Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de wijk Oostpolder ligt deze uitstekend onderhouden, zeer ruime, half vrijstaande villa met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 191 m² en 327 m² eigen grond!

De woning kenmerkt zich door klassieke stijl en heeft een geheel eigen karakter. Tel daarbij op, de riante woonkamer, luxe woonkeuken, kantoor en inpandige berging op de begane grond, zeer luxe badkamer, een prachtige tuin met vlonder aan het water en 5 slaapkamers en u heeft uw droomhuis gevonden.

In de nabijheid van de woning ligt het landschapspark met een speeltuin. Het openbaar vervoer stopt om de hoek en de uitvalswegen sportverenigingen liggen op slechts enkele autominuten verwijderd.

Een leuk klein winkelcentrum en scholen liggen in de nabijheid van de woning, op slechts enkele minuten lopen. De staat van deze woning is uitstekend te noemen en is zo te betrekken. Kortom; riant en kindvriendelijk wonen begint hier.


Oprit:
Ruime voortuin en oprit met parkeerruimte voor 2 auto’s voor de deur, een oplaadpunt voor de auto en een wateraansluiting. Vanuit de oprit openslaande deuren naar de berging aan de voorzijde en vanuit de voortuin is de entree bereikbaar.

Begane grond:
De gehele begane grond (behalve de berging) beschikt over vloerverwarming.

Entree:
De entree (3,45 x 2,21) biedt toegang tot de woonkamer en het toilet. In de entree is tevens de uitgebreide meterkast met 11 groepen,3 aardlekschakelaars en een extra groep voor het oplaadpunt van de auto, een kast met domoticasysteem, grote bergkast en de trap naar de eerste verdieping. De muren in de gehele woning zijn fraai afgewerkt.

Toilet:
De toiletruimte met zwevend toilet en fontein is betegeld in lichte kleurstelling. Tevens voorzien van mechanische ventilatie.

Woonkamer:
De ruime woonkamer (35 m²) met erker en veel lichtinval door de vele ramen is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een modern ingetimmerd wandmeubel met bankje en prachtige Afzelia visgraatparket met biesje. Vanuit de woonkamer toegang tot de woonkeuken.

Keuken:
De woonkeuken (29 m²) is uitgevoerd in zwarte fronten, welke in 2019 zijn gespoten, met een gezoet granieten aanrechtblad, welke doorloopt in de gootsteen. Ook bevindt zich hier een Smegg oven met inductie kookplaat (2019), een afzuigkap (2024), vaatwasser (2021), stoomoven en veel kastruimte. Tevens zijn vanuit de woonkeuken via openslaande deuren de buitenoverkapping en de tuin te bereiken. Ook kunt u vanaf de keuken de kantoorruimte bereiken.

Kantoor:
Het kantoor (3,99 x 3,61) is voorheen een gedeelte van de garage geweest en zou eventueel weer bij de garage getrokken kunnen worden. Het kantoor is voorzien van een vaste kast met de aansluiting voor de wasmachine en droger, een vaste bergkast, vloerverwarming en een vernieuwde lichtkoepel. Daarnaast is de tuin bereikbaar middels een deur en middels een schuifdeur is de inpandige bergruimte bereikbaar.

Inpandige berging, voormalige garage:
Het gedeelte wat nog als inpandige berging (3,61 x 2,66) wordt gebruikt, is vanaf het kantoor te bereiken en heeft openslaande deuren vanaf de oprit. De garage is volledig geïsoleerd.

Tuin:
De schitterende, riante tuin is volledig opnieuw aangelegd in 2021 (13 x 10 meter), gelegen op het zuidoosten en beschikt over een zeer riante overkapping (6,34 x 3,30) met licht doorlatende platen, direct aan de woning, houten nieuwe berging (2,68 x 1,50), diverse terrassen, vaste planten, houten schuttingen, Inlite tuinverlichting met schemer en tijdschakelaar, wateraansluiting en een vlonderterras aan het water, die middels duikers zijn verbonden met andere wateren en zeer visrijk. Dus vissen, varen en schaatsen, het kan allemaal!

Eerste verdieping:

Overloop:
Deze gehele verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer en paneeldeuren. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, deur met halletje en trap naar de tweede verdieping, een tweede toilet en een aparte kledingkamer aan de voorzijde.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 (4,74 x 3,79), is gelegen aan de zijkant van de woning en voorzien van airconditioning en een markies aan de buitenzijde.
Slaapkamer 2 (4,03 x 2,41), gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer biedt toegang tot het dakterras en is voorzien van airconditioning, een screen aan de achterzijde en een markies aan de zijkant.

Dakterras:
Het dakterras (6,37 x 2,04) is gelegen aan de achterzijde op het zuidoosten en voorzien van houten vlonders.

Slaapkamer 3 (4,06 x 2,39), gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van airconditioning en markiezen aan de buitenzijde.

Badkamer:
De zeer luxe en ruime badkamer (6,27 m²) is vernieuwd in 2021 en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met regendouche, handdouche thermostaatkraan en een dubbel wastafelmeubel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, mechanische ventilatie en een opengaand raam.

Tweede toilet:
De gemoderniseerde toiletruimte is volledig betegeld in lichte kleurstelling. Tevens is het toilet voorzien van zwevend toilet, fonteintje met meubel en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Middels een halletje en een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met twee slaapkamers, twee dakkapellen en een inloopkast. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en fraai afgewerkte wanden.

Slaapkamer 4 (19 m²), gelegen aan de voorzijde en voorzien van een dakkapel, Velux dakraam, airconditioning, bergruimte en biedt toegang tot de 5e slaapkamer.
Slaapkamer 5 (8 m²), is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een dakkapel en biedt toegang tot een inloopkast.

Omgeving:
De woning is vrij gelegen, vlakbij het landschapspark met een speeltuin, een klein winkelcentrum, scholen, uitvalswegen A15/A16, openbaar vervoer en heeft vrij uitzicht.

Overige:
- De woning is voorzien van stadsverwarming;
- De gehele begane grond, exclusief de berging, de badkamer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming;
- Airconditioning in 4 slaapkamers;
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing, één dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Het bitumen van het dak van het kantoor en de garage zijn vernieuwd in 2022;
- De lichtkoepel van het dak is vernieuwd in 2022;
- De buitenkozijnen zijn in 2023 geschilderd;
- 8 zonnepanelen, geplaatst in 2023;
- Energielabel A, geldig tot 1 oktober 2028;
- Mechanische ventilatiesysteem vernieuwd in 2021;
- Domoticasysteem aanwezig vanuit 2004;
- De wanden in de woning zijn fraai afgewerkt;
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Aanvaarding tweede helft maart 2025.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 130
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 327
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 130
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 327
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Molenaar Cové Makelaars B.V.