Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning wordt aangeboden inclusief het sfeervolle interieur en inclusief het triple net huurcontract met Roompot met een opbrengst van € 11.650 ex BTW per jaar bij 0 weken eigen gebruik of € 11.400 ex BTW per jaar bij 3 weken eigen gebruik of € 10.400 ex BTW per jaar bij 5 weken eigen gebruik. Deze contracten lopen tot eerste week 2029.

Woonkamer

Welkom in uw droomhuis! Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime entree die toegang biedt tot de sfeervolle woonkamer. Deze is slim ingedeeld in een gezellig zitgedeelte en een uitnodigende eethoek. Dankzij de openslaande tuindeuren baadt de ruimte in natuurlijk licht, en stapt u zo het heerlijke terras op. De vele raampartijen zorgen voor een aangename en lichte sfeer in de hele woning.

De eethoek loopt naadloos over in de moderne open hoekkeuken, ideaal voor gezellige diners en kookavonden. Deze woning ziet er fris en eigentijds uit. Klaar om zo in te trekken en te genieten van al het moois dat dit huis te bieden heeft!

Keuken
Welkom in de hart van het huis! De keuken staat in open verbinding met het zitgedeelte, waardoor koken een sociale en gezellige ervaring wordt. Hier vindt u een moderne hoek-keukenopstelling met strakke deurtjes en stoere aluminium handgrepen. Het contrasterende keukenblad voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor het bereiden van heerlijke maaltijden: een roestvrijstalen spoelbak met een handige eenhendel mengkraan, een 4-pits gasplaat, een efficiënte afzuigkap, een handige combimagnetron, een vaatwasser, een ruime koelkast en natuurlijk voldoende praktische kastruimte voor al uw keukengerei en voorraad. Klaar om uw culinaire avonturen te beginnen in deze prachtig uitgeruste keuken!

Slaapkamer 1
De royale slaapkamer op de begane grond biedt ultiem comfort met een luxe en suite badkamer. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en uitstekende ventilatie, waardoor deze ruimte altijd fris en uitnodigend aanvoelt. Hier komt u helemaal tot rust in uw eigen stukje paradijs.

Slaapkamer 2
Op de eerste verdieping vindt u twee royale slaapkamers, beide met praktische draaikiepramen voor frisse lucht en veel natuurlijk licht. Slaapkamer 1 biedt directe toegang tot een balkon, perfect voor uw ochtendkoffie of een moment van rust. Deze ruime slaapkamer heeft ook een grote kledingkast, ideaal voor al uw opbergbehoeften. Kortom, een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit!

Slaapkamer 3
De tweede slaapkamer op deze verdieping is net zo ruim en comfortabel als de eerste. Hoewel deze kamer geen balkon heeft, biedt ze dezelfde fijne kenmerken, zoals praktische draaikiepramen en voldoende opbergruimte. Perfect voor een gezellige leefomgeving!

Badkamer 1
De badkamer op de begane grond, direct grenzend aan de slaapkamer, is een ware oase van luxe en comfort. Deze stijlvolle ruimte is volledig betegeld in lichte kleuren en prachtig afgewerkt, met wand- en vloertegels die perfect op elkaar zijn afgestemd voor een harmonieus geheel. Hier vindt u een heerlijk ligbad met thermostaatkraan, een ruime wastafel en een grote spiegel. Alles wat u nodig heeft voor een ontspannen moment in een prachtige setting!

Badkamer 2
Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede badkamer, een ware parel van ontspanning en luxe. Hier vindt u niet één, maar twee stijlvolle wastafels, ideaal voor een druk huishouden. Daarnaast is er een verfrissende douche om de dag mee te beginnen of af te sluiten. Maar dat is nog niet alles - deze badkamer is ook voorzien van een traditionele Finse sauna, waar u kunt genieten van de ultieme wellnesservaring in het comfort van uw eigen huis. Laat de stress van de dag van u afglijden en geniet van een heerlijke ontspanningssessie in deze fantastische badkamer!

Omschrijving van het park
Op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens vindt u hoog boven het Moezeldal het mooie Ferien- und Golfresort Cochem.
Het prachtig gelegen resort bestaat naast een 9- en 18 holes golfbaan uit een vakantiepark met luxe recreatiewoningen en uitgebreide faciliteiten. De niet-golfers vinden daarom op dit park ook alles voor een geslaagde vakantie. Er is o.a. een overdekt zwembad, diverse horecavoorzieningen, fietsverhuur en kinderanimatie. Ook worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd en is de afwisselende gastronomie een echte aanrader. Het centrumgebouw is de bruisende centrale ontmoetingsplaats op het park. Hier vindt u goede restaurants,snackbar een supermarkt.

Omschrijving van de omgeving
Als je een bezoek brengt aan Cochem kun je niet om de Reichsburg van Cochem heen. De statige burcht is gebouwd op een rots op ongeveer honderd meter hoogte boven de stad.
Het prachtige historische marktplein van Cochem.
De oude mosterdmolen van Cochem bevind zich op de rechteroever van de Moezel iets ten noorden van de Skagerak-Brücke aan de stationsstraat.
De Sesselbahn of stoeltjeslift van Cochem neemt je mee naar de Pinner Kreuz het mooiste uitzichtpunt in de buurt van Cochem.
In de buurt van Cochem kun je fantastisch mooie wandelingen maken.
Het wild en recreatiepark Klotten is een leuke mix tussen een dierentuin en een attractiepark.
De Sint-Martinuskerk in Cochem is een Rooms-katholieke kerk die behoort tot het bisdom Trier.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 83
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 308
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 83
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 308
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl