Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

We hebben er weer één! Met recht een pareltje op een toplocatie in Den Haag. Namens de verkopers mag 88 Makelaars deze imposante villa aan de Hertog Albrechtlaan 48 verkopen. Altijd al in de wijk Vroondaal willen wonen? Deze oprechte parel werd in 2024 opgeleverd en voldoet aan alle moderne eisen van nu!!


De op deze zeer ruime kavel gebouwde woning is in 2024 door de eerste bewoners persoonlijk ontworpen en laten bouwen. Met maar liefst 8 vertrekken heeft u alle ruimte om te leven en kunt u de woning volledig naar wens indelen. Gezien het bouwjaar heeft dit huis een hoog wooncomfort met betonnen verdiepingsvloeren, volledig dubbelglas en volledige isolatie. Het huis heeft dan ook een A+++ label en dus lage maandelijkse gebruikslasten. De huidige eigenaren zijn tevens de eerste bewoners en zijn vanaf de bouw steeds bezig geweest met upgraden en uitbouwen.


Omgeving

De wijk Vroondaal ligt in het natuur- en recreatiegebied Madestein dichtbij landgoed Ockenburgh, de prachtige golfbaan Ockenburgh en de Internationale School. Via de uitvalswegen via het Westland en de A4 is de wijk goed te bereiken met kinderopvang, diverse scholen, sportverenigingen en winkels in de nabijheid. Ontdek met de fiets het uitgestrekte duingebied en eindig op het strand van Kijkduin bij een van de Beachclubs voor een hapje en een drankje. De woning is gelegen aan de rand van een park met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik, op fietsafstand van duinen en strand.



Begane Grond:

Aan de voorzijde bevindt zich de oprit, die ruimte biedt voor het parkeren van drie auto's.

Bij binnenkomst via de ruime hal wordt u verwelkomd in een moderne, open woonkamer met keuken. Deze royale ruimte, van ongeveer 75,54 vierkante meter, biedt voldoende plek voor een gezellig zitgedeelte en een ruime eethoek. Met een lengte van 10,13 meter en een breedte van 7,46 meter is deze woonkamer ideaal voor zowel dagelijks gezinsleven als het ontvangen van gasten, de begane grond biedt een oppervlakte van circa 150 m².

De dubbele deuren naar de achtertuin zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, perfect voor zomerse barbecues en ontspanning.

Aan de rechterkant van de hal bevindt zich een veelzijdige kantoorruimte van 3,16 meter breed en 4,08 meter lang. Deze kamer is ideaal voor thuiswerken, studeren, of kan zelfs worden ingericht als speelkamer voor de kinderen. Grenzend aan de hal zijn twee handige bergkasten, die extra opslagruimte bieden voor bijvoorbeeld jassen, schoenen, en huishoudelijke benodigdheden. Verder is er een meterkast (MK) en toegang tot de trap naar de eerste verdieping.

Eerste Verdieping:

De eerste verdieping herbergt vier royale slaapkamers, die allemaal toegankelijk zijn vanaf de centrale overloop. De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende mogelijkheden voor diverse indelingen. De kamer aan de linkerkant van de plattegrond, met een breedte van 4,05 meter en een lengte van 4,06 meter, is perfect als hoofdslaapkamer of luxe logeerkamer. Naast deze kamer bevindt zich een iets kleinere slaapkamer van 2,25 meter breed en 4,06 meter lang, ideaal voor een kinderkamer of thuiskantoor.

De derde slaapkamer, centraal gelegen op de plattegrond, meet 3,49 meter bij 2,94 meter en biedt een gezellige en comfortabele ruimte voor een kind of gast. De grootste slaapkamer aan de rechterkant van de plattegrond is indrukwekkend met een lengte van 8,20 meter en een breedte van 4,04 meter, inclusief een ruime inloopkast van 2,31 meter breed en 4,05 meter lang. Deze kamer biedt een luxe privé-retreat met voldoende ruimte voor een kingsize bed, zithoek en meer. Deze slaapkamer beschikt bovendien over een eigen badkamer die direct toegankelijk is vanuit de kamer zelf. De badkamer is geïntegreerd in de slaapkamer.

De badkamer, centraal gelegen op de verdieping, meet 2,81 meter bij 2,19 meter. Het aangrenzende aparte toilet van 1,66 meter breed en 1,78 meter lang biedt extra gemak voor het gezin. Daarnaast is er een praktische berging van 2,94 meter breed en 1,78 meter lang, ideaal voor het opbergen van linnengoed, schoonmaakartikelen, en meer.

Beide verdiepingen zijn geheel voorzien van vloerverwarming.

BIJZONDERHEDEN:

Royale vrijstaande villa;
Gebruiksoppervlakte circa 260 m2;
Eigen grond;
Achtertuin op het zuiden;
Bouwjaar 2023;
Twee badkamers;
Vier slaapkamers;
Volledig voorzien van isolatievoorzieningen;
Energielabel A+++;
Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein;
Gehele woning voorzien van vloerverwarming;
Kindvriendelijke en groene woonwijk;
Gewilde woonlocatie;
Oplevering kan per direct.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 260.5
Inhoud woonhuis 990
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 605
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 260.5
Inhoud woonhuis 990
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 605
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

88 Makelaars