Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met trots bieden wij u aan deze Luxe Vrijstaande Woning in Hendrik-Ido-Ambacht aan de Veldwachter 1. Een unieke, moderne en duurzame woning die zowel luxe als comfort biedt. Een jonge woning gebouwd in 2023 en gelegen in de gewilde en groene wijk Volgerlanden-Oost! In de nabijheid vindt u diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, en recreatiegebieden. Bovendien bent u binnen enkele minuten op de uitvalswegen richting Rotterdam en Dordrecht.

Kenmerken;

- Architectonisch Ontwerp: De woning is onder architectuur gebouwd met een oog voor detail en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

- Duurzaam en Gasloos: Deze woning is gasloos en aangesloten op het Warmtenet, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een beter milieu.

- Energiezuinig: De woning is voorzien van 12 zonnepanelen, perfect geïntegreerd in het dakontwerp. Met een energielabel van A++ geniet u van maximale energie-efficiëntie.

- Ruimte en comfort: De woning heeft een heerlijke leefruimte verdeeld over een zitkamer en royale woonkeuken en beschikt over maar liefst 5 ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor degenen die extra ruimte nodig hebben. Daarnaast zijn er 2 luxe badkamers en 2 aparte toiletruimtes.

- Unieke Praktijkruimte: Een van de unieke aspecten van deze woning is de aangebouwde en binnendoor bereikbare praktijkruimte. Deze ruimte is ideaal voor een eigen praktijk, als hobby-/kantoorruimte, of voor langer thuiswonende kinderen of mantelzorg. De praktijkruimte heeft een eigen ingang, toiletruimte en keuken, wat zorgt voor extra privacy en functionaliteit.

- Verwarming: De begane grond en 1e verdieping van de woning zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming en hebben voor elke ruimte een aparte thermostaat.

- Parkeren: Op de oprit is voldoende ruimte voor het parkeren van 3 auto's op eigen terrein.

Indeling van de woning;

De oprit van de woning biedt toegang tot de zij-entree waarachter zich de ruime hal bevindt. In de hal onder de open trap is voldoende ruimte voor een garderobe of schoenenkast. Ook is er een luxe strokend betegelde toiletruimte met wandcloset, fonteintje en verlichte nis.

De zwartstalen deur van Gewoon Gers biedt toegang tot de heerlijk lichte leefruimte. De dubbele zwartgelakte met glas ingelegde schuifdeuren zorgen voor een afsluitbaar woongedeelte om in alle rust te genieten van een boek of een heerlijk avondje met uw favoriete film of serie.

Het achterste deel van de leefruimte is in gebruik als woon-/leef keuken. De luxe keuken in een moderne donkere uitvoering is voorzien van een royaal spoeleiland met veel kastruimte, een kokend waterkraan, de vaatwasser en een bar. In het wand opgestelde keukendeel bevindt zich de kookplaat met afzuigkap, de koelkast en een dubbele oven.

De woonkeuken heeft heerlijk veel lichtinval en zowel aan de zij- als achterkant dubbele openslaande deuren naar de tuin. Hier vindt u o.a. een heerlijk overkapt terras met zicht op de tuin.

De bijkeuken is aangrenzend aan de keuken en binnendoor te bereiken. In deze praktische ingedeelde ruimte zijn meerdere kasten, een royale vriezer maar ook de op hoogte geplaatste aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Vanuit deze bijkeuken heeft u toegang tot de garage.

1e verdieping;

Via de opentrap vanuit de hal bereikt u de royale overloop. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de luxe badkamer, het toilet en een inloopkast.

- Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ruim van opzet. De dubbele openslaande deuren bieden toegang tot het balkon.
- Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. De dubbele openslaande deuren bieden toegang tot het balkon.
- Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde, is ruim van opzet en momenteel in gebruik als thuis werkplek.

Aan de overloop grenst de ruime kasten kamer met praktische inrichting.

De moderne badkamer op de eerste etage is zorgvuldig afgewerkt met hoogwaardige materialen en biedt een luxueuze ervaring. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad, wastafel met spiegel en opbergkast. Op de overloop bevindt zich een separate toiletruimte.

2e verdieping;

De vaste trap vanaf de overloop biedt toegang tot de 2e verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een 2e badkamer en opbergruimte.

De slaapkamers bevinden zich aan de voor- en achterzijde van de woning, zijn ruim en hebben veel licht door de dakkapellen. Beide kamers hebben een ingebouwde kledingkast, waarmee slimme opbergruimte is gecreëerd. Tevens zijn aan beide kanten van de kamers knieschotten gerealiseerd voor extra opbergruimte.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel, opbergmeubel en een wandcloset.

Vanaf de overloop is de bergruimte bereikbaar.

Praktijkruimte;

Uniek aan deze woning is de aangebouwde praktijkruimte op de begane grond die zowel binnendoor als via een eigen entree is te bereiken. Het huidige gebruik is praktijkruimte maar dit is uiteraard geheel naar eigen inzicht in te vullen. Enkele ideeën hiervoor zijn kantoor aan huis, mantelzorg aan een ouder of minder valide of woonruimte voor langer thuiswonende kinderen. De ruimte heeft een eigen entree, toiletruimte, keukenblok en openslaande deuren naar de tuin.

Buitenruimte;

De zonnige achtertuin is de ideale plek om te ontspannen en van de zonuren te genieten. De fraaie tuin beschikt over een terras onder de overkapping. Het overdekte terras heeft ruimte genoeg voor een loungeset en buitentafel. Het groene gazon met borders vol beplanting is een uitnodigende plek om te ontspannen. Via de poorten aan de beide zijkanten kan de tuin verlaten worden. De tuin grenst aan het water.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2023
- Energiezuinige woning met Energielabel A++, 12 zonnepanelen en aangesloten op het Warmtenet
- Aangebouwde garage, berging met elektra
- Vrijstaande woning met eigen oprit en plek voor drie auto’s
- Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en uitvalswegen
- Oplevering in overleg
- Op het naastgelegen onbebouwde kavel is ruimte voor 1 woning met 1 verdieping (Kavelpaspoort via de Gemeente)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 255
Inhoud woonhuis 1017
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 487
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 255
Inhoud woonhuis 1017
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 487
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Wisse Makelaardij b.v.