Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige z.g.a.n. luxe woning met 2 slaapkamers gelegen aan de rand van het park. Mooie lichte woonkamer met prachtig uitzicht. De keuken mag je wel luxe noemen. Op de vloer ligt hoogwaardig vinyl en de badkamer is echt prachtig afgewerkt. Hebben we het al gehad over de sfeervolle elektrische haard? Buiten is het ook een plaatje! De vraagprijs van deze vakantiewoning is exclusief BTW.

Woonkamer
In de woonkamer valt direct de grote raampartij op, die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. De vloer is bedekt met vinyl in houtmotief, wat een warme en gezellige uitstraling geeft aan de ruimte. De open keuken is naadloos geïntegreerd in het geheel, waardoor er een gevoel van ruimtelijkheid ontstaat. De sfeerhaard in de woonkamer voegt een extra vleugje warmte en knusheid toe, perfect voor gezellige avonden.

Keuken
De moderne keuken is ontworpen met strakke lijnen en een minimalistisch design. De kasten zijn uitgevoerd in een stijlvolle donkere kleur, wat een mooi contrast vormt met de lichte vloer en de witte achterwand. De keuken beschikt over alle essentiële apparatuur voor een comfortabele kookervaring.

In het midden van de keuken bevindt zich een kookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap, die niet alleen functioneel is maar ook een moderne uitstraling heeft. Aan de rechterzijde is een ingebouwde oven, handig geplaatst op ooghoogte voor gemakkelijke toegang. Onder de oven is er nog meer opbergruimte beschikbaar.

De keuken heeft ook een groot raam dat veel natuurlijk licht binnenlaat, waardoor de ruimte helder en uitnodigend aanvoelt. Dit raam biedt tevens een mooi uitzicht op het groen buiten, wat een rustgevende sfeer creëert tijdens het koken en eten.

Al met al is deze keuken een perfecte combinatie van functionaliteit en modern design, ideaal voor iedereen die houdt van een strakke en georganiseerde keukenruimte.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 1 is een comfortabele ruimte, ingericht met een ruim tweepersoonsbed dat uitnodigt tot ontspannen en genieten van een goede nachtrust. De kamer is praktisch ingericht met een inbouwkast, die voldoende opbergruimte biedt voor kleding en andere persoonlijke spullen. Het vinyl in houtmotief, dat vanuit de woonkamer is doorgevoerd, zorgt voor een harmonieuze en rustgevende sfeer in de slaapkamer.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 is eveneens voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, perfect voor een goede nachtrust. De inbouwkast biedt volop opbergruimte voor kleding en accessoires, waardoor de kamer netjes en georganiseerd blijft. Ook hier ligt vinyl op de vloer, wat zorgt voor eenheid en een warme uitstraling in het hele huis.

Badkamer
De badkamer, gelegen tussen de twee slaapkamers, fungeert als een en-suite badkamer voor beide kamers. Het ontwerp is modern en praktisch, met een grote glazen schuifwand bij de douche die zorgt voor een stijlvolle en ruimtelijke uitstraling. Daarnaast is er een wastafel met een bijpassend meubel en een spiegel, wat zowel functioneel als elegant is. Deze badkamer biedt een comfortabele en luxueuze plek om de dag te beginnen of te eindigen.

Omschrijving van het park
Het vakantiegevoel hangt in de lucht op en rond DroomPark Buitenhuizen. Het park biedt vele faciliteiten zoals: receptie, natuurmeer, verwarmd buitenzwembad, restaurant, snackbar, wasserette, parkshop, speeltuin, wellness, sportmogelijkheden etc. etc. Op het park en in de omgeving is van alles te vinden! Van (binnen)speeltuinen tot klimparken en van dierentuinen tot kartbanen. Naast het park is een golfbaan gelegen en op nog geen kilometer afstand een indoor-ski hal. Busverbindingen naar het Noordzeestrand en Amsterdam zijn op slechts 500 m. van het park en de duinen en het IJmuiderstrand zijn per fiets goed te bereiken. Dit is écht dé toplocatie voor jong & oud, iedereen zal genieten!

Omschrijving van de omgeving
Velzen-Zuid is een dorp met karakteristieke eigenschappen, een deel van het oude dorp bestaat nog steeds, incl. de kerk en div. monumenten. Dankzij deze eigenschappen is het dorp een vaste opnamelocatie voor de TV-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Wilt u tijdens uw verblijf een dagje uit, dan biedt de omgeving meer dan genoeg mogelijkheden. Lekker wandelen in het park, naar de kinderboerderij, spelen in de speeltuin, of een drankje drinken in de theeschenkerij. Voor een dag op het water bent u aan boord van Veerdienst Amsterdam aan het juiste adres. De Zaanse Schans is een typische Hollandse omgeving waar veel te zien is en een strandwandeling maken kan in Zandvoort en Bloemendaal.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 64
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 350
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 64
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 350
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl