Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op het prachtig aangelegde park Résidence
Lichtenvoorde ligt deze prachtige woning op eigen grond. Geheel voorzien van laminaat en split airco: entree, gang, CV-ruimte, 2 slaapkamers, zitkamer met open keuken en openslaande tuindeuren naar het terras.
Modern keukenblok met inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en combi-magnetron. Moderne badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en designradiator. Separate toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Voorzien van wifi. Keurig onderhouden tuin met buitensauna, terras met tuinmeubilair en parasol. Parkeerplaats voor de auto op eigen terrein.

Woonkamer
De ruime woonkamer straalt een moderne en toch gezellige sfeer uit dankzij het slimme gebruik van verlichting en stijlvolle inrichting. Het plafond is hoog en voorzien van ingebouwde spotlights die samen met de omgevingsverlichting langs de randen zorgen voor een helder en uitnodigend effect. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte nog ruimer aanvoelt.

De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met een stijlvolle bank en bijpassende stoelen, ideaal voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. Het lichte laminaat op de vloer geeft de ruimte een frisse uitstraling en is bovendien makkelijk te onderhouden. Aan de muur is een moderne televisie gemonteerd boven een strak vormgegeven TV-meubel, wat bijdraagt aan de opgeruimde en eigentijdse look van de kamer.

Aan de ene kant van de woonkamer bevindt zich een eethoek met een moderne eettafel en comfortabele stoelen, perfect voor gezellige diners met familie en vrienden. De hanglamp boven de tafel is een opvallend designstuk dat extra sfeer toevoegt.

Naast het grote raam en de openslaande deuren naar het terras bevindt zich een stijlvolle radiator en een moderne airconditioning unit, waardoor het binnenklimaat altijd aangenaam is, ongeacht het seizoen.

Deze woonkamer biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen in een moderne setting, met een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Keuken
De keuken is modern en functioneel ingericht, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Het stijlvolle ontwerp wordt gekenmerkt door taupekleurige kasten met moderne zwarte grepen, die een strakke en eigentijdse uitstraling geven.

In de keuken bevindt zich een 4-pits gasstel, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Boven de koelkast is een combimagnetron geplaatst, die zowel als oven en magnetron gebruikt kan worden, waardoor je veelzijdig kunt koken en bakken.

Daarnaast is er een geïntegreerde vaatwasser, die zorgt voor gemak na elke maaltijd en je tijd bespaart bij het schoonmaken. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor het bewaren van verse ingrediënten en diepvriesproducten, waardoor je altijd goed voorzien bent.

De combinatie van de taupekleurige kasten en de zwarte grepen geeft de keuken een moderne en elegante uitstraling, terwijl de praktische indeling zorgt voor een efficiënte en plezierige kookervaring. Deze keuken biedt alles wat je nodig hebt om met plezier te koken en te genieten van heerlijke gerechten.

Slaapkamer 1
De slaapkamer is ingericht met een groot tweepersoonsbed dat centraal in de ruimte staat. Het bed is voorzien van een luxe matras en zachte beddengoed, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is. Aan weerszijden van het bed staan stijlvolle nachtkastjes, die niet alleen praktisch zijn voor het opbergen van kleine spullen, maar ook een harmonieus geheel vormen met de rest van de inrichting.

Langs één muur is een ruime inbouwkast met schuifdeuren geplaatst. Deze kast biedt volop opbergruimte voor kleding en accessoires, terwijl de schuifdeuren zorgen voor een strakke en moderne uitstraling en tegelijkertijd ruimte besparen. De kast is functioneel ingedeeld waardoor alles netjes georganiseerd kan worden.

De slaapkamer is met zorg ontworpen om uitnodigende sfeer te creëren, perfect voor ontspanning na een lange dag. De combinatie van het comfortabele bed, de praktische nachtkastjes en de ruime inbouwkast maakt deze slaapkamer tot een ideale plek om tot rust te komen.

Slaapkamer 2
Deze gezellige slaapkamer is ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, perfect voor een goede nachtrust. Het bed is voorzien van fris wit beddengoed en wordt omlijst door een praktische inbouwkast met schuifdeuren aan weerszijden. De kast biedt volop opbergruimte voor kleding en andere persoonlijke spullen, waardoor de kamer altijd opgeruimd blijft.

Boven het bed is een ingebouwd opbergmeubel met verlichting aan beide zijden, waardoor de ruimte niet alleen functioneel maar ook sfeervol is. De lampjes op de nachtkastjes zorgen voor een zachte, warme gloed, ideaal voor het lezen van een boek of het creëren van een ontspannen sfeer voor het slapengaan.

Aan zijkant van het bed bevindt zich een groot raam dat zorgt voor veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht biedt op de buitenomgeving. De kamer is verder voorzien van gordijnen die makkelijk gesloten kunnen worden voor extra privacy en verduistering tijdens de nacht.

Deze slaapkamer combineert comfort en functionaliteit, waardoor het een ideale plek is om tot rust te komen na een lange dag.

Badkamer
De badkamer is modern en stijlvol ingericht, en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ontspannende ervaring. Centraal in de ruimte bevindt zich een ruime douche, uitgerust met zowel een luxe regendouche als een praktische handdouche. Deze combinatie zorgt ervoor dat je kunt genieten van een verkwikkende douchebeurt, geheel naar eigen voorkeur.

Daarnaast is er een wastafel met een elegant badkamermeubel, dat niet alleen een strak en modern uiterlijk heeft, maar ook voldoende opbergruimte biedt voor al je toiletartikelen. Boven de wastafel hangt een grote spiegel die de ruimte optisch vergroot en zorgt voor extra gemak tijdens je dagelijkse verzorgingsroutine.

Om de badkamer compleet te maken, is er een designradiator geïnstalleerd. Deze radiator houdt de ruimte aangenaam warm en biedt tevens de mogelijkheid om handdoeken snel te drogen. De strakke lijnen en moderne afwerking van de radiator voegen een extra vleugje stijl toe aan de badkamer.

Kortom, deze badkamer biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en modern design, waardoor het een ideale plek is om je dag te beginnen of af te sluiten.

Omschrijving van het park
Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig, luxe vakantiepark in de Achterhoek. De uitstraling van het vakantiepark is, net als de omgeving, rustgevend en uitnodigend. De omgeving en de faciliteiten op het vakantiepark staan garant voor een fijne vakantie, voor jong én oud. Het vakantiepark is gelegen in Lichtenvoorde en is omgeven door een prachtig coulisselandschap bestaande uit uitgestrekte weilanden, bossen en slingerende wegen. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan een van de historische kastelen in de omgeving, maak de mooiste fiets- en wandeltochten en ontdek de vele faciliteiten op het vakantiepark in Lichtenvoorde.

Omschrijving van de omgeving
Vrijwel nergens in Nederland vindt u zulke afwisselende landschappen als in de Achterhoek. Naast de prachtige omgeving zijn er ook voldoende evenementen en uitjes in de buurt! Het centrum van Lichtenvoorde ligt op nog geen 5 km van het vakantiepark af en is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Vanaf het park kunt u ook een bezoek brengen aan onze oosterburen: binnen een half uur bent u met de auto de Duitse grens al over. Brengt u in september uw vakantie in Lichtenvoorde door? Dan is een bezoek aan het bloemencorso zeker de moeite waard. Op de tweede zondag van september wordt in Lichtenvoorde het jaarlijkse bloemencorso georganiseerd.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 224
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 176
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 224
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 176
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl