hilversum. Dit betekent dat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is. Alle gemakken liggen bovendien binnen handbereik. Met slechts een paar minuten lopen bevind je je in het centrum van Hilversum, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt, te midden van een mooie mix van architectuur. Goed om te weten: heb je een auto? Dan dien je zelf een parkeervergunning aan te vragen.

Over HilversumHilversum is een stad en gemeente in Noord-Holland, ook wel bekend als de bruisende mediastad in het groen. De stad wordt omringd door bossen van Natuurmonumenten en het Goois Natuurreservaat, en met het mediapark als hart is Hilversum het epicentrum van de entertainmentindustrie in Nederland.

Wat kost tijdelijk huren in Hilversum bij Gapph?Je betaalt per maand een huurprijs van € 700,-. Zoals eerder beschreven gaat het hier om tijdelijk verhuur via de Leegstandwet, wat betekent dat je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1895
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1895
Woon oppervlakte 60

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1895
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1895
Woon oppervlakte 60

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer