Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer ruime en fraai afgewerkte, geschakelde villa met prachtig uitzicht op de rivier de Oude Maas, het scheepvaartverkeer en de historische stad Dordrecht. De woning is gelegen op een toplocatie aan het Balkengat, met aan de voorzijde parkeerruimte voor twee auto’s op eigen terrein, een carport en riante aangebouwde berging.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 226 m² en een perceel van 461 m²! De woning beschikt over een zeer ruime, uitgebouwde woonkamer met gashaard, open keuken met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, vier zeer ruime slaapkamers, ruime kleedkamer / inloopkast, twee badkamers en een royaal dakterras. De riante en zonnige tuin met groot terras is sierlijk aangelegd en gelegen op het zuiden met een prachtig uitzicht op het “Balkengat” en de oude Maas.

Nagenoeg de gehele woning is afgewerkt met spachtelputz wanden en de woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en een HR CV Combiketel. De begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.

De woning is tevens zeer centraal gelegen nabij winkelcentrum Walburg, scholen, het Noordpark, Veerplein met vele restaurants en horecagelegenheden, openbaar vervoer, waaronder NS station Zwijndrecht en diverse uitvalswegen A15/A16.


Begane grond:
De wanden in de woning zijn voorzien van spachtelputz, welke in ieder gewenste kleur te schilderen zijn.

Entree:
De zeer ruime entree is voorzien van een marmeren tegelvloer, riante trap naar de 1e verdieping met trapkast, meterkast (11 groepen + 2 aardlekschakelaars), het toilet en de middels een glazen deur heeft u toegang tot de woonkamer.

Toilet:
De toiletruimte is volledig betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een zwevend toilet en fontein.

Woonkamer:
Vanuit de entree komt u in de zeer ruime woonkamer met aanbouw (± 75 m²) en een formidabel uitzicht op het Balkengat, de Oude Maas en de historische stad Dordrecht. De woonkamer beschikt over een sfeervolle gas openhaard, ingebouwde boekenkast, speels hoog plafond en veel lichtinval door de grote ramen. In de uitbouw is een aluminium harmonicadeur met toegang tot het terras met aangrenzende sierlijk aangelegde tuin aan de achterzijde en daarnaast is er nog een schuifpui met toegang tot de tuin. De wanden in de woonkamer zijn voorzien van spachtelputz en de vloer is voorzien van marmeren tegels met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken.

Keuken:
Luxe, open keuken (3,67 x 2,91) in lichte kleurstelling met granieten aanrechtblad. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Naast deze inbouwapparatuur beschikt de keuken over veel kastruimte, een close-in boiler en veel lichtinval. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken:
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de zeer ruime bijkeuken (3,41 x 2,79), gelegen aan de voorzijde met deur naar de voortuin. De bijkeuken is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting en biedt veel bergruimte.

Eerste verdieping:
Deze eerste verdieping is voorzien van spachtelputz wanden en tapijt. Deze verdieping is voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers:
De slaapkamers zijn voorzien van fraai afgewerkte wanden en tapijt.
Slaapkamer 1 (23 m²), gelegen aan de achterzijde van de woning met schitterend vrij uitzicht op het Balkengat, de Oude Maas en de historische stad Dordrecht. Deze slaapkamer heeft een speels en hoog plafond en biedt toegang tot de badkamer en een extra kamer (2,98 x 2,09), die nu is ingericht als kleedruimte / inloopkast.

Badkamer:
De riante badkamer (8 m²) is volledig betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van ligbad, dubbel wastafelmeubel, inloopdouche, tweede toilet en een designradiator.

Slaapkamer 2 (3,56 x 3,08), gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt toegang tot de derde slaapkamer en een tweede badkamer.
Slaapkamer 3 (3,06 x 2,78), gelegen aan de voorzijde.

Badkamer 2
De tweede badkamer (1,79 x 1,60), is volledig betegeld in lichte kleurstelling. Deze badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel met spiegelkast.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot een vaste kast met achter gelegen bergruimte onder het schuine dak en biedt toegang tot een riante slaapkamer.
Slaapkamer 4 (28 m²), Deze kamer biedt toegang tot een ruim dakterras, vaste kast met een HR CV combiketel (Remeha Calenta, 2012) en ingebouwde kasten

Dakterras:
Het dakterras (3,56 x 2,91) is gelegen op het zonnige zuiden en biedt een schitterend panoramisch uitzicht op het Balkengat, de Oude Maas, het scheepvaartverkeer en de historische stad Dordrecht.

Tuin:
De zeer ruime tuin is 14,54 breed en 11 meter diep, fraai aangelegd en gelegen op het zonnige zuiden. De tuin is voorzien van een groot betegeld terras, vaste planten en vlonders. De woning grenst direct aan het water waardoor de privacy optimaal is gewaarborgd.

Voortuin:
Aan de voorzijde van de woning zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een carport. Tevens is de voortuin voorzien van een aangebouwde berging.

Berging:
De berging (3,53 x 3,28) is bereikbaar vanuit de voorzijde van de woning voorzien van een deur aan de voorzijde en de achterzijde.

Omgeving:
De woning is gelegen aan het Balkengat met schitterend uitzicht op de Oude Maas met het scheepvaartverkeer en natuurlijk de historische stad Dordrecht. Vanuit de woning staat u binnen een minuut in het Noorpark en binnen enkele minuten op winkelcentrum Walburg.

Overige:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van betonnen vloeren;
- De woning is voorzien van dakisolatie;
- Oplevering in overleg.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 835
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 159.94
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak leisteen
Perceel oppervlakte 461
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 14.54
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 75
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 835
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 159.94
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak leisteen
Perceel oppervlakte 461
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 14.54
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 75
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Molenaar Cové Makelaars B.V.