Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op goede locatie in rustige buurt gelegen geheel gerenoveerde en uitgebouwde middenwoning op eigen grond. De woning is eind 2021 aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. De voor- en achtertuin zijn recent volledig nieuw aangelegd; er is een stenen schuur aanwezig in de achtertuin voorzien van elektra, tevens is er een achterom. De rustige ligging in nabijheid van natuurgebieden en winkels, de goede staat van onderhoud en recent uitgevoerde renovaties maken de woning bijzonder aantrekkelijk voor diegene die niet zitten te wachten op verbouwingen en graag voor de KERST lekker willen wonen.

Indeling: entree, gang, modern toilet, separate wasruimte/berging met aansluiting wasmachine, ruime en lichte uitgebouwde woon/eetkamer met royale open keuken en openslaande deuren naar de mooie achtertuin. De keuken is voorzien van een kookeiland met eetgelegenheid en diverse inbouw apparatuur te weten; inductie kookplaat, afzuiger, oven, vaatwasser, koel/vries combinatie en veel kastruimte. 1e verdieping: overloop, slaapkamer aan de achterzijde, slaap of werkkamer aan de voorzijde met inbouw kast, moderne badkamer met ligbad voorzien van vlakke douchehoek, wastafel meubel en handdoek radiator. Bergvliering: ruime bergvliering bereikbaar via vlizotrap.

-eigen grond GEEN erfpacht -cv ketel 2023 -buitenschilderwerk 2023 -voor- en achtertuin fraai aangelegd in 2023 -gehele woning dubbel glas -uitbouw achterzijde van 2021 met vloerisolatie -keuken 2022 -badkamer 2022

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 274

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 274

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij 't Gooi