Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Woonruimte beschikbaar in Rosmalen

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Rosmalen hebben wij per direct deze leuke woning beschikbaar.
Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hoe ziet de woning eruit?Deze leuke hoekwoning beschikt over maar liefst 4 kamers. Waaronder uiteraard een heerlijke woonkamer waar je na een dag hard werken kunt relaxen. Heb je groene vingers? Dat komt goed uit want ook een fijne achtertuin is part of the deal. Verder is deze woning van alle gemakken voorzien en parkeren doe je gemakkelijk voor de deur.

De ligging in RosmalenDe woning ligt lekker centraal en aan de rand van het gezellige centrum van Rosmalen. Binnen 5 minuten wandel je naar de bushalte en binnen 10 minuten naar het station van Rosmalen. Vanuit daar pak je de trein naar bijvoorbeeld Den Bosch of Nijmegen.

De supermarkt is op slechts één minuut lopen, ideaal voor het doen van je dagelijkse boodschappen. Daarnaast kun je in het centrum terecht voor alles wat je nodig hebt. Het centrum van Rosmalen is echt bourgondisch met veel leuke winkeltjes en gezellige cafés en eetgelegenheden.

Tot rust komen in de natuur? Dat kan ook!De zandverstuiving en het sparrenbos in Rosmalen zijn twee opvallende natuurlijke kenmerken van het gebied. De zandverstuiving, ook wel bekend als de Rosmalense Duinen, is een uitgestrekt gebied met zandduinen en open vlaktes, gevormd door wind en menselijke activiteit door de eeuwen heen. Het is een prachtige plek voor wandelingen, fietstochten en natuurobservatie.
Het sparrenbos, ook wel bekend als het Rosmalens bos, is een bosrijk gebied dat voornamelijk bestaat uit sparren, maar ook andere boomsoorten omvat. Het bos biedt een heerlijke omgeving voor wandelaars, joggers en natuurliefhebbers. Het is een plek waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl je door de kronkelende paden wandelt.

Samen vormen de zandverstuiving en het sparrenbos een belangrijk natuurlijk ecosysteem in de omgeving van Rosmalen, waardoor bewoners en bezoekers kunnen genieten van de schoonheid en diversiteit van de natuurlijke omgeving.

Kijk je mee?

Den Bosch en Nijmegen om de hoek!Zin in wat anders? Dan ga je een dagje naar Den Bosch of Nijmegen. Den Bosch staat bekend om haar gezellige centrum met leuke en bijzondere winkeltjes. Een middagje varen op de Binnendieze is ook zeker een aanrader. Laat je in de avond verrassen door dat leuke kleine eettentje in de dat verborgen straatje, genieten!

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, bruist van geschiedenis, cultuur en studentenleven. Met haar schilderachtige straatjes, gezellige cafés en prachtige rivierlandschappen langs de Waal, biedt Nijmegen een perfecte mix van historie en moderne levendigheid voor bezoekers en bewoners alike.

Wat kost het om voor Gapph te wonen in Rosmalen?Je woont hier voor een prikkie! Bij één persoon bedraagt de bruikleenvergoeding € 100,- en bij twee personen € 75,- per persoon per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 128

Overige

Eengezinswoning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 128

Overige

Eengezinswoning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer