Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

RUIMTE!
7 SLAAPKAMERS -150M2 WONEN -152M2 EIGEN GROND
Hebben jullie een groot en/of samengesteld gezin? Hebben jullie behoefte aan veel kamers en een beetje elleboogruimte? Of ben je mantelzorger en wil je graag ook je eigen ruimtes in huis behouden? Zoek dan niet verder en kom deze fantastische hoekwoning bekijken aan de Stellingmolen 112 in Papendrecht. Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, omringd door een prachtige, grote voortuin en een ruime achtertuin, biedt dit huis de ideale setting voor een gezin dat houdt van zowel binnen- als buitenleven.
Deze fantastische hoekwoning heeft maar liefst 7 (!) slaapkamers en de mogelijkheid om een 2e badkamer te creëren in de 8e kamer (multifunctionele ruimte) die nu dienst doet als waskamer.
Geniet van de lichte, open ruimtes en de talloze mogelijkheden om dit huis naar jouw wensen in te richten. Stellingsmolen 12 is niet zomaar een woning; het is een thuis waar je herinneringen kunt creëren met het hele gezin. Mis deze kans niet en ontdek de mogelijkheden die dit unieke huis te bieden heeft!

INDELING

Begane grond

Entree in hal, toegang tot de meterkast (14 groepen, 3x aardlek-en een hoofdschakelaar)

Woonkamer (ca. 8,93m x 5,80m)
De woonkamer van Stellingsmolen 12 is een heerlijke ruimte die uitnodigt tot creativiteit. De dubbele openslaande deuren naar de achtertuin geeft de kamer een karakteristieke uitstraling, en de vloerverwarming (geïnstalleerd in 2018) zorgt voor een heerlijk warm en comfortabel gevoel, zelfs in de koudere maanden.
Keuken (ca. 2,44m x 3,49m)
Open U-opstelling en vernieuwd in 2018, is een droom voor elke kookliefhebber. Voorzien van een strakke inductiekookplaat en afzuigkap erboven, biedt deze ruimte optimale functionaliteit en stijl. Met maar liefst twee koelkasten en 2 vriezers is er volop ruimte voor al je ingrediënten en boodschappen. De slimme indeling en moderne afwerking maken deze keuken niet alleen praktisch, maar ook een gezellige plek om samen te komen en heerlijke maaltijden te bereiden.
1e Etage
Op de eerste verdieping van Stellingsmolen 12 vind je een ideale indeling met vier ruime slaapkamers, perfect voor een gezin of voor gasten. Elke slaapkamer biedt voldoende licht en ruimte, waardoor je hier een persoonlijke en comfortabele sfeer kunt creëren. Naast al deze slaapkamers heb je ook de badkamer welke is voorzien van een 2e toilet.

Overloop (3.38 x 3.10m)
Slaapkamer 1 (ca. 3.38 x 2.69m) gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 2 (ca. 2.35 x 3.92m) gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 3 (3.28 x 3.30m) gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 4 (ca. 2.45 x 3.28m) gelegen aan de achterzijde;

Badkamer (ca. 1.88m x 2.37m) voorzien van dubbele wastafel, douche en 2e toilet.

2e Etage
Op de tweede verdieping van Stellingsmolen 12 vind je vier veelzijdige kamers, ideaal voor een gezin dat veel ruimte nodig heeft. Een van de slaapkamers is bijzonder flexibel; deze kamer biedt de mogelijkheid om te worden verbouwd tot een tweede badkamer, perfect voor extra comfort en gemak.
Met een dakkapel uit 2022 profiteer je van extra licht en ruimte, wat de sfeer nog aangenamer maakt. De hele verdieping is voorzien van stijlvol laminaat, wat zorgt voor een moderne en samenhangende uitstraling. Of je nu een extra slaapkamer, een kantoor of een speelruimte wilt creëren, deze verdieping biedt tal van mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Een ideale plek om je dromen te realiseren!
Overloop (ca 3.00 x 1.00m);
Slaapkamer 5 (ca. 3.39 x 2.78m) gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 6 (ca. 2.78 x 3.04m) gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 7 (ca. 3.62 x 3.70m) gelegen aan de achterzijde;
Technische ruimte (ca. 2.10 x 4.00m) gelegen aan de achterzijde; nu in gebruik als waskamer en stookruimte maar door de vernieuwde dakkapel ook bruikbaar te maken als bijv. 2e badkamer .

Buiten
Voortuin (4,53m x 5,80m), gelegen op het zuidwesten, v.v. een houten prieel en een handige stenen berging (2,43m x 2,34m) voor extra opslag.
De ruime achtertuin (6,05m x 8,69m), gelegen op het noordoosten biedt volop mogelijkheden om te ontspannen, compleet met composiet terras en verlichting voor gezellige avonden. Een ideale buitenruimte voor het hele gezin om van te genieten!


ALGEMEEN

· Grote 9 kamerwoning met veel mogelijkheden;
· Riolering compleet vernieuwd in 2018;
· Vloerverwarming aangelegd in 2018;
· Dakkapel geplaatst in 2022;
· Keuken vernieuwd in 2018;
· Warm water via cv-combiketel huur €33,- p/mnd; (3 maanden oud) ;
· Energielabel D;
· Houten kozijnen en deels kunststof kozijnen v.v. dubbel HR glas;
· Oplevering in overleg









De Huizenbemiddelaar is lid VBO. Neem altijd uw eigen VBO makelaar mee!

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 487
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 53
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 153
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.7
Tuin breedte 6.05
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37.47
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2024
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 487
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 53
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 153
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.7
Tuin breedte 6.05
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37.47
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2024
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

De Huizenbemiddelaar Dordrecht