Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Net appartement met ruim balkon te huur op een mooie locatie In Tilburg Dit leuke 3-kamer appartement met een heerlijk ruim balkon en schitterend uitzicht is gelegen aan de groenrijke Taxandriëbaan. Gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentra, wandelbos, bushalte en NS-station West. Het centrum van Tilburg is op ongeveer 4 km afstand gelegen en heeft gezellige winkels en heerlijke eetgelegenheden. De uitvalswegen naar Breda, Den Bosch en Eindhoven zijn goed en snel te bereiken. Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg: Tweede verdieping:
Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Je komt het appartement binnen in de hal en geeft toegang tot bijna alle vertrekken in het appartement.
De woonkamer in een doorzon opstelling geniet van voldoende lichtinval. Via de woonkamer krijgt u toegang tot het balkon.
De keuken bereik je eveneens vanuit de hal. De keuken geniet ook van veel lichtinval middels het grote raampartij. Ook vanuit de keuken stap je zo het balkon op. Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de badkamer.
De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Er is een aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig.
Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarvan één ruime en de ander iets kleiner is.
De huurprijs van dit huur appartement in Tilburg bedraagt € 1.350,00 inclusief voorschot water, maar exclusief de kosten voor het verbruik van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 2.500,00.
Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Tilburg kunt u contact opnemen met ons opnemen via [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 71

Overige

Borgsom 2500
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 71

Overige

Borgsom 2500
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

RNC Wonen

Aangeboden door:

RNC Wonen